Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 239
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Ямбол
Простотията по хората ходела.

# 1 081
И тук ще пиша, че откакто е новата визия на форума, имам проблем с входа. По няколко пъти се налага да изписвам име и парола, съответно и секретен код, което на 30тия път става досадно.

# 1 082
сякаш не е нужно да се забавя цялата актуализация на Нови отговори, горе от лентата за да ми показва други теми в които изобщо не участвам... Трагедията във Варна и разни други Домашни зайчета... най-малко 3-4секунди ме "държи" в разни други теми и то с уголемен шрифт, преди да ме "пусне" в моята листа от Нови отговори или Известия...
Никъде не съм виждала подобни и други номера, както в бгмамма! Sad

# 1 083
сякаш не е нужно да се забавя цялата актуализация на Нови отговори, горе от лентата за да ми показва други теми в които изобщо не участвам... Трагедията във Варна и разни други Домашни зайчета... най-малко 3-4секунди ме "държи" в разни други теми и то с уголемен шрифт, преди да ме "пусне" в моята листа от Нови отговори или Известия...

И при мен е същото.
И не само това. Когато отворя нов отговор, страницата зарежда, но стои празна.
Трябва да скролна един-два пъти и чак тогава се появява написаното.

# 1 084
Възможно ли е докато траеха промените по форума в последно време, да не са се получили някои лични съобщения изпратени тогава?

# 1 085
Извинявам се ако е било коментирано, но ... когато имам нови известия и влезна в дадената тема (от стрелкичката, както си беше преди) и не ме праща на последно прочетения от мен коментар, а направо на последния публикуван и така трябва да се върна сама назад, докато намеря докъде съм стигнала последно ... така ли ще си остане или си е отчетено като бъг и скоро ще бъде оправено?

# 1 086
  • в морето до колене
От стрелкичката се отива наистина на последната публикация в темата. И това не е ново - и преди беше така.
Непрочетените коментари са отбелязани в светлосиньо правоъгълниче НАД стрелкичката.
В него пише примерно 1 ново / 62 нови...

# 1 087
Оооо, благодаря, сега пробвах, даже не знаех, че на това синьото с бройката нови отговори може да е клика, вече ще знам  bouquet

# 1 088
Къде отиде опцията разширено търсене, не мога да я открия?

# 1 089

Кликваш на тъмносиньото квадратче с лупата при търсене горе.

# 1 090

Кликваш на тъмносиньото квадратче с лупата при търсене горе.
Благодаря! Още не мога да се ориентирам в много от нещата.

# 1 091
Ще се ориентираш, ще се ориентираш, където не става с едно кликване, става с две-три кликвания.

# 1 092
  • Варна
сякаш не е нужно да се забавя цялата актуализация на Нови отговори,..... най-малко 3-4секунди ме "държи" в разни други теми и то с уголемен шрифт, преди да ме "пусне" в моята листа от Нови отговори или Известия...
Наистина изключително досадно, също и логването по 5-6 пъти. На първия опит не ми показва цифров код, а не ме логва с мотива, че не съм го написала правилно. Е що за тъпотия? След което правя няколко опита с код, който уж не съм написала правилно. Да, сигурно не е болка за умиране, но защо да е така?

# 1 093
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мислех, че само при мен го има това. Нали разбрахме, че всичко е тествано, че на готини компютри е цветя и рози, а тия със скапаните стари трошки да си траем... Whistling
Забелязвам упорито отсъствие на отговорни лица тук, дали ще има някой да отговори относно този феномен- дали е бъг (както е обичайното оправдание) или ще го има вовеки?

# 1 094
  • София
Има ли начин да си харесам теми без да ми се задръства пощата?

Общи условия

Активация на акаунт