Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 364
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Какво значи ранг Регистриран?
Има ли начин да се спре тази досадна рекламка на Лореал, не спира да се върти едно си също? newsm78
С адблокер, ще се махне и тя, както и всички други реклами!

# 286
шарено,претрупано,сбито в една страна и изморяващо очите. С една дума- отвратително!

# 287
  • София
Харесва ми новата версия и новите функционалности Simple Smile Поздравления! Не ме е заболяла главата от четене и засега не съм се затруднила с нищо.

Не ми харесват цветовете. Тъмно сините ленти ме дразнят, а броя нови отговори в светло синьо едва се забелязва. Не може ли да е червеничък, а тъмно синьото да е леко по-деликатно.
Всъщност предвижда ли се да има ли скинове?

# 288
  • София
Ще свикна вероятно с тия групи. Може би ще свикна да не им обръщам внимание. Тема пускам веднъж на високосна. Падащото меню беше много по-удобно.  Но сините бутони ми извадиха очите.
И тия тук- таме искрящо червени неща... какво му беше на розовото?

# 289
  • В света на мечтите... ❤
   ruporuu  Аз пак да си кажа,има ли някакъв шанс да се центрира полето с коментарите   ruporuu

# 290
Засега нямам други оплаквания, освен липсата на падащата лента отгоре. Даваше чудесен достъп до всички подфоруми. Сега е доста трудно ориентацията, буквално имам чувството, че съм се загубила в някакъв претъпкан магазин и не мога да намеря изхода  Laughing

Отделно ми липсва в края на темата бутон, с който да се върна в съответния подфорум

# 291
Нямам ад блокер, а не виждам реклама на Лореал?!? С`я кво, за едни има, за други няма (реклами)?

# 292
  • София
На мен от менюто ми е по-удобно местенето по подфорумите от падащата лента...

Иначе цветовете преди бяха много по-подходящи за бебешко мамин форум - бебешко синьо, бебешко розаво, дискретно сиво, бяло... нито се натрапват, нито дразнят очите, нито пречат да поеме човек интересуващата го информация.

А има ли как да затворя лентата  вдясно от  полето за  коментари?

# 293
  • град-държава
Има падащо меню, няма цък, цък, цък... Mr. Green

# 294
  • Варненска клюкарка
Къде са ми мненията?!?? Само от началната страница ли мога да влизам на тях и какво им беше като си бяха горе в профила?!??
Много ми е неудобно така ooooh!

# 295
  • София
Къде са ми мненията?!?? Само от началната страница ли мога да влизам на тях и какво им беше като си бяха горе в профила?!??
Много ми е неудобно така ooooh!

кои мнения ти няма?

# 296
Благодаря Мамма -  Не съм член на никоя група в момента, пълно ми е с теми от места, които дори не съм посещавала откакто съм във форума тип автомобили, романтични сериали и т.н.
В полето От моите групи или От всички групи?
Може ли да изпратите скрийншот на ekip@bg-mamma.com

Благодаря!

Аз съм член на група "Основно и средно образование". Не помня да съм писала никога нито едно мнение в старите образователни подфоруми. Как, за Бога, съм се озовала там newsm78?
Имате публикации в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=747049

В темите с вградено видео видеото се свлича върху мненията и не се виждат, ето така:

Благодаря! Видях го. Ще бъде коригирано.

Какво значи ранг Регистриран?
Има ли начин да се спре тази досадна рекламка на Лореал, не спира да се върти едно и също? newsm78
Ранговете ще бъдат актуализирани допълнително, като вече има както глобален ранг за целия сайт, така и за конкретния форум.

Отделно ми липсва в края на темата бутон, с който да се върна в съответния подфорум
Под всяка тема има Още от [името на форума] което е текстов линк към дадения форум.

# 297
  • София
Всъщност, новата визия цветово много прилича на фейсбук. Защо не вземете точните цветове оттам. Тъмно-синьото тук наистина е много неприятно.

# 298
  • КиТ
Как да върна старият вид на сайта?
Въпрос за милион златни гроша Joy

Темата е стана интересна и доста посещаема  Crazy hahaha

Визията на вътрешността на темите няма да се коментира,моля всеки който се включва сега да започне от начало на темата,когато ние се оплаквахме,но никой не ни обърна внимание,сега пак ще е така  Peace

# 299
Който я измисли тази платформа или както там трябва да се нарича е Елтън Джон!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт