Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 209
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 095
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сигурно има, защото аз имам харесани три, по които непрекъснато се пише, а в пощата нямам известия. Не съм правила нещо сега, но помня, че преди време си бях махнала отметката "извести с мейл" в профила (на старата версия още, сега не знам как става и къде е тази отметка).

# 1 096
  • София
Джой, мерси, сега ще се разровя за отметката.  Wink

# 1 097
Като редакторам пост, липсва опция "вмъкни цитат", също и емотикони. Като искам да цитирам, трябва да пиша таговете на ръка.

# 1 098
Незнайно защо има две моливчета за редактиране на пост. Ако натиснеш това долу, не ти излизат емотиконите и не можеш да вмъкваш цитат, без да ти се затрие написаното. Ако искаш да ти се появят емотиконите и да вмъкваш цитати, натискаш горното моливче. Страницата ти презарежда и ако дотогава си написала нещо, пак се затрива. Най-вероятно дълбокият замисъл е бил долният молив да се ползва за бърза редакция. Само че тези дълбокомислители не са се досетили, че обикновено човек не знае като редактира дали няма да иска да вмъкне и цитат или емотикон и или трябва да се сети да го помисли предварително, за да знае кое моливче да натисне, или да му се затрие всичко написано ако е натиснал долния молив и впоследствие реши да вмъква нещо. И така тази уж бърза редакция всъщност само затруднява ползването.

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 11:38 от Пролетен дъждец

# 1 099
  • София
Бързата редакция е супер удобна. Не са нужни никакви емотикони и цитати, които да затормозяват използванто и.

# 1 100
А на мен са ми нужни, защото искам да цитирам нещо, което преди това съм пропуснала. Вече няколко пъти ми трябва.

# 1 101
  • София
А на мен са ми нужни, защото искам да цитирам нещо, което преди това съм пропуснала. Вече няколко пъти ми трябва.
Ама има го бре,писаха ти- с горното моливче.

# 1 102
На мобилната версия, като натиснеш ново, винаги те води в началото на страницата,а не на първия непрочетен коментар. Моля да го поправите,че е много досадно.Благодаря.

# 1 103
Бързата редакция е супер удобна. Не са нужни никакви емотикони и цитати, които да затормозяват използванто и.
Ами, то няма никаква разлика в бързината на зареждането между двете редакции. Дали ще натиснеш горния или долния молив, все еднакво бързо става.

# 1 104
  • София
Как да няма разлика? Може би говорим за различни неща. Едното зарежда друга страница, а бързата редакция показва полето мигновено.

# 1 105
При мен зареждат за еднакво време на компа. Горният молив зарежда за 2сек, а долният за 1 сек. Сега пак ги тествах.
Може би при по-бавен нет има по-голяма разлика.

# 1 106
  • София
Ползвай пълната тогава, какъв е проблема?

# 1 107
  • гр. София
Янечек, за разширена редакция с цитати и емоти ползвай горния молив - горен десен ъгъл на полето ти с поста. По права линия нагоре от долния молив.

# 1 108
 Laughing Мен ме кефи мобилната чета си супер на нея , зарежда бързо.всичко ми харесва в новата мама   Mr. Green

# 1 109
  • Berlin
При мобилната версия лентата с рекламките ми е точно долу в полето за писане и ако пиша нещо по- дълго, в един момент не го виждам, както става и в момента. Когато иЗлезе клавиатурата, се получава.

Общи условия

Активация на акаунт