Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 091
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 960
Само не разбирам защо падащото меню няма да се върне. Всички казваме, че ни беше удобно, те - не може. Защо да не може? Няма да развали новата визия с нищо.

# 961
Наистина се измрънка много за шяло и нещяло, но за някои хора форумът е втори дом, като не визирам себе си, въпреки че съм тук заради информацията и различните хора, които пишат. Всичко, което можеш да искаш от една интернет 'платформа', както е модерно да се казва, можеш да си го направиш или намериш тук.

Аз чета много книги на телефона си, по всяко време. Уча, пиша, рисувам, очите и ръцете са ми изключително важни, като засега ми вършат работа безпогрешно. Когато се взираш повече от час в ярък текст на блед фон с нормална яркост на монитора/дисплея, съвременните 'умни' устройства те предупреждават, че е вредно за очите. Затова има теми и опции за регулиране за визията, които тук ги няма. Да не говорим за реклами и бутони, които внасят допълнителна тежест. Едно такова оформление е чиста подигравка и неуважение към 'обитателите' на форума. Не разбирате защо е проблем проблемът с ранга на потребители- ами някои от тези потребители за вложили много време, емоции и душа, за да го получат( пример с ранг 'поет'). По тази логика, не смятам, че е трудно да се отсеят важните забележки(градивната критика) от простото мрънкане и недоглеждане.

# 962
  • Ямбол
Само не разбирам защо падащото меню няма да се върне. Всички казваме, че ни беше удобно, те - не може. Защо да не може? Няма да развали новата визия с нищо.
Тъй като вляво е празно, може да се сложи една вертикална лента, която да отваря ако не всички, то поне "Моите групи" като плъзгащо се меню.
На мен също ми липсва прякото прехвърляне от тема на друго място без да минавам през началото.

# 963
  • София
Аз все още си спомням полемиките при включването на въпросното падащо меню. Недоволните от това, че "падаше" и тогава бяха доста.

И на мен ми липсва личната титла, която се вижда като се преглежда профила ми. "Умопомрачен РАДИОАКТИВ" бях наречена от скъпи приятелки от форума станали такива и в реалния ми живот. Носи ми положителни емоции като си го погледна.

# 964
Или още по-просто: като плъзнеш мишока върху решетката да се появява падащото меню, вместо да се появява етикет "меню". Ама явно им се свиди този един клик.

# 965
  • Варна
Аз все още си спомням полемиките при включването на въпросното падащо меню. Недоволните от това, че "падаше" и тогава бяха доста.
Доколкото помня протестите не бяха против самото падащо меню, а задето падаше и скриваше екрана при бегло и неволно преминаване през лентата. След като това беше коригирано и да да "падне" менюто трябваше да задържиш курсора на лентата не е имало недоволства. Самата идея на падащо меню е супер удобна.

# 966
  • гр. София
Или още по-просто: като плъзнеш мишока върху решетката да се появява падащото меню, вместо да се появява етикет "меню". Ама явно им се свиди този един клик.
Но да се виждат и всички подгрупи, както беше преди. Защото сега трябва да цъкаш по няколко пъти, докато намериш нужното, тъй като не всички подгрупи са изписани.

# 967
Но да се виждат и всички подгрупи, както беше преди. Защото сега трябва да цъкаш по няколко пъти, докато намериш нужното, тъй като не всички подгрупи са изписани.

Защото явно това е целта на 'присъедини се към група'- да са ти удобни групите, от които се интересуваш, без да се налага да ровиш да ги търсиш. До 10 групи видни, после пак цъкаш.

# 968
  • гр. София
Ами на мен ми е приятно да разглеждам всички форуми и подфоруми, навсякъде има интересни теми. Нужно ли е да съм в хиляда групи само заради едното четене? И съответно, само заради едното четене, нужно ли е да цъкам толкова много докато си намеря подфорум и тема за четене?

Аз попитах, но не получих отговор - кое наложи махането на падащото меню, при положение че беше толкова удобно - очевидно за почти всички потребители.
Съфорумци отговориха, че трябвало да има повече за цъкане заради трафика.

# 969
Ама аз съм в групи, но какво ме грее, те не се показват в темата, която чета, така че не ми става по-бързо.

# 970
  • София
Роза, не е нужно да си в група, ако няма да пускаш теми.

# 971
  • гр. София
Ясно, но въпросът беше да се върне падащото меню, за да не се налага да цъкаш толкова много, за да си избереш група и подгрупа за четене.

# 972
  • София
ем... явно няма да стане, за съжаление не обичат и не се чувстват длъжни да ни дават  обяснение - защо.

# 973
Не бях влизала скоро в тази тема и направо останах така  Shocked като видях какъв език има нагоре. Хубаво си казвайте исканията, ама що така грозно? Гледам, че доста вече са изпълнени, явно все пак се съобразяват с тях. Направо не вярвам, че това е писано от големи жени.

Аз попитах, но не получих отговор - кое наложи махането на падащото меню, при положение че беше толкова удобно - очевидно за почти всички потребители.

Помня, че когато го въведоха много народ изрева с/у него. Сега пък да го има.
Няма как да се угоди на всички  Simple Smile

# 974
Аз нямам нищо против новите визии през 2-3 месеца, но защо премахнахте подписите? Така удоволствието от писането във форума не е както преди. Поне една лентичка да си сложим...

Общи условия

Активация на акаунт