Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 150
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
Че тя е вдясно Rolling Eyes Къде вляво виждате реклами?

# 901
  • Куциндрел
Че тя е вдясно Rolling Eyes Къде вляво виждате реклами?
Ох, мое дясно, на монитора - ляво. Crazy
Тъй де, да се смени лентата да се обърне от другата страна.  Crazy

# 902
Има ли шанс да си оправите наслагването на темата и х нови (отговора), така че да не се отваря 1 страница на темата, когато кликаш върху новите отговори. Още някой беше писал за това, но не видях отговор, а при мен в момента полето на заглавието на темата стига до първата чертичка на "н"-то от нови и всяко кликване леко вляво ме праща на първото мнение. Най-малкото е дразнещо.

Ако правилно съм разбрала проблема ти, аз бях писала за същото.  Peace

# 903
  • София
От днес следобед ми се "чупи" екрана, преди това нямах проблеми с изгледа:
Изглед на главна страница:
Скрит текст:

Изглед в тема:
Скрит текст:

Колоната с Моите групи отива вдясно върху Групи и Спонсорирано и ги припокрива. Снимките на рекламите са преразтеглени надясно. В тема аватарите се дублират, личната информация влиза в полето за мнение, а самото мнение отива съвсем вдясно в полето. С Мозила съм, 27.0.1.
Все още имам същия проблем. Актуализирах Мозилата до 30.0, промяна няма. Текстът на мненията в някои теми излиза като колона от по една буква, а някъде изобщо не излиза текст, а само препинателните знаци, също подредени в колона.

# 904
Преди малко установих, че сайта поразително прилича на новинарския Вести http://www.vesti.bg/ и като подребда и като цветове.

# 905
Мобилната версия на сайта е ужасна.
Освен да се чете и то трудно, нищо друго не може да се направи.
Но поне там изглежда по-нормално...

# 906
  • в морето до колене
Преди малко установих, че сайта поразително прилича на новинарския Вести http://www.vesti.bg/ и като подребда и като цветове.

Както и на множество други.

Когато преди половин година за пръв път показаха прословутата безбожна промяна с изместването в ляво на полето за четене, се опитах да кажа, че 90% от сайтовете, които чета и ползвам - независимо дали са информационни, блогове или форуми - имат подобен интерфейс. Поле за четене вляво + по-тясно поле с функционалности вдясно.  
Затова и досега не ми е ясно, защо на толкова много потребители тук основният им проблем е изместването вляво.

Но се примирих, че аз съм кривата в случая. И явно не познавам правилните места в интеренет. Та гледам по-малко да се обаждам...
Но сега се изкуших от цитираната публикация.  Още повече, че сравнението точно с вести.бг вече беше правено в предишните обсъждания. Peace

Мобилната версия на сайта е ужасна.

Мисля, че напред в темата Мамма обясни, че като приключат с промяната тук, ще пооправят нещата и в мобилната версия... но честно казано, сега не ми се търси да цитирам точно.

# 907
Понеже нямам време да чета цялата тема, въпросът ми е - от къде да видя основните форуми( и съответните им подфоруми), щото единствено откривам теми, в които аз съм писала и такива, в които е писано най- скоро, но аз искам да вляза в конкретен форум- напр. кулинария или родителския, а не мога да намеря от къде?
Е, поне първото мнение да беше прочела. Но като нямаш време, ето извадено от първото мнение и поднесено наготово:

- НОВО! Страница с всички категории в сайта. От всяко място, на което се намирате, с един клик върху бутона за навигация, който се намира преди логото, ще може да отворите страницата със списък на всички категории.

...

А потребителите, които за първи път влязат в сайта, и тях ли ще ги пращате да четат първия пост на тази тема? Сигурно 80% от потребителите са открили форума след като са търсили нещо в Гугъл... Сега обаче като влезеш през Гугъл попадаш точно на темата и нямаш никакъв шанс да видиш другите теми, групи и въобще да разбереш къде си попаднал ...

И питайте някой офталмолог да ви обясни - при четене на тъмен и светъл фон окото се настройва и фокусира по съвсем различен начин. Затова всички се оплакват, че очите им се изморявали - това четене на непрекъснато редуващи се силно контрастни бели и сини полета може да ти докара най-малкото главоболие, ако преди това не се  самохипнотизираш   #Crazy #Crazy #Crazy Ама то пък как да се разграничат различните постове иначе - вътре толкова много излишна информация - аватар, регистриран, заглавието на темата, и всичко това с огромен шрифт и огромни интервали .......

# 908
В момента чета и пиша от мобилната версия. Ако ще я правите същата шарения,моля да не я пипате.

# 909
  • София, България
(при миналото нападение срещу Мамма) Точно пък специално за аватарите и информацията масово  потребителите толкова държаха да си останат големи , че дори не мога да повярвам, че чета сега обратното. Ако махнат инфото после пък ще се започне "Къде ни е заглавието" "Къде ми е ранга" ... то па нЕма угодия!

# 910
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така. Аз мълчах доста, но леко започна да ми дотяга. Не мога да разбера всички коментари към коментарите на околните. На мен новата версия не ми харесва. Наум се чудя сляп ли трябва да си, сляпо "верен" ли, сляпо кланящ се пред виртуалната власт, за да я харесваш. НО... никога досега не съм си позволила да изкажа това си виждане. Защо, за Бога, и отсреща не се въздържате от коментари на това кой от какво е недоволен, какви сайтове чете, как са му центрирани или не, доколко е интелигентен или не, че не намира решетката, дали е чел или не първи пост?! Темата е за изказване на мнения, а не за дърпане на плитката на другарчето, което има различно мнение.

# 911
Защо сравнявате форум с информационен сайт? Че даже и трябва да си приличат. От какъв зор? То дори фейсбук от който тук също са крали има коренно различна функция от форума. Просто се опитват да компилират форум с фейсбук функции + разни новинарски функции и за капак алъш вериша с рекламите и се получи огромен ТУРЛЮГЮВЕЧ. Нормалните форуми са опростени, лесни за навигация, недразнещи потребителите си. Това изчадие тук е всичко друго, но не и нещо от гореизброените.

# 912
  • Варна
Аз пак за ранговете - защо, напр. в Клюкарника, горе в дясно до х-чето, ми изписва "Ранг в групата - Потребител", а долу, на публикувания от мен пост - "Регистриран"?

Общият ранг за форума къде се вижда? И защо мненията стоят само на отчитаните до момента, без да се включва и броят на тези, които до момента не се отчитаха, но явно са взети предвид при поставянето на ранговете за отделните подфоруми? Rolling Eyes

# 913
  • Варна
Защо сравнявате форум с информационен сайт?
Защото нали целта е форумът да стане "информационна платформа" Mr. Green
Абсолютно подкрепям и вече го писах по-напред, че за мен лично да се сетя, че решетката горе до логото препраща към индекса на форума би било невъзможно, мога да го разбера само при случайно безразборно цъкане. Липсва ми падащото меню, ужасно много ми липсва.

# 914

Защото нали целта е форумът да стане "информационна платформа" Mr. Green

Да бе, и генериране на трафик по всякакъв начин, вкл. и с усложнение на функциите и визията.

Общи условия

Активация на акаунт