Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 199
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 975
  • Ямбол
Аз нямам нищо против новите визии през 2-3 месеца, но защо премахнахте подписите? Така удоволствието от писането във форума не е както преди. Поне една лентичка да си сложим...
Имаш си подпис, не пучиш от 1 г и 6 дни и сте щастливо семейство от 9 месеца.
Влез в настройките на профила си и си оправи видимостта на подписите.

# 976
  • гр. София
Има си ги подписите.
За недоволството покрай въвеждането на падащото меню някой тъкмо наскоро писа. Имало е проблем, който е бил оправен. След това никой не се е оплаквал.

# 977
някой може ли да пробва със хром следното

инсталирате ето това приложение Stylebot
https://chrome.google.com/webstore/detail/stylebot/oiaejidbmkiec … jeifoejpgmdaleoha

в дясно трябва да се появи едно css
върни се в сайата на бг-мама
кликни върху css и избери
"install style from social"

би следвало да ти се появи
един ред със стил който съм направил
инсталирате и би следвало да сте със широки редове и без странична колона

Благодаря.

# 978
Има ли ги? Аз всички виждам без подписи  Blush Сега ще погледна.

# 979
Тези смени на версиите са изморителни, но както  и да е.

Имам въпрос. Как мога да избегна буквите за проверка като се логвам?Преди не беше така. Доста е досадно.

# 980
  • София
Лайковете по-начина, по който работят сега са абсолютно безсмислени. Авторите на лайкнатите мнения не разбират, че някой ги е лайкнал, тъй като никой няма да седне да си издирва непрекъснато мненията, за да види дали някой дали някой не ги е харесал. Така стимулът да лайкваш изчезва. Поне при мен вече изчезна.

Смисълът на лайковете като нововъведение, предполагам, е да накарате повече хора да пишат полезни неща. Ако наистина това е идеята, направете така, че автора на харесаното мнение да получава лично съобщение за събитието Simple Smile Хубаво е да има и извадка на най-полезните(харесваните) мнения в в дадена тема.

# 981
  • София
Може и да сте писали не знам, но аз да попитам- кога се очаква мобилната версия да работи както трябва, нямам опция да редактирам мнение, иде реч за айфон ако има значение? И още, през уеб докато редактирам няма възможност да: използвам емотикони и да вмъквам цитати- иде реч за Гугъл хром?

# 982
Аз вече свикнах с повечето промени, но с цветовете не мога да свикна...
Особено цветовете в самите теми, където се чете повече.
Действа ми ужасно на очите.

# 983
  • София
Не бях влизала скоро в тази тема и направо останах така  Shocked като видях какъв език има нагоре. Хубаво си казвайте исканията, ама що така грозно? Гледам, че доста вече са изпълнени, явно все пак се съобразяват с тях. Направо не вярвам, че това е писано от големи жени.

Аз попитах, но не получих отговор - кое наложи махането на падащото меню, при положение че беше толкова удобно - очевидно за почти всички потребители.

Помня, че когато го въведоха много народ изрева с/у него. Сега пък да го има.
Няма как да се угоди на всички  Simple Smile

Ми, то, тука стана като с образованието и цялото управление - следващата рИформа е толкова по-зле, че дори глупавото старо започва да изглежда по-добро!
Най-важното искане го нямма и няма да бъде изпълнено - полето да е като при старата визия - центрирано и с много място, без странични полета, на които стоят ненужни заглавия, бутони или реклами.

# 984
То стана ясно, че няма да продължаваме да пишем на дървените дъски с тебешир, ако искаме училище. Но ти би ли ползвала думите, които са написани назад? Колкото и да си ядосана?

# 985
  • София
Аз малко рехаво четох, но имаше много кофти реплики. Ми, май, не бих.
Затова пък, в Адиос-темата се мина на музикални рецитации.  Grinning

# 986
  • Ямбол
И най-голямата простотия след онези на Мирама:

profi_1, проблемът със спойлерите преди или след този спойлер от мненията Ви е ?

Скрит текст:
Да им го начукам на тия от Мамата! #Cussing out #2gunfire
....
От една, от които най-много драпа.
Отвратителни са някои самозабравили се.
Как ги търпят не знам.

# 987
  • София
Аааа, не съм разбрала добре, значи! То не било тук, а оттатък! Ссъвсем се обърках вече.

# 988
  • София
То по принцип в темите, които пише дамата се позволява повече отколкото в която и да е друга част на форума. Но ги разбирам модераторите - теми, които се изписват за часове трудно биха могли да бъдат модерирани.

# 989
И най-голямата простотия след онези на Мирама:

profi_1, проблемът със спойлерите преди или след този спойлер от мненията Ви е ?

Скрит текст:
Да им го начукам на тия от Мамата! #Cussing out #2gunfire
....
От една, от които най-много драпа.
Отвратителни са някои самозабравили се.
Как ги търпят не знам.

Хаха, точно ти да кажеш "как ги търпят". Simple Smile
Сигурно защото теб малко търпят....

Общи условия

Активация на акаунт