Как пък в началото, когато жената е прясновлюбена в мъжа си, е достатъчно просто да я погледне и се награбват, пък след години трябва да става все по-креативен?
Половата функция е нещо биологично, също както другите телесни функции, какво по-естествено от това: гладен съм - хайде да ядем; уморен съм - хайде да си починем; прави ми се секс - хайде да правим секс.
Е да, когато си търсиш нова партньорка, нормално е първо да те поразиграе - тя е длъжна да се увери, че си достоен, че не се отказваш лесно, че имаш ресурси и си готов да ги влагаш в нея, че си сериозен и т.н. и т.н. - ама след като вече е спечелено сърцето й, не мисля че мъжете са длъжни всеки път като ще правят секс с нея да го печелят отново... имат си достатъчно стрес и други задължения, за които да мислят. Нещата трябва да се случват лесно, от само себе си.
На автора бих казал, следващия път като са легнали нощем в леглото направо да почва, без умилкване "мило, прави ли ти се секс" и ако жена му се дърпа, просто да стане, да се облече и да излезе за 2 часа от къщи, е така посред нощ, без сърдене и обяснения. Ако ще да иде да си търси любовница, ако ще просто да иде да пие 2 бири някъде и да се прибере после. Да видим едно червейче няма ли да почне да я яде отвътре. Какво ще го пита - дали е ходил при друга жена ли? То ще е като кучето от приказката, което хем не си яде кокала, хем не го дава на други.