Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 260
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 840
Лиляна, точно по темата съм. Опитвам се да си оправя форума,за да стане приемлив за МЕН. Никой не те кара да ме четеш. Peace
И как го направи, искам да си блокираш и полето за отговор и тогава наистина няма да те чета.
Много слабо,да не кажа никак,  се интересувам от желанията ти. Peace

# 841
  • София
Angel_Dust
Мисля,че и твоите се скриват,щото нали си спомняш като се пуска там някога новата визия,бяха скрити по дифилот подписите и не се виждаха както собствените така и чуждите  и трябваше да се махне чекчето  Peace

Е тогава защо се казва "на другите потребители" ??? Simple Smile

# 842
Pelene,  благодаря! Разбрах вече Simple Smile

Лиляна, хайде стига с менторския тон. Все пак не е само до нечетене, реалният живот е извън форума,  че да сме в крак с всичко. Не отговаряй и готово.

# 843
  • Mediterraneo
А смисълът на харесването какъв е? Вижда ли някой, че точно аз съм харесала точно този коментар? Отбелязва ли се по някакъв начин за другите потребители, че коментарът има лайкове?

# 844
  • Ямбол
Смисълът на харесването е никакъв.
Обаче съм срещала доста често из темите хора, които така се изразяват: "ах, защо няма бутонче лайк, страхотен пост" и може би заради това са го сложили.
Кой пък се връща да си гледа постовете, дали някой ги е харесал.

# 845
  • КиТ
Angel_Dust
Мисля,че и твоите се скриват,щото нали си спомняш като се пуска там някога новата визия,бяха скрити по дифилот подписите и не се виждаха както собствените така и чуждите  и трябваше да се махне чекчето  Peace

Е тогава защо се казва "на другите потребители" ??? Simple Smile

Не знам,но мисля е така,ако искаш пробвай и експериментирай Crazy Peace

# 846
  • София
пробвах аз скрима ми ги...ще ми се Мамма или някой друг да каже така ли следва да е или е бъг, че скрива всичко... може би в друга тема трябва да пиша, тук надали някой ще ми види питането.

# 847
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Защо тази тема, въпреки че доста писах в нея, не ми излиза в Нови отговори? Rolling Eyes

# 848
  • София
Защо тази тема, въпреки че доста писах в нея, не ми излиза в Нови отговори? Rolling Eyes
Да не би без да искаш да си се отписала от нея?

# 849
  • КиТ
Как не ти излиза  newsm78 на мен си ми излиза,нещо да не си натиснала  Crazy

# 850
Eдно питане как да си върна старата версия .. Crossing Arms

# 851
  • София
Eдно питане как да си върна старата версия .. Crossing Arms
НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ СТАРАТА ВЕРСИЯ! ТАЗИ Е ОКОНЧАТЕЛНАТА!!!
ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ!!!

Аман на всяка страница едно и също!

# 852
  • КиТ
Цитат
Визията, която бе пусната през декември месец миналата година бе преработена изцяло и наново. Надявам се не е нужно да пускам скрийншотове, за да се видят разликите между дизайна тогава и този, който е в момента (въобще не говоря за най-старата визия, която оставихме временно и за която неколкократно писах, че ще бъде премахната изцяло, когато бъде готова новата версия като изцяло нов код и функционалности). Винаги съм подчертавала, че промяната на визията е само основата и предстои цялостна преработка на сайта.

-----------------------

Отново подчертавам, че визията на тема се ползва от март месец, след цялостна преработка и промени на цветове, шрифтове, подредба и т.н., а настоящата тема и дискусия въобще не е за дизайна на тема, а за изцяло нови функционалности на сайта

Това е да си направите сайта перфектен/за мозила е някъде напред Peace/
някой може ли да пробва със хром следното

инсталирате ето това приложение Stylebot
https://chrome.google.com/webstore/detail/stylebot/oiaejidbmkiec … jeifoejpgmdaleoha

в дясно трябва да се появи едно css
върни се в сайата на бг-мама
кликни върху css и избери
"install style from social"

би следвало да ти се появи
един ред със стил който съм направил
инсталирате и би следвало да сте със широки редове и без странична колона

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 23:43 от Pelenė

# 853
  • в сърцето на един мъж...
 Angel_Dust, за всички е така. Като отметнеш там, не виждаш всички подписи и аватари.

# 854
Благодаря, момичета. С Аддблок съм скрила бутоните за отговор и известия.

Общи условия

Активация на акаунт