Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 209
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
И аз ще помоля същото и тук - може ли тази реклама да е след съдържанието, плз!

Гугъл окончателно ми паднаха в очите с мобилното им adsence. Няма спасение от него. Натрапват ти досадни реклами чрез разни алчни сайтове. Надявам се бг-мама да не разчитат на стотинки от гугъл заради случайни кликове и да я разкарат тази реклама ( поне да не закрива съдържанието, ако може).

# 1 111
  • Berlin
Не ми се е случвало да цъкна случайно на реклама, много се паЗя. Simple Smile
Също не ми работи и като цъкна на " ново", не знам на какъв принцип го определя, но определено започва от вече прочетени мнения.

# 1 112
  • София
И на мен не ми се е случвало, пазя се и аз   Laughing Каква друга, обаче може да е причината някаква реклама да се мотае върху съдаржанието на сайта?

# 1 113
При мобилната версия лентата с рекламките ми е точно долу в полето за писане и ако пиша нещо по- дълго, в един момент не го виждам, както става и в момента. Когато иЗлезе клавиатурата, се получава.
И при мен е така.

На мобилната версия все още няма бутон за редактиране на пост.

Също на пълната версия не работи бутона Спри следенето. Вече няколко пъти спирам да следя някакви теми и въпреки това ми изкачат в новите отговори.

Ползвай пълната тогава, какъв е проблема?
Проблемът е, че не е написано, както беше преди Бърз отговор или Бърза редакция и човек забравя кое беше пълната версия и кое е бързото. Съответно се налага по сто пъти да презарежда и пише наново.

# 1 114
  • София
Ясно. Разбрах, че ще добавят текст.

За рекламата на мобилната - писах и в другата тема. Успях да я махна, но .. не съвсем. Програмата, която намерих и инсталирах (adblock plus), не работи с мобилните мрежи, а само с wi fi и трябва да се настрйва за всяка мрежа ръчно (това за по-новите версии на андроида, със старите работи безпроблемно).

# 1 115
Аз си инсталирах адблок на компа и махнах абсолютно всички реклами и картинки, но взе нещо да ми забива. Не знам дали не е и от самия лаптоп. За всеки случай това е някакво решение за немобилната версия, ако някой не иска да вижда всички шаренийки.

# 1 116
  • София
Проблемът е с мобилната и скриването на точно тази реклама, която закрива съдържанието. Всичко друго лесно може да се скрие.

# 1 117
  • София
Форумът едва зарежда. Аман вече!  Crossing Arms Оправете проблема, защото е супер изнервящо!!!!!!!

# 1 118
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен ми се струва все по-дълъг периодът, в който се разтеглят "интересните" теми от лентата горе, докато се чака да заредят "Нови отговори". Шрифтът на този "бъг" също е неприятно едър. Ако желая да ползвам въпросната лента, мога да си я разцъкам сама, няма нужда да ми се натрапва при всяко преглеждане на новите отговори.

# 1 119
  • София
Дами, как да вмъкна няколко цитата в мой пост? Моля.

# 1 120
  • Ямбол
Ако са на същата страница. просто натискаш цитирай. А ако са от различни страници, отварям нов таб и после копирам.

# 1 121
На мен ми се струва все по-дълъг периодът, в който се разтеглят "интересните" теми от лентата горе, докато се чака да заредят "Нови отговори". Шрифтът на този "бъг" също е неприятно едър. Ако желая да ползвам въпросната лента, мога да си я разцъкам сама, няма нужда да ми се натрапва при всяко преглеждане на новите отговори.

Вече няколко пъти четох написано за това нещо, аз самата писах, дали някъде някой отговори или обясни нещо, а съм го пропуснала? newsm78 Свикнах да затварям очи, като кликна на отговори, докато ги зареди. В тоя форум добре, защото адски ми дразни очите, ами взех и в други форуми да го правя без нужда......... Embarassed

# 1 122
  • София
Ако са на същата страница. просто натискаш цитирай. А ако са от различни страници, отварям нов таб и после копирам.
Много, много благодаря!!!   bouquet 

# 1 123
  • в морето до колене
При мен вече не се "въртят" препоръчаните теми при зареждане на нови отговори и на следени теми. Мислех, че са го оправили...
Сега като ви чета се изненадвам.

П.П. Сега специално пробвах - мда, пак се превъртат, но не винаги... а последните няколко дни не го правеха изобщо...  newsm78

# 1 124
  • София
Някаква профилактика ли правят или доработват нещо по сайта? Доста често изобщо отказва да ми се зареди, без да ми изписва причина. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт