Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 123
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 915

Joy

Моля най-любезно, върнете ранга на chockolina, и ѝ присъдете служебно най-високите възможни рангове, щом е толкова важно  Praynig

Аз мълчах доста,... НО... никога досега не съм си позволила да изкажа това си виждане.

Shocked Кога?

# 916
  • В Космоса
Защо са толкова важни тези рангове? Thinking

# 917
  • София
Въпрос за милион лева задаваш Акаша!

# 918
  • Пловдив

Защото в чат темите в Проблемното забременяване, където се отчита броя на мненията, всички вече са супер, мега ветерани.....с по 20000 публикации. Явно и на други им е важно това.  Laughing

Инсталирах де що има за инсталиране според инструкциите на Лабрадор ииииии пак същото. Предишния път стана, ама сега нещо не иска. И рекламите си ми стоят ..... Crossing Arms

# 919
  • София
Защо сравнявате форум с информационен сайт? Че даже и трябва да си приличат. От какъв зор? То дори фейсбук от който тук също са крали има коренно различна функция от форума. Просто се опитват да компилират форум с фейсбук функции + разни новинарски функции и за капак алъш вериша с рекламите и се получи огромен ТУРЛЮГЮВЕЧ. Нормалните форуми са опростени, лесни за навигация, недразнещи потребителите си. Това изчадие тук е всичко друго, но не и нещо от гореизброените.

Ох... разсмя ме.  Laughing
Няма ли някакво изобретение и за таблети, за разтегляне на цял екран? Аз основно там чета форума и сега е съвсем сгъчкано.
Не съм пробвала всъщност мобилната версия, ще я видя как е...

# 920
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз мълчах доста,... НО... никога досега не съм си позволила да изкажа това си виждане.
Shocked Кога?
Посочи ми, пиле шарено, едно мое мнение, в което ви наричам тъпи, неориентирани, глезени, невъзпитани, защото харесвате новата визия. И ви пращам да си ходите.
Вие определенията от сорта не си ги пестите, никак даже Tired.

# 921
  • София
Мобилната версия ползвам откакто я пуснаха. Нямам проблеми като цяло и ми е много удобна. Никаква шарения, дълги постове се показват само по желание, както и снимки. Аз съм доволна.

# 922
  • Пловдив
При мобилната версия от известно време трябва да скролвам до последното мнение. Винаги ме праща в началото на страницата, но нали като оправят тук, ще оправят и там.....и си чакам. Иначе не мога да публикувам отговори от мобилната версия, защото в полето за отговор ми стои реклама и не виждам изобщо какво пиша.  Whistling Само си чета от там.

# 923
  • Бургас
Нещо ми бяга навигацията по подфоруми и теми. Дори ми е неприятно. Липсва ми комбото, което позволява директно от тема да се прехвърля към друг подфорум.
Това: - НОВО! Страница с всички категории в сайта. От всяко място, на което се намирате, с един клик върху бутона за навигация, който се намира преди логото, ще може да отворите страницата със списък на всички категории.
ме натоварва излишно. Безсмислено действие. В крайна сметка е редно да се улесни потребителя и да се спести цъкане. Точно това нововъведение прави обратното.
Понякога мисля, че или дизайнерите ви не обмислят или нещо друго. Защо ви е да правите такива промени? Нито улеснявате, нито предлагате повече функционалност с тази стъпка. Предлагате същата функционалност, но по - оплетена.
Другото е почти същото. Но това е крайно неприятно.
Мобилната версия я прехвърлям моментално към пълна. Няма сила, която към този момент да ме накара да я ползвам. Още повече няма зум, а четенето е почти невъзможно без.

# 924
  • Варна
BirdsFlu, на мен си ми беше важен досегашния ранг - "Бг-мамма поет", за който си се преборих в честна надпревара, но ми го отнеха, както и тези на доста други потребители, получени след различни конкурси. Crossing Arms

Но питам и за другите, обикновени рангове, защото не е нормално да има такива разминавания в ранговете за един и същ подфорум, съгласно това, което мама обясни. Close Другото, което забелязвам, че на някои потребители им изписва ранга в поста, а на други - не. Подредената ми правна душа се дразни от такива несъответствия.

Аз, лично, отдавам по-голямо значение на поста на потребител с по-висок ранг, защото това до голяма степен показва активността и присъствието му във форума (все едно си контактувам със стар познат), че темата/отговорът му не е пързалка или пък с рекламна цел (както често се случва в "Пазаруване") и т. н.

# 925
Shocked Кога?
Посочи ми, пиле шарено, едно мое мнение, в което ви наричам тъпи, неориентирани, глезени, невъзпитани, защото харесвате новата визия. И ви пращам да си ходите.
Вие определенията от сорта не си ги пестите, никак даже Tired.

Не знам кои са тези "вие", аз съм тук в лично качество на потребител на форума, и говоря само от свое име.

И репликирам конкретни думи от конкретен цитат: "Аз мълчах доста". Което е абсурдно и смехотворно, защото ако се направи общ сбор на всички хора, писали по всички теми, касаещи визия на форума (стара, по-стара, най-стара и т.н.) залагам главата си, че твоите мнения ще бъдат най-много.
Имаше не една и две теми, в които се редуваха "потребител Х", Джой, "потребител Y", Джой, "потребител Z", Джой...

Никой, Джой, никой не мрънка по-многобройно, по-упорито и по-последователно от теб. И е жалко, ако наистина не го осъзнаваш и не можеш да се погледнеш отстрани, защото иначе си умно момиче и интересен потребител.

А това че не обиждаш пряко и директно като останалите мрънкащи, не прави съдържанието на мненията ти по-малко неприятни.

# 926

И аз не мога да я разбера тази драма.

# 927
Преди малко установих, че сайта поразително прилича на новинарския Вести http://www.vesti.bg/ и като подребда и като цветове.

Както и на множество други.

Когато преди половин година за пръв път показаха прословутата безбожна промяна с изместването в ляво на полето за четене, се опитах да кажа, че 90% от сайтовете, които чета и ползвам - независимо дали са информационни, блогове или форуми - имат подобен интерфейс. Поле за четене вляво + по-тясно поле с функционалности вдясно.  
Затова и досега не ми е ясно, защо на толкова много потребители тук основният им проблем е изместването вляво.

Но се примирих, че аз съм кривата в случая. И явно не познавам правилните места в интеренет. Та гледам по-малко да се обаждам...
Но сега се изкуших от цитираната публикация.  Още повече, че сравнението точно с вести.бг вече беше правено в предишните обсъждания. Peace

..............

Може и на всички новинарски сайтове да им е такъв вида, но това тук е форум. В новинарския сайт аз лично влизам, чета 2-5 новини за 5 мин и излизам, така че мога да се примиря с изместването в ляво, но тук когато ми се налага да чета доста по-дълго време ми пречи.

Засрамвам се и отивам в ъгъла, че съм дублирала сравнението с въпросния сайт...как съм могла да го пропусна в предишните обсъждания  smile3538

# 928
  • Варна

И аз не мога да я разбера тази драма.

Аз съм казала защо са ми важни, драма не виждам, а само заяждащи се хора, които четат избирателно ooooh!.

# 929
Защо сравнявате форум с информационен сайт? Че даже и трябва да си приличат. От какъв зор? То дори фейсбук от който тук също са крали има коренно различна функция от форума. Просто се опитват да компилират форум с фейсбук функции + разни новинарски функции и за капак алъш вериша с рекламите и се получи огромен ТУРЛЮГЮВЕЧ. Нормалните форуми са опростени, лесни за навигация, недразнещи потребителите си. Това изчадие тук е всичко друго, но не и нещо от гореизброените.

Едно сърчице от мен (Харесва ми, де). Преди да прочета за турлюгювеч си помислих за манджа с грозде. Но имам чувството, че мнението на потребителите се отчита ей така от кумова срама и пак си правят това, което носи повече пари. Не че някой реално го интересува дали им е удобно, практично, функционално ...  Rolling Eyes

Иначе и аз не разбирам защо един форум трябва да изглежда точно като новинарски сайт или фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт