Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 330
  • 592
  •   1
Отговори
# 450
То кое в живота не се повтаря?
Рождените дни с точно определен брой свещички.

Как пък в началото, когато жената е прясновлюбена в мъжа си, е достатъчно просто да я погледне и се награбват, пък след години трябва да става все по-креативен?
Хормонииииии...

Добре де, интересно ми е - кажете някакви примери, какво трябва да направи един мъж, за да поискате секс с него?
Да се прибере от джима потен, да се изкъпе и да си измие зъбите Champagne

# 451
Именно Черна Станция, всичко е в главата.
Отношения, комуникация и да запазиш (провокираш) желание.
Ако няма комуникация, смях, закачки, провокация в ежедневието им..Не знам как се събужда в спалнята.

# 452
  • По света и у нас
Да те поцелува по врата и гърба, да те притисне до себе си за да усетиш, че той се е бетонирал вече, да се полигавиш малко с нея, да и направиш френска на нея за да я включиш - това толкова ли е сложно, толкова ли е изморително, голямо печелене на съцето ли е??
100 пъти по ефективно е вместо да питате любимата "искаш ли да правим секс." Това не ти е разходка в парка или ходене на кино.
Трябва да я приготвиш малко, помасажирай я, отпусния, дай и шоколад, кафенце. Аз ли да ви уча? Дърти мъже на по 40 години, и още сте дървета ...
Научете се по-малко с приказчиците и повече с показването и действането. С приказките най-лесно можеш да се самосаботираш.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 22:27 от PrimaDonna

# 453
  • Далечният изток
+1
Доживях да съм съгласна с ПримаДонна...

# 454
Тва пък ми е супер тъпо да питам- искаш ли да та таковам..... Ми действаш като искаш, тя ако се дърпа не натискаш много, чакаш по-подходящ момент. Нищо сложно няма, точно както е описано по-горе.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 23:02 от rf22

# 455
  • По света и у нас
Последния път като отидох на масаж, масажиста НЕ беше никак привлекателен, нисък, странен - 0 % сексапил. Беше даже супер досаден - не млъкна въобще цели 2 часа. Обаче като започна да ми масажира раменете, незнам какви точки напипа почти оргазмирах на масата.
Има и други точки по тялото, които възбуждат, поинтересувайте се.

# 456
Бе тя само едната точка е съществената щото почти-то не върши работа Joy ама да, ако пък е някакъв неумел много много и жената в началото е решила по някакви нейни си причини да направи компромис с това, е нормално след н-години да й писне и да предпочита сама да се оправя като знае, че с него така или иначе няма да й се получи.

# 457
Изразът 'някакви нейни си причини' е доста ключов.

# 458
Тази тема ми напомня що хвърлих два годежа...

Аз два брака хвърлих , ти...годежи! Satisfied
Имах предвид, че май твърде навреме съм се усетила Joy

И аз това имах предвид Smile И двата пъти се усетих навреме, трети няма да има.

# 459
  • Great Britain
Последния път като отидох на масаж, масажиста НЕ беше никак привлекателен, нисък, странен - 0 % сексапил. Беше даже супер досаден - не млъкна въобще цели 2 часа. Обаче като започна да ми масажира раменете, незнам какви точки напипа почти оргазмирах на масата.
Има и други точки по тялото, които възбуждат, поинтересувайте се.
Оргазмирах на масата.Яко.Култ.

# 460
PrimaDonna, то не е сложно, но ето че човекът с казуса споделя, че неговата и тези ласки отказва и се дърпа. За нея явно няма нещо, което да я накара да изтърпи малко и да види дали ще й хареса - като твоят масаж, тръгва още от далече с негативна нагласа. Не знам какъв ще е полезният ход тук.

# 461
Полезният ход ще е да си намери някоя, която ще го иска и цени.

# 462
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Щом не позволява никакъв телесен контакт, то безусловното доверие е изчезнало.
Тя не се чувства сигурна с него и това се проявява и на физическо ниво.

# 463
PrimaDonna, то не е сложно, но ето че човекът с казуса споделя, че неговата и тези ласки отказва и се дърпа. За нея явно няма нещо, което да я накара да изтърпи малко и да види дали ще й хареса - като твоят масаж, тръгва още от далече с негативна нагласа. Не знам какъв ще е полезният ход тук.

Така е, човек трябва понякога и да прояви малко добра воля за да започне със секс, а ако не го прави и чака съвсем ей така, от небето да му падне луд мерак, този мерак с възрастта идва все по-рядко и по-рядко, респективно сексът се разрежда, човек губи форма и навик и накрая съвсем спира. Моята теория е, че хората спират да правят секс от занемаряване, а то си е като спорта, или пианото, или задачите по математика - запуснеш ли "упражненията" губиш форма, а като загубиш форма се скапва и представянето, от което кефът още намалява, и още се разреждат нещата, и още се губи форма... Абе и двамата трябва да полагат грижи за добрия сексуален живот в семейството и тогава той ще цъфти до старини. То и цвете или градина да е, и то иска грижи, нали?

Иначе съм си мислила как в доста случаи сексът е нещо като ходенето на ски - рано сутринта е, тъмно, студено, а трябва да ставаш, да се обличаш, да пътуваш до Боровец... И лудо се изкушаваш да отмениш ските за "друг път". Ама ако не се поддадеш, а отидеш, после следва еуфория и лудо доволство, като се пуснеш по прясно наратрачената писта, все още неразорана и без хора. И десет пъти се благославяш, че си отишла, а не си останала да се търкаляш в леглото.

# 464
  • France
Иначе съм си мислила как в доста случаи сексът е нещо като ходенето на ски - рано сутринта е, тъмно, студено, а трябва да ставаш, да се обличаш, да пътуваш до Боровец... И лудо се изкушаваш да отмениш ските за "друг път". Ама ако не се поддадеш, а отидеш, после следва еуфория и лудо доволство, като се пуснеш по прясно наратрачената писта, все още неразорана и без хора. И десет пъти се благославяш, че си отишла, а не си останала да се търкаляш в леглото.
Точно тогава стават травмите. В станциите им казват инциденти на 3тия ден. И съветват да не се насилваш. Съжалявам, но не мога да се съглася с подобно сравнение. Секс или ти се прави или не. Като обикновено не ти се прави с даден човек, а не по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт