Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 48 775
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 155
Явно нещо съм натиснала на лап-топа и отговорите в темите из форума ми излизат в нормално поле, но сбити в дясната страна като колонка, на компютъра си ми е ок. Някой има ли идея какво може да съм направила, не е нещо от изглед-мащабиране и т.н., защото пробвах...  Praynig

Ако това е проблема, изтрий кеша и бисквитките, при мен се оправи по този начин.

# 1 156
Мяч, струва ми се адски невероятно при всеки форумът да изглежда различно, но слушайки теб, така излиза. Понеже на мен не ми се появява ни отгоре, ни отдолу, просто винаги (абсолютно винаги) преди да ми зареди списъкът с нови отговори, се показва списък на темите, които се въртят във въпросната лента, с двойно по-голям шрифт от този на темите в "Нови отговори". Задържа се така някое време, после примигва и се зарежда списъкът с моите теми.
Ето така изглежда

Видно е, че се задържа достатъчно дълго, за да сваря да му направя скрийн.

Джой, имах точно същия проблем, но понеже други казаха, че го нямат, реших, че е нещо само при мен!
Откакто настанаха промените, ползвах 95% само мобилната версия, но днес седнах и си орязах всички ненужни за мен неща, включително и картинките с превю към "горещите" теми - това е, което създава този проблем с големите и местещи се надписи.

Виж тези филтри за Adblock Plus,
имай предвид, че редът, който се отнасят конкретно до превюто на темите, е само първият!
Другите филтри са за неща, които може би не искаш да махаш, не знам.

Искам да благодаря на Labrador. Копирах си неговите стилове от 36 стр. и разпънах страницата, стана идеално.

# 1 157
  • Пловдив
.Ели., точно това е. Моля те сподели откъде става това триене?  Embarassed Благодаря предварително   bouquet /с мозила съм, ако това има значение/

# 1 158
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не съм .Ели., но мога да отговоря.
От менюто на Мозилата горе - "История" - "Изчистване на скорошна история ..." и като ти се отвори прозорецът с опциите махаш всички други чекчета и оставяш само тези пред "Бисквитки" и "Кеш" (едно под друго са). Натискаш после "Добре" и след малко си готова. Peace

# 1 159
  • Пловдив
profi_1 хиляди благодарности   bouquet

.Ели. и на теб, че ме светна от къде се получава проблема   bouquet

# 1 160
За нищо, Десиссслава. Peace Hug

# 1 161
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте!
От една седмица ми се случва, когато отида в "нови отговори" и реша да прочета новото по дадена тема, и натисна "2 нови" например - да се отваря първа страница на въпросната тема. С МАК и Сафари съм на компютъра. Не знам дали е споделяно това от други потребители ...

# 1 162
  • София
И на мен преди малко ми се случи същото, с Мозила...

# 1 163
  • в морето до колене
При мен това се случва понякога, ако не мога да "уцеля" точно квадратчето с обозначените нови мнения и кликна малко извън него.
Тогава явно системата приема кликването ми като намерение да се отвори темата "по принцип" ... и отива на първи пост.  ooooh!
Особено ако заглавието на темата е дълго и почти опира във въпросното квадратче.

Само споделям опит...
При вас може и друга да е причината.

# 1 164
  • КиТ
И на мен ми се случвало,при бързо кликане  Crazy ето нагледен пример,а си мръднал с един милиметър на ляво,я си закачил ?телната и отваряш изцяло темата  Crazy
А другото заглавие си е ок   Joy:

# 1 165
Pelenė Hug как го гледаш на тия настройки направо не знам.  Laughing
Оправи си малко изгледа с ctrl+ или ctrl- и с намаляване или вдигане на шрифта. Освен това ми се струва, че при нагласянето на стила си направила средната колона доста тясна. Можеш да я разшириш с поне 20 пиксела, че и повече, като намалиш отстъпите вляво и вдясно с по 10 или повече пиксела. Peace

# 1 166
  • София
Всъщност по отношение на този проблем забелязах, че понякога заглавието някак се подпъхва под синьото квадратче "ново" Забелязва се, когато минеш с мишкета върху заглавието и то "се подчертае", показва се над синьото и си личи. Ама това е с по-дългите имена на теми.

# 1 167
  • КиТ
Pelenė ,  Hug как го гледаш на тия настройки направо не знам.  Laughing
Оправи си малко изгледа с ctrl+ или ctrl- и с намаляване или вдигане на шрифта. Освен това ми се струва, че при нагласянето на стила си направила средната колона доста тясна. Можеш да я разшириш с поне 20 пиксела, че и повече, като намалиш отстъпите вляво и вдясно с по 10 или повече пиксела. Peace

А тука съм на служебния комп и не става нещо бъзикането Twisted Evil /а с контрол не съм пробвала Blush ooooh!/  та си го гледам тука стандартно без премахване на красотите  Crazy Joy В къщи си е ок,ама няма пълно щастие  Crossing Arms
Сеща ще пробвам поне с клавиши,кво ще нагодя  Thinking

# 1 168
  • Варна
И на мен преди малко ми се случи същото, с Мозила...
И на мен ми се случва, примерно за темата с компроматите, заглавието и е достатъчно късо, за да не натискам него. Само че когато се мръдне леко мишката заглавието на темата се подчертава, явно няма значение дължината му. Тъпичко е малко, мисля, че в предишни версии не беше така.

# 1 169
  • В центъра на моретата
Може да ви се стори малко тъпи въпросите ми, ама има ли начин да върна старата визия на форума - някъде чатох, че има такава опция, но не я намирам никъде. Вторият ми въпрос е къде да търся  старите подфоруми - напр. готварски рецепти, нашият дом и разни други, които са ми скрити?

Общи условия

Активация на акаунт