Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 353
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 825
  • КиТ
Angel_Dust
Мисля,че и твоите се скриват,щото нали си спомняш като се пуска там някога новата визия,бяха скрити по дифилот подписите и не се виждаха както собствените така и чуждите  и трябваше да се махне чекчето  Peace

# 826
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Под име  бгбг. Има човка пред него.

newsm78 А разкарала ли си дясната шарена лента?
Пробвай да запишеш името на стила с букви на латиница. Peace

# 827
Ето:

и

От първата снимка става ясно,че лентата в дясно я няма,а полето не се разтегля. Tired

# 828
Merida, единствената разлика, която видях е че при мен в режима на редактиране има чек пред Wrap Lines.

# 829
Чудесна си ми е новата визия Simple Smile Подредих си групите, в някои влязох, от други излязох.

Искам да кажа, че забелязах, че вече когато пиша в някоя тема или я чета, мога да си я отворя от там до където съм стигнала, така ли е? Питам, защото погледнах само една две теми и ако така наистина, то  Heart Eyes

Успех от мен и лека адаптация с по-малко киселец.  Simple Smile

# 830
Ох, и това направих и пак няма ефект.
Дясната лента махнах на етапи. Дали има значение? Embarassed

# 831
Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 19:27 от Sporty88

# 832
Ох, и това направих и пак няма ефект.
Дясната лента махнах на етапи. Дали има значение? Embarassed

Ела на лични! Ще ти дам моите активни филтри. Показала съм преди няколко страници как изглеждат при мен начална, подфорум и тема. Peace

# 833
Да дойда,ама как? newsm78
С тези промени.... Whistling
Идвам Hug

# 834
  • Ямбол
Merida, защо не си зададеш въпросите на лични. Мислиш ли че цял форум го интересува какви глупости си сътворила, след като не разбираш това, което правиш и изобщо няма връзка с темата.

# 835
  • КиТ
И Спорти88 се регистрира вчера тъкмо за да ме убеждава в предимствата на новата версия... Мда, няма как да си вдигаме рейтинга...
Да, аз съм Татти под прикритие. Laughing Стига с филмите. Като видях старата версия тя ми харесва повече. То и на АБВ старата версия беше по-хубава и семпла: https://web.archive.org/web/20030402170058/http://mail05.abv.bg/. Без излишни банери и ненужни кутийки които не можеш да изтриеш.

Много запознати тия нови потребители бре Mr. Green Joy

# 836
Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 19:26 от Sporty88

# 837
Лиляна, точно по темата съм. Опитвам се да си оправя форума,за да стане приемлив за МЕН. Никой не те кара да ме четеш. Peace

# 838
  • Ямбол
Лиляна, точно по темата съм. Опитвам се да си оправя форума,за да стане приемлив за МЕН. Никой не те кара да ме четеш. Peace
И как го направи, искам да си блокираш и полето за отговор и тогава наистина няма да те чета.

# 839
Откакто съм с новата визия, когато отворя да видя новите отговори се виждат старите трябват ли ми някакви допълнителни настройки или е бъг при вас? Ако има значение с мозила съм.

Общи условия

Активация на акаунт