Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 310
  • 592
  •   1
Отговори
# 435
    Друга причина - ММ не умееше да говори и да ме ухажва. Искането за секс беше: "Много те желая, хайде да правим секс." Или нещо от тоя сорт. Що книги, филми, идеи - да каже и подходи по друг начин, не! Само като чуех "Правили ти се секс?" Загубвах и малкото породило се желание.

Добре де, ако нормалната честота на секса е 2-3 пъти седмично, значи всеки мъж трябва да прочита по 2-3 любовни романа на седмица (или да гледа 2-3 "романтични комедии" съответно) че да почерпи идеи как да си поиска, за да не става скучен и да не му откажат?
Как пък в началото, когато жената е прясновлюбена в мъжа си, е достатъчно просто да я погледне и се награбват, пък след години трябва да става все по-креативен?
Половата функция е нещо биологично, също както другите телесни функции, какво по-естествено от това: гладен съм - хайде да ядем; уморен съм - хайде да си починем; прави ми се секс - хайде да правим секс.
Е да, когато си търсиш нова партньорка, нормално е първо да те поразиграе - тя е длъжна да се увери, че си достоен, че не се отказваш лесно, че имаш ресурси и си готов да ги влагаш в нея, че си сериозен и т.н. и т.н. - ама след като вече е спечелено сърцето й, не мисля че мъжете са длъжни всеки път като ще правят секс с нея да го печелят отново... имат си достатъчно стрес и други задължения, за които да мислят. Нещата трябва да се случват лесно, от само себе си.
На автора бих казал, следващия път като са легнали нощем в леглото направо да почва, без умилкване "мило, прави ли ти се секс" и ако жена му се дърпа, просто да стане, да се облече и да излезе за 2 часа от къщи, е така посред нощ, без сърдене и обяснения. Ако ще да иде да си търси любовница, ако ще просто да иде да пие 2 бири някъде и да се прибере после. Да видим едно червейче няма ли да почне да я яде отвътре. Какво ще го пита - дали е ходил при друга жена ли? То ще е като кучето от приказката, което хем не си яде кокала, хем не го дава на други.

# 436
За НПК не знам, ама повечето пъти остават доволни. Имам предвид и бивши също. Щото от много питане може само да получиш не за отговор. Пък като действаш...

# 437
  • France
... ама след като вече е спечелено сърцето й, не мисля че мъжете са длъжни всеки път като ще правят секс с нея да го печелят отново... имат си достатъчно стрес и други задължения, за които да мислят...
Стойте си на сухо тогава Joy
Тц, тц, тц, какви "невероятни" любовници били българите. Това не ви е футбол - без ръце и право в целта. Rolling Eyes

# 438
Амче то и героинята на поста, дето чака всеки път да й спечелят сърцето преди да прави секс с мъжа си, и тя стои на сухо...
Все пак авторът може и любовница да си намери, пък тя ще остане с чакането. Но явно не й пречи, че е на сухо.

# 439
Е...и за малките върхове има катерачки.

# 440
Добре де, интересно ми е - кажете някакви примери, какво трябва да направи един мъж, за да поискате секс с него? Става дума за мъж, който явно сте одобрили вече и с който редовно сте го правили. Като чета автора, неговата не иска даже да се гушнат или докоснат. Как става предразполагането в тоя случай?

# 441
... ама след като вече е спечелено сърцето й, не мисля че мъжете са длъжни всеки път като ще правят секс с нея да го печелят отново... имат си достатъчно стрес и други задължения, за които да мислят...
Стойте си на сухо тогава Joy
Тц, тц, тц, какви "невероятни" любовници били българите. Това не ви е футбол - без ръце и право в целта. Rolling Eyes

Да де, ама в едно семейство ако мъжът е на сухо това същото се случва и на жената. Та затова в нормално семейство, където и двамата искат секс, тази работа (да се създаде съответно настроение) не е строго мъжко задължение, а и на двамата.

# 442
Е какво и е лошото на фразата "хайде да се ... Сега аз смотана ли съм, че я ползвам или не съм понеже ме върже в 99% процента от случаите.

# 443
Ми на мене ми звучи като смс купи леб.

# 444
  • София
Между това всеки път да й печели сърцето, и това да не полага грам усилие, има разлика. А много пък полагат, но в грешната посока. Казах го, но ще го повторя - жената не я стимулираш материално за да я възбудиш, а емоционално и интелектуално. Да не забравяме и визуално.

# 445
- Здрасти, Марийке.
- Их бе, Иванчо, само с две думи ме кандардиса...

# 446
Добре де, интересно ми е - кажете някакви примери, какво трябва да направи един мъж, за да поискате секс с него?

Да спре монотонността.
След 10г брак ако се повтаря - работа, вечеря и секс в спалнята.
Ежедневие всеки ден, темите за разговор ако са все за битовизми или не си говорят, а зяпат ТВ.  То и в секса общо взето е еднообразие. Вече познато, кое след кое.
Това убива. И ако за мъжете е физиология, то много жени губят желание, защото не им е достатъчно да ги погалят и да са готови.

# 447
И какво толкова различно може да е? Сексът си е секс и ако хубав какво като се повтаря? То кое в живота не се повтаря?

# 448
Е знам ли..Ако преди това си част от мебелировката, а после ти се навре в спалнята..То защо иначе, жена ще казва на мъжа си, че е "Скучен" ?

# 449
Е знам ли..Ако преди това си част от мебелировката, а после ти се навре в спалнята..То защо иначе, жена ще казва на мъжа си, че е "Скучен" ?

За да си намери оправдание, и пред себе си, и пред хората, защо го е разлюбила. Ако имат интелектуално сходство и общи интереси за приказка няма как да е скучен.

Общи условия

Активация на акаунт