Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 450
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Съвсем чистосърдечно ви го казвам, знам че промените са за да има повече реклами, но ще прогоните потребителите. Не е удобно и няма кой да е толкиова пристрастен, че да се самоизмъчва тука.  Peace

# 256
  • град-държава
Отне ми по-малко от минута, за да "напусна" всички групи, в които някога съм писала. Няма драма.

Ами хайде разкрий тайната и нас?

# 257
Имам въпрос:
Когато ми се наложи инцидентно да попитам нещо в група, която НЕ посещавам - Ще ми излиза ли в "Мои групи"? т.е. автоматично ли ставам член и после ще трябва да премахвам групата?

Не, не е автоматично.
Коментари във форумите могат да пишат всички. Нови теми може да се пускат само от членовете на групите, но не става автоматично, а след кликване на бутона Включете се.

Как да премахна тези числа, които пише отстрани на всеки раздел и да започне да отброява на чисто?

Това са новите теми в дадените форуми.
Влезте в дадения форум и кликнете на бутона долу Маркирай като прочетено.
Имайте предвид, че така всички теми от дадения форум ще се маркират като прочетени.

Никой ли няма да ми отговори как да си намеря спорта .
Къде ли не цъках ...заболя ме главата -аман бе

Темата е видна и в последните публикации в профила Ви.
Може да ги видите и директно от линка Моите публикации на заглавна страница.
Категория Хоби - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=cat_groups;catId=7
Група Спортни фенове - http://www.bg-mamma.com/index.php?board=497
Темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=783396.0

# 258
Къде е бутона за старата версия? Искам да го натисна и повече да не се връщам към тази грозотия.

# 259
Има ли някъде насройка, с която да се отпиша от всички групи, в които незнайно как съм се озовала и да спре да ми се пълни пощата със спам? Говоря за обща настройка, а не да отварям мейлите и да търся къде да цъкам. Много забавно сте си варирали въпросите  Whistling

# 260
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как да върна старият вид на сайта?
Въпрос за милион златни гроша Joy

# 261
Никой ли няма да ми отговори как да си намеря спорта .

Това ли търсиш?
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=497

да  Laughing , това е
благодаряяя  Hug

# 262
  • София, България

Как да премахна тези числа, които пише отстрани на всеки раздел и да започне да отброява на чисто?

Това са новите теми в дадените форуми.
Влезте в дадения форум и кликнете на бутона долу Маркирай като прочетено.
Имайте предвид, че така всички теми от дадения форум ще се маркират като прочетени.

Благодаря!   bouquet Даже това, че всичко ще се маркира като прочетено, ми допада много.  Wink

Редактирам се: А как мога да разбера коя е новата тема, заради която ми показва число?

# 263
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, не е автоматично.
Коментари във форумите могат да пишат всички. Нови теми може да се пускат само от членовете на групите, но не става автоматично, а след кликване на бутона Включете се.
Да разбирам ли, че за да пусна тема някъде, трябва да кликам за запис?
 ooooh!

# 264
  • София
Т.е. ако искам да пусна тема - трябва да стана член на група и после да се отпиша от групата, за да не съм вече член...кое точно му е функционалното на тази версия, наистина не схващам?
Как да се отпиша от всички групи на куп?
Как да спрат да ми излизат заглавия в началната страница в  от моите групи и защо излизат  там заглавия от подфоруми където уж не съм член на група?

# 265
Има ли някъде насройка, с която да се отпиша от всички групи, в които незнайно как съм се озовала и да спре да ми се пълни пощата със спам? Говоря за обща настройка, а не да отварям мейлите и да търся къде да цъкам. Много забавно сте си варирали въпросите  Whistling

Може да напуснете групите от зъбното колело в дадената група и избор на Напусни групата.
Ако не желаете да получавате мейли за известия - настройките са си същите, каквито винаги са били.
Профил - Известия -  Премахване на отметката от зпращане на форум известия и важни обявления чрез е-мейл. и под При включено известяване за тема и/или форум, да се изпраща съобщение за:  се избира Нищо.
Описано е и в първата публикация на тази тема.

# 266
  • София
приятно  ме прескачате - благодаря за което.

# 267
Къде е бутона за старата версия? Искам да го натисна и повече да не се връщам към тази грозотия.

# 268
  • град-държава

Може да напуснете групите от зъбното колело в дадената група и избор на Напусни групата.

Какви са тези глупости тогава?  Laughing

Отне ми по-малко от минута, за да "напусна" всички групи, в които някога съм писала. Няма драма.

# 269
  • София
Няма такъв и няма да има Панди.

Vermillion - сигурно г-жата пише само в клюкарника...колко да й отнеме Wink

Общи условия

Активация на акаунт