Тази жена има някакъв голям проблем, дали с теб, дали със себе си, дали със секса. Нормален сексуален живот с нея няма да видиш. Дори да може с някой мъж, с теб няма да стане. И аз подкрепям раздяла, друг изход за теб няма. Колкото по-бързо го приемеш, толкова повече време, нерви и следи върху следващи връзки ще си спестиш.Благодаря за включването. Да, съгласен съм, има нещо. Досега по моя инициатива, работихме по посока, че при мен има проблем. Така спасявах нейното самочувствие, тя е лесно ранима. Обаче резултата е никакъв. Да, от това неглижиране на женското сексуално начало, започнах грешно да обединявам всички жени под един знаменател. Гроздето е кисело...
Преди да се появя в живота й, мъжете са я имали за секс и до там. Като не говорим за някакви големи дози секс, това вече е ясно. С мен дойде загриженост към нея, романтика, ходене ръка за ръка, вниманието, бъдещите планове. И някъде тук се прецака работата. На нея определено й харесва и търси това отношение, да се чувства обгрижена, обичана, приета. Заменихме секса с топлината в човешките отношения. А преди сватбата беше секси снимки докато съм на работа, секси обличане, провокативни смс-и. Всичко това изчезна за няколко месеца на 100%. Явно човек се променя, явно и аз съм го предизвикал някак или е просто генетично така да й заложено.
Аз лично съм широко скроен, поне така се оценявам. Дали ще седнем и спокойно ще говорим за секс, за погребение или изстрелване на ракета - не ме притеснява и не трепвам. ДАже предпочитам открития разговор, успея ли веднъж да видя пречката/трудността/проблема, вече мога да търся решение. Но трябва да виждам врага, за да мога да се справя с него. Тук емоции няма.
Сега искаме живот на малко разстояние от големия град, един нормален такъв. Имам визията какво трябва да се постигне, сядам и смятам разходите. Смятам и как да постигна нужните приходи. Смятам и нужното време. Ако едно от тях не ми излиза приемливо, адаптирам се и търся друго решение. Къща, отопление, ВиК, инсталация, уреди, всичко си смятам сам, инженер съм. После повечето неща ги и правя сам, като за себе си.
Така съм фабрично, търся решение на трудностите в живота. Ако само ще се говори - не ми върши работа.
Обаче при нея разговора върви смесен с много емоция. Трудно мога да поговоря как да постигнем нещо. Иска се да имам повече финансови възможности, по-бързо, да имам и повече свободно време. Секса го няма никъде в плановете. Дано аз да съм объркал нещата, да съм я изнежил някак си. При мен ако е белята, аз ще я поправя, ще работя върху себе си и ще свърша работата. Тя споделя, че още не е открила себе си, не знае точно какво иска. Това много й тежи. Беше споменала за професионално желание за фотография и т.н. Повече от година спестявах, за да успея да купя истинска техника, държа на качеството. Така и си остана, повечето неща са още фабрично опаковани, със стикерите.
За нея. Първият и секс е бил по най-трудния начин за една жена. Преди почти 30години. Затова съм много, много внимателен. Обаче това внимаване довежда до днешното положение. Пиша тук не, за да се оплаквам, а за да търся съвет от женската аудитория. Дали белята е в главата й, във вярванията и стремежите й (запознахме се когато тя беше на 35г) или е в объркано ДНК. Майката и сестрата спират със секса на около 25годишна възраст. Живеят в различни времена, различни държави, мъжете им не са от една националност. Тоест при тотално разлизни условия се получава един резултат. При бабата, дядото е ходил много по чуждо. Не мога да изровя инфо дали и бабата е приключила рано със секса. Наскоро почина и не ми е удобно да ровя.
Бъдете здрави!
)