Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 267
  • 592
  •   1
Отговори
# 465
  • Great Britain
Щом не позволява никакъв телесен контакт, то безусловното доверие е изчезнало.
Тя не се чувства сигурна с него и това се проявява и на физическо ниво.
Има неприязън и погнуса.В такива случаи не се позволява никакъв телесен контакт,доколкото знам.

# 466
  • София
Има неприязън и погнуса.В такива случаи не се позволява никакъв телесен контакт,доколкото знам.

Към него, или към секса. Много често се оказва първото. Въпросът е, може ли той нещо да промени, и заслужават ли си усилията? Ние няма как да знаем. Но ако иска да се пробва, трябва да стигне до корена на нещата. А не да опитва по негоявия си начин, защото е видно, че за толкова време ефект няма.

# 467
Точно тогава стават травмите. В станциите им казват инциденти на 3тия ден. И съветват да не се насилваш. Съжалявам, но не мога да се съглася с подобно сравнение. Секс или ти се прави или не. Като обикновено не ти се прави с даден човек, а не по принцип.

Не го разбирам това с травмите... Както и да е, не за това е темата. Но не съм съгласна с такова разделяне - или ти се прави, или не. Има ги, разбира се, ама има и доста нюанси по средата. Да кажем седиш си и си четеш нещо, изобщо не мислиш за секс. По твоята логика не ти се прави, нали? Ама изведнъж с изненада изотзад те цункат по ушенцето, пуснат ти две ръце и след малко се вихрите на дивана, на масата, на пода... Е това какво е по твоята логика? Нали не ми се е правело секс?

Съгласна съм обаче, че всеки си е различен, ти може и да не палиш така.

# 468
Не бих се изразила толкова поетично,но да.
Като цяло съветите се заключават в това авторът да прави още от това, което и сега прави, което не знам какъв резултат се очаква да има, след като извършваното сега не е приятно на жената.

# 469
Aми тя прави със сигурност но с друг
Оставяй и си намери друга от опит казвам живота после е по добър

# 470
  • Пловдив
Черна станция, недей така, че мен ме бъзикат тука, защото споделих за едни изпълнения на кухненският плот. Да не те почнат и теб  .... Joy

# 471
Ем на плота си е яко, кво? Автора да вземе да я кара да готви и да я изненада така истимарската изотзадзе докато зарежда съдомиялната. Може пък да му се получат нещата, че то такъв нерешителен и моята ми е споделяла, че грам не я привличат такива меки Марии.

# 472
Абе то сценарии много, ама до колкото си спомням той написа, че имат малко дете. А като имаш малко дете, нямаш много прозорци и спонтанността се губи в режима на детето. Защото айде като стане към 10годишно може да го пратиш до магазина или да играе пред блока, ама до преди това имаш едни десетина години, в които може само като спи /през по-голямата част от ежедневието на работещите родители/. Все пак не може мама и тати да се таковат на плота, а две-три-пет годишното да играе самО в другата стая. Ама ако има желание, нещата стават дори и в такива условия, дори и с "ох, заспа най-после, айде да се таковаме". Въпросът е, че като няма желание, остават оправданията. И не е толкова до предразполагане и не знам какви си специални думички и сценки. До желание е, двустранно.

# 473
  • София
Ем на плота си е яко, кво? Автора да вземе да я кара да готви и да я изненада така истимарската изотзадзе докато зарежда съдомиялната. Може пък да му се получат нещата, че то такъв нерешителен и моята ми е споделяла, че грам не я привличат такива меки Марии.

Лошото е, че щом вече й е опротивял, такива награбвания вероятно ще имат обратен ефект. За мен пътят, ако изобщо има такъв, на този етап минава през оттдръпване и създаване на по-привлекателен образ, но от разстояние. Така че тя да го поиска и да отиде при него, а не той да й навлиза, докато е нежелан. Малко да се направи на недостъпен, невъзможен и т.н. Хората са много по-склонни да желаят това, което не им се дава, и се отблъскват от това, което им се натрапва насила.

# 474
  • Пловдив
Абе то сценарии много, ама до колкото си спомням той написа, че имат малко дете. А като имаш малко дете, нямаш много прозорци и спонтанността се губи в режима на детето. Защото айде като стане към 10годишно може да го пратиш до магазина или да играе пред блока, ама до преди това имаш едни десетина години, в които може само като спи /през по-голямата част от ежедневието на работещите родители/. Все пак не може мама и тати да се таковат на плота, а две-три-пет годишното да играе самО в другата стая. Ама ако има желание, нещата стават дори и в такива условия, дори и с "ох, заспа най-после, айде да се таковаме". Въпросът е, че като няма желание, остават оправданията. И не е толкова до предразполагане и не знам какви си специални думички и сценки. До желание е, двустранно.

Е моята е на 8, но беше в баба си и дядо си като ме размяташе по плота. Така че има ли желание ще се намери и начин.

Добре де не мога да разбера, защо щом нещата са стигнали до опротивяване не седнат като големи хора и да се разберат. И кой от къде е!

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 13:33 от Sashka93

# 475
Така е, с малко дете е трудно, но все пак детето ходи на градина, спи следобед и начини се намират, стига да има желание. Ако трябва да съм сериозен по темата, наистина не намирам някакво решение. Има жени със слаба сексуалност, както и такива, които се женят за мъж, в който не са влюбени и не ги привлича достатъчно силно, но примерно защото е сериозен, стабилен и добър. И след време се случва това- докато в началото като по-млади е имало някакъв сексуален живот заради хормони и първоначална тръпка, с времето той замира, мъжът наистина опротивява, и няма начин за оправяне на нещата.
Дори да спре да и се натиска и да се държи дистанцирано, съмнявам се да има някакъв ефект. Решенията са или раздяла, или любовница, или на ръчна. Мен такива принудени неща не ме кефят, колкото и да съм загорял. Но пък него ако го устройва, ако и нея я устройва, да говорят да му пуска по-често по задължение и да си карат така. Важно е да се говори по този проблем, секса не е някаква екстра, прищявка или нещо маловажно. Добре е всички да го знаят това нещо, ще се избегнат много разочарования.

# 476
  • France
Не го разбирам това с травмите... Както и да е, не за това е темата. Но не съм съгласна с такова разделяне - или ти се прави, или не. Има ги, разбира се, ама има и доста нюанси по средата. Да кажем седиш си и си четеш нещо, изобщо не мислиш за секс. По твоята логика не ти се прави, нали? Ама изведнъж с изненада изотзад те цункат по ушенцето, пуснат ти две ръце и след малко се вихрите на дивана, на масата, на пода... Е това какво е по твоята логика? Нали не ми се е правело секс?

Съгласна съм обаче, че всеки си е различен, ти може и да не палиш така.
Това поне е ясно. И със ските, и със секса.
Колкото до паленето - ако си с нормално либидо и има любов и желание с партньора - тогава и минимална игра е достатъчна. Или поне не е драма ако се откаже. Но в казуса, който обсъждаме, не е така.

# 477
  • Далечният изток
Скрит текст:

Е моята е на 8, но беше в баба си и дядо си като ме размяташе по плота. Така че има ли желание ще се намери и начин.

Добре де не мога да разбера, защо щом нещата са стигнали до опротивяване не седнат като големи хора и да се разберат. И кой от къде е!
Защото той сега разбра, че е възможен и този вариант...

# 478
Черна станция, недей така, че мен ме бъзикат тука, защото споделих за едни изпълнения на кухненският плот. Да не те почнат и теб  .... Joy

Защо? Аз си мислех, че на младини всеки прави такива неща... Сега сме дърти, ама в първия ни семеен апартамент нямаше нетествана хоризонтална плоскост, отделно и някои вертикални места като банята  Wink Не е ли така с всеки?

Това поне е ясно. И със ските, и със секса.
Колкото до паленето - ако си с нормално либидо и има любов и желание с партньора - тогава и минимална игра е достатъчна. Или поне не е драма ако се откаже. Но в казуса, който обсъждаме, не е така.

Не, не е ясно за ските. Подозирам, че или ти не си ме разбрала, или аз теб, защото аз говоря за ставанет сутрин, а ти за трети ден и пресилване. Не виждам никаква връзка.

А за казуса, то е ясно, че не е така и аз не им давам рецепта как да се оправят, а анализирам защо се е стигнало до това положение. Мислех, че е ясно.... За тях на този етап си писах - да се разделят и всеки по пътя си.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 16:53 от Черна станция

# 479
  • София
Авторът май каза, че напуска темата?
Тогава защо продължаваме да даваме акъли и да ръсим бисери, при все че този за когото са предназначени е напуснал темата? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт