Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 245
  • 592
  •   1
Отговори
# 480
  • По света и у нас
Ем на плота си е яко, кво? Автора да вземе да я кара да готви и да я изненада така истимарската изотзадзе докато зарежда съдомиялната. Може пък да му се получат нещата, че то такъв нерешителен и моята ми е споделяла, че грам не я привличат такива меки Марии.
Забелязала съм, че мъжете имат някакво силно влечение към жени моткащи се в кухнята - миещи чинии на ръка или с миална машина, държащи тигани над печката. Заети ли са и ръцете той вижда възможност да се възползва. Освен това искат да ти пляснат дупето точно в кухнята - не се сещат за това в другите стаи…

# 481
Авторът май каза, че напуска темата?
Тогава защо продължаваме да даваме акъли и да ръсим бисери, при все че този за когото са предназначени е напуснал темата? Grinning

На него вече няма какво повече да кажем, пишем за тръгналите по пътя му, как да избегнат такава участ.

# 482
  • София
То това не беше авторът, а друга изгубена душа в неговото положение. Може пък да е полезна темата за някого. Игнорирането на проблема определено няма да го реши.

# 483
  • По света и у нас
Аз мисля, че много женен народ е в това положение, но си мисли, че при другите нещата са ОК.

# 484
Апетитът, определено идва с яденето.
Само малко желание се иска да опиташ! Но тази съпруга се е "запънала" .  За нея секс е да отстъпи на "н-тия" път, настояване.
Върнах се и прочетох пак последният автор. По описаното е кошмар и за него, и за нея. Най-добре.. да не си го причиняват!
И се сетих за моя много близка приятелка, с която покрай развода ми, се отдавахме на  "дълбоки разговори". Сподели, че от 10г не правят секс с мъж и. Аз останах зяпнала, беше на 42. А заедно с него са душата на компанията - лъчезарни, ведри , с внимание един към друг. Никога не бих предположила.
Тогава я питах как издържаш. Погледна ме учудено и каза "свиква се" И други неща де..Simple Smile Но не му е изневерявала

# 485
  • Great Britain
Щом не позволява никакъв телесен контакт, то безусловното доверие е изчезнало.
Тя не се чувства сигурна с него и това се проявява и на физическо ниво.
Има неприязън и погнуса.В такива случаи не се позволява никакъв телесен контакт,доколкото знам.

Към него, или към секса. Много често се оказва първото. Въпросът е, може ли той нещо да промени, и заслужават ли си усилията? Ние няма как да знаем. Но ако иска да се пробва, трябва да стигне до корена на нещата. А не да опитва по негоявия си начин, защото е видно, че за толкова време ефект няма.
Към него, разбира се.С друг може и да получава множествен оргазъм.

# 486
  • По света и у нас
Е как се свиква с това ми кажи?
Като се мумифицираш ли?
Как ще свикнеш котката да не се гърчи от нужда, когато е разгонена, без да и даваш хапчета?

# 487
Е как се свиква с това ми кажи?
Като се мумифицираш ли?
Как ще свикнеш котката да не се гърчи от нужда, когато е разгонена, без да и даваш хапчета?
Първа и единствена любов, близост въпреки, здравословни проблеми, избор и...влагаш енергията си в други неща

# 488
Аз мисля, че много женен народ е в това положение, но си мисли, че при другите нещата са ОК.

Аз пък мисля, че е както си го направиш. Една жена не трябва да загубва пламъка и тръпката от страна на  мъжа си, но това е до лично усещане и разбиране. Моят и след 20 години ме желае по същия начин, промяна не се усеща.
Но трябва креативност, желание и умения и от страната на жените.

# 489
Всъщност „нещото“ е едно и е много просто – любов. А тя се изразява по много начини.
Ако за мъжа е достатъчно да го стиснат за пакета, жената има нужда от съответната настройка.

Любов, казваш? А как се показва любовта? С грижи, с помощ, с внимание, с уважение и т.н., нали?
Да, но мъжа, който прави всичко това веднага се квалифицира в мухльо, защото една добре обгрижвана жена започва да се мисли за принцеса и си иска принц. А принца няма да пипне нито пералнята, нито кофата с боклук, нито ще й направи кафе. Лично аз стигам до извода, че на една жена й е нужен мухльо за съпруг и един мачо за секс. Поправете ме, ако греша.

# 490
Ами ще съвместявате няколко роли, много ли е трудно? Жените как го правим ежедневно. Съпруга, майка, любовница, кариеристка, готвачка, чистачка и тн. Колко роли трябва да има жената в едни взаимоотношения.. а мъжа к'во или мухъл или мачо.. Бъдете различни в различните ситуации. От жените как го очаквате по презумция.

# 491
Любов, казваш? А как се показва любовта? С грижи, с помощ, с внимание, с уважение и т.н., нали?
Да, но мъжа, който прави всичко това веднага се квалифицира в мухльо, защото една добре обгрижвана жена започва да се мисли за принцеса и си иска принц. А принца няма да пипне нито пералнята, нито кофата с боклук, нито ще й направи кафе. Лично аз стигам до извода, че на една жена й е нужен мухльо за съпруг и един мачо за секс. Поправете ме, ако греша.
Я посочи къде жени квалифицират грижовен мъж като мухльо, защото е грижовен, че нещо ми убягна?

# 492

Чакай сега. Първо се уточни какво иска жената според теб – принц или мачо? Че се обърках нещо... Simple Smile
За принц мечтаят Пепеляшките. Принцесите не искат други принцове, повече от една кифла на семейство – не!, а поданици и слуги, които да ги обгрижват. Е, в краен случай някой по-як телохранител.

# 493
  • Далечният изток
Стрейнджъре, тези въпроси вече ги бистрихме, закъсня...

# 494
  • Great Britain

Аз пък мисля, че е както си го направиш. Една жена не трябва да загубва пламъка и тръпката от страна на  мъжа си, но това е до лично усещане и разбиране. Моят и след 20 години ме желае по същия начин, промяна не се усеща.
Но трябва креативност, желание и умения и от страната на жените.
Да, целия живот е както си го направиш.Пламъка и тръпката не е хубаво да се губят,ако изобщо ги е имало в началото.Хармонично звучи при теб,браво.

Общи условия

Активация на акаунт