Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 348
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 300
  • София, България
Ееее Мамма пак пропусна моя въпрос....  Laughing Ще ми кажеш ли как да разбера коя е новата тема, заради която ми изкарва число отстрани?!  Crazy

# 301
  • София
Мамма - оправи се това, явно е трябвало да затворя и отворя пак  форума, не знам,  сега е ок, само Проверката на правописа не работи, цъкам си на бутона и нищо(това в Бърз Отговор,  иначе работи, но то и  не е с новата визия още в "Отговор")

Ееее Мамма пак пропусна моя въпрос....  Laughing Ще ми кажеш ли как да разбера коя е новата тема, заради която ми изкарва число отстрани?!  Crazy
Съмнявам се да има как да видиш коя е точната тема,  вероятно като влезеш в подфорума/групата на темите с нов отговор ще имаш етикетче  в розаво - "ново"

# 302
  • София
Angel_Dust - Работи проверката! Поне при мен.

# 303
Новата визия на тема е такава от март месец.

Може да я има от март месец, но явно всички са си ползвали старата визия досега...

Най-малкото е неприятно.

В темите е толкова разтеглено всичко, че 1 час трябва да скролваш  ooooh!
Цветовете са ужасни.
Всичко ненормално шарено, ярко и подскачащо.
А тези 1001 мини подфорума, повечето от които с по 1-2 активни теми в тях, са мега супер излишни. Затова вече се пускат едни и същи теми в няколко форума, че хората се чудят къде им е мястото  ooooh!

# 304
Няма да преповтарям 99% от мнения и забележките. Просто тази "нова версия" е отвратителна!!! Търся думите и не мога да се сетя кои бяха за хората, които вече един път им казаха, че тази версия за нищо не става, но все пак те са упорити и продължават да лансират. Ужас! Как не си взеха бележка от БГ-Мама не знам.

# 305
  • в морето до колене
Нямам ад блокер, а не виждам реклама на Лореал?!? С`я кво, за едни има, за други няма (реклами)?

Това ме разсмя.  Grinning
И ме накара за пръв път да използвам новия бутон "харесвам".  thumbsup
А мислех, че бутонът е излишен (тъй като не ползвам Фейсбук, нямам изградени навици за "харесване").
Както се казва - никога не казвай никога.  hahaha

Новата визия на тема е такава от март месец.
Може да я има от март месец, но явно всички са си ползвали старата визия досега...

А това пък ме кара да питам, защо няма и бутон "не харесвам"...
Не, не са ползвали всички старата версия. Има и такива, които ползват новата, откакто е въведена. И още нито са умрели, нито са ослепели.  ooooh!

# 306
  • София

В бърз отговор ли? ПРи мен нищо, не се случва, освед да примигне бутона като го натисна.

# 307
  • MJF
Предварително се извинявам но разцъках, прочетох и поста на mamma в началото на темата но за сега не успявам да премахна "моите групи". Искам да ги махна и от страницата на профила ми и от заглавната страница на форума- където са в лява лента.

За сега от шаренията се спасявам с + и - бутоните. Чета темите през отговор и профила , където са с нормалния за мен предишен вид. Всичко това обаче ми е загуба на нерви и амортизиране на стави с допълнителните кликания. Нека спрат "" спецовете"" да работят и тогава ще филтрираме рекламите, че те хитреци  Mr. Green.

Имам риторичен въпрос. Кой/кои са изготвили старата версия на форума? Помня много добре че това бе харесване от пръв поглед при мен. Ретроспективно им казвам голямо "Браво". Особено на фона на  туй сегашното нещо/нищо. То е въпрос на вкус и естетика и разбира се нещо като дразни а не се промени спира/намалява  да се търси/ ползва.

# 308
  • София

В бърз отговор ли? ПРи мен нищо, не се случва, освед да примигне бутона като го натисна.
Да!

# 309
  • София
А когато не съм член на група не мога и мнението ли да си трия?

# 310
  • Варненска клюкарка
Къде са ми мненията?!?? Само от началната страница ли мога да влизам на тях и какво им беше като си бяха горе в профила?!??
Много ми е неудобно така ooooh!

кои мнения ти няма?

Става въпрос за опцията "моите публикации" която преди си стоеше горе в дясно в профила ми и по всяко време можех да цъкна и да намеря това което ме интересува, а сега трябва да вляза на началната страница и където са в списъка в ляво- ами супер неудобно е така... Ровиш си нещо сещаш се да погледнеш в публикациите си, но трябва да излезеш...
Та има ли друг начин да отида на "моите публикации" без да се разхождам до началната страница?

# 311
Отделно ми липсва в края на темата бутон, с който да се върна в съответния подфорум
Под всяка тема има Още от [името на форума] което е текстов линк към дадения форум.

При мен няма, не виждам такава опция.

# 312
  • КиТ
Къде са ми мненията?!?? Само от началната страница ли мога да влизам на тях и какво им беше като си бяха горе в профила?!??
Много ми е неудобно така ooooh!

кои мнения ти няма?

Става въпрос за опцията "моите публикации" която преди си стоеше горе в дясно в профила ми и по всяко време можех да цъкна и да намеря това което ме интересува, а сега трябва да вляза на началната страница и където са в списъка в ляво- ами супер неудобно е така... Ровиш си нещо сещаш се да погледнеш в публикациите си, но трябва да излезеш...
Та има ли друг начин да отида на "моите публикации" без да се разхождам до началната страница?

Горе в тъмно син цвят има едно изображение на съобщение,там са ти новите отговори,просто няма надпис,а иконка  Crazy Peace

# 313
  • Варна
На мен ми изчезнаха "профил" и "лс", които преди си кротуваха под всяки пост, който е написал даден съфорумец. Ако искам да напиша лс на някой, не знам от къде. Тази бърза връзка я няма, както и бързата връзка към профила му.

Не ми изписва дали някой е онлайн или офлайн.

# 314
  • в морето до колене
Отделно ми липсва в края на темата бутон, с който да се върна в съответния подфорум
Под всяка тема има Още от [името на форума] което е текстов линк към дадения форум.

При мен няма, не виждам такава опция.

И аз не виждам такава опция в края на темата. Всичко свършва с "Бърз отговор".

Общи условия

Активация на акаунт