Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 398
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Много е ужасен новия шрифт. Много е малък и е ужасен за четене...

има функция да си го увеличиш...

# 331
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Най-отдолу, след последното мнение има една синя иконка, на която пише "още" и има стрелка ... Аз от там си увеличих шрифта Simple Smile

# 332
  • КиТ
... Нови теми може да се пускат само от членовете на групите, но не става автоматично, а след кликване на бутона Включете се.

Значи ли това, че ако реша да пускам тема, трябва задължително да съм член на тази група  Shocked

Защо и кому е нужно това?

Явно,това не ни беше казано преди,не бях подготвена и аз  Tired
Ще стане едно адване,премахване  #Crazy

# 333
  • София, Бургас

Най-отдолу, след последното мнение има една синя иконка, на която пише "още" и има стрелка ... Аз от там си увеличих шрифта Simple Smile

Много благодаря   bouquet

# 334
Натисни направо в нов прозорец решетката,която е в дясно и там са всички форуми и ще имаш бърз достъп,аз за така правя  Peace

Добър ден, това го знам, не съм идиот все пак.

# 335
  • София

има функция да си го увеличиш...
Някой вижда ли, че този пост е харесан? Къде се виждат "харесванките"  Mr. Green?

# 336
  • София
Да вижда се, харесването ти е точно преди часа и дата на публикуване на мнението!

# 337
  • КиТ
Абе вие подскачате,че имате групи,ама на мен отрани на началната страница,никви групи не ми излизат  Joy Joy Joy Да се радвам ли  Crazy hahaha

Натисни направо в нов прозорец решетката,която е в дясно и там са всички форуми и ще имаш бърз достъп,аз за така правя  Peace

Добър ден, това го знам, не съм идиот все пак.

Добре,де не скачай така  Peace

# 338
Е малък ще е, като е малко мястото за четене.

# 339
  • София
Това с групите е доста досадно и дразнещо,  кому е нужно?
И как се определя, не знам как се озовах в  група хранене с мляко за кърмачета след 4 год. кърмене. Laughing
Шрифтът е много дребен.

# 340
  • София
Аха! Сърчицето значи  Grinning Благодаря!

# 341
За около 1/2 час успях да се отпиша от всички групи (което си беше почти 90% от форума  Laughing).
Ура!

А сега пък ми излиза синьо поленце с удивителна: Станете член на поне една група.

Що пък?!

# 342
  • София
Тъкмо реших, че доволно ще си ползвам  Мобилната версия(тя пак по-човешки изглежда) ама и  там се сбъгясали нещата, като се опитам да пиша отговор дава Warning: Parameter 1 to template_postbox_mobilever() expected to be a reference, value given in /home/www/viscomp/Themes/bgmamma/index.template.php on line 51

# 343
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...

А сега пък ми излиза синьо поленце с удивителна: Станете член на поне една група.

Що пък?!

Joy Готино Simple Smile

# 344
  • КиТ

Що пък?!

Няма да се цепиш я  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт