Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 364
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 810
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Изчезна възможността за промяна големината на полето за отговор от точките в долния десен ъгъл. Позволява промяна само надолу, но не и надясно. Аз не обичам да скролвам и досега си го разширявах. Сега и да искам не мога.
Или махнете символа, или оправете функционалността!

# 811
  • София
Профи много благодаря така стана перфектно!  Hug

# 812
Моля за отговор на следния въпрос..ПРЕДИ много лесно се виждаха всички раздели, сега, поне аз, не виждам всички теми и раздели.Конкретно не намирам - " Свободно време".
Благодаря предварително

# 813
Не виждам и не откривам форумите, които ме интересуват?!   Къде изчезна падащото меню за потребителските групи?

# 814
  • Mediterraneo
Ох, изчезна падащото меню, няма да го има вече. поне по 1-2 страници ако се върнете преди публикация, нещата ще ви се изяснят...

# 815
Помогнете ми да върна бутончетата с известия за нови отговори и следене на теми? До никнейма се намираха, предполагам, че с Аддблок съм ги скрила.

# 816
  • КиТ
Не виждам и не откривам форумите, които ме интересуват?!   Къде изчезна падащото меню за потребителските групи?
- НОВО! Страница с всички категории в сайта. От всяко място, на което се намирате, с един клик върху бутона за навигация, който се намира преди логото, ще може да отворите страницата със списък на всички категории.

Peace

# 817
  • софия
Супер тъпа визия;няма ли вече възможност да ползваме и старата?

# 818
Добре де,дайте идея какво съм направила неправилно,та не ми се измества екрана надясно? Пробвах различн варианти и не става. Все си в една и съща позиция. Дори и като замених варианта на Лабрадор с този на Профи.
Благодаря.
П.П. Направо програмист станах. Crazy

# 819
  • Ямбол
В първия пост на тази тема е обяснено много добре. Преди да попитате, направихте ли си поне труда да прочетете. Ако и след това, пак не намирате всички форуми, значи имате друг проблем.

# 820
Помогнете ми да върна бутончетата с известия за нови отговори и следене на теми? До никнейма се намираха, предполагам, че с Аддблок съм ги скрила.

Влез пак в Адблока и пробвай филтрите с махане на чекчето пред тях един по един. Така ще откриеш кой точно филтър ти ги е блокирал и го остави неактивен (без човка). Peace

# 821
  • София

Да не си ги скрила от профила си?
Иначе не знам, може би да си прегледаш филтрите в адблока и да  пробваш да  ги изключваш един по един докато разбереш кой е за тези неща.

# 822
Добре де,дайте идея какво съм направила неправилно,та не ми се измества екрана надясно? Пробвах различн варианти и не става. Все си в една и съща позиция. Дори и като замених варианта на Лабрадор с този на Профи.
Благодаря.
П.П. Направо програмист станах. Crazy
Под какво име записа стила в S-чето? Има ли човка пред този стил?

# 823
  • София
Аз имам такъв въпрос - като има опция -  Скриване на аватарите на другите потребители.
Скриване на подписите на другите потребители.
Това не значи ли да са точно на другите потребители, а моите да си ги виждам?

# 824
Под име  бгбг. Има човка пред него.

Общи условия

Активация на акаунт