Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 436
  • 592
  •   1
Отговори
# 255
И как ще направите дете, като се довършваш сам? Thinking Тази жена има някакъв голям проблем, дали с теб, дали със себе си, дали със секса. Нормален сексуален живот с нея няма да видиш. Дори да може с някой мъж, с теб няма да стане. И аз подкрепям раздяла, друг изход за теб няма. Колкото по-бързо го приемеш, толкова повече време, нерви и следи върху следващи връзки ще си спестиш.

Благодаря за включването. Да, съгласен съм, има нещо. Досега по моя инициатива, работихме по посока, че при мен има проблем. Така спасявах нейното самочувствие, тя е лесно ранима. Обаче резултата е никакъв. Да, от това неглижиране на женското сексуално начало, започнах грешно да обединявам всички жени под един знаменател. Гроздето е кисело...
Преди да се появя в живота й, мъжете са я имали за секс и до там. Като не говорим за някакви големи дози секс, това вече е ясно. С мен дойде загриженост към нея, романтика, ходене ръка за ръка, вниманието, бъдещите планове. И някъде тук се прецака работата. На нея определено й харесва и търси това отношение, да се чувства обгрижена, обичана, приета. Заменихме секса с топлината в човешките отношения. А преди сватбата беше секси снимки докато съм на работа, секси обличане, провокативни смс-и. Всичко това изчезна за няколко месеца на 100%. Явно човек се променя, явно и аз съм го предизвикал някак или е просто генетично така да й заложено.
Аз лично съм широко скроен, поне така се оценявам. Дали ще седнем и спокойно ще говорим за секс, за погребение или изстрелване на ракета - не ме притеснява и не трепвам. ДАже предпочитам открития разговор, успея ли веднъж да видя  пречката/трудността/проблема, вече мога да търся решение. Но трябва да виждам врага, за да мога да се справя с него. Тук емоции няма.
Сега искаме живот на малко разстояние от големия град, един нормален такъв. Имам визията какво трябва да се постигне, сядам и смятам разходите. Смятам и как да постигна нужните приходи. Смятам и нужното време. Ако едно от тях не ми излиза приемливо, адаптирам се и търся друго решение. Къща, отопление, ВиК, инсталация, уреди, всичко си смятам сам, инженер съм. После повечето неща ги и правя сам, като за себе си.

Така съм фабрично, търся решение на трудностите в живота. Ако само ще се говори - не ми върши работа.
Обаче при нея разговора върви смесен с много емоция. Трудно мога да поговоря как да постигнем нещо. Иска се да имам повече финансови възможности, по-бързо, да имам и повече свободно време. Секса го няма никъде в плановете. Дано аз да съм объркал нещата, да съм я изнежил някак си. При мен ако е белята, аз ще я поправя, ще работя върху себе си и ще свърша работата. Тя споделя, че още не е открила себе си, не знае точно какво иска. Това много й тежи. Беше споменала за професионално желание за фотография и т.н. Повече от година спестявах, за да успея да купя истинска техника, държа на качеството. Така и си остана, повечето неща са още фабрично опаковани, със стикерите.
За нея. Първият и секс е бил по най-трудния начин за една жена. Преди почти 30години. Затова съм много, много внимателен. Обаче това внимаване довежда до днешното положение. Пиша тук не, за да се оплаквам, а за да търся съвет от женската аудитория. Дали белята е в главата й, във вярванията и стремежите й (запознахме се когато тя беше на 35г) или е в объркано ДНК. Майката и сестрата спират със секса на около 25годишна възраст. Живеят в различни времена, различни държави, мъжете им не са от една националност. Тоест при тотално разлизни условия се получава един резултат. При бабата, дядото е ходил много по чуждо. Не мога да изровя инфо дали и бабата е приключила рано със секса. Наскоро почина и не ми е удобно да ровя.

Бъдете здрави!

# 256
Тя е на 39, излиза, че е изнасилена на 10?
Малко не се връзва с това, че мъжете я имали само за секс в младите й години.
Омъжила се е за теб на 34-5.
Цялата история е малко...

# 257
  • София
Хората не се променят ей така. Но хората успешно се правят на други, докато постигнат някаква цел.

Винаги съм била против това едната страна да поема и прави всичко. Не е добре, действа тотално деградиращо за другия. Ето, тя уж има желание, но никакви действия не предприема. И как, като някой друг все прави всичко вместо нея? Тя автономия няма, личност също. Едно инертно съществуване.

Но в случая, дори това да се промени и оправи, не е ясно дали ще промени проблемът със секса. Много мъже се хвърлят да оправят и спасяват жените, но реално са километри от правилния подход. Попринцип, един човек не се спасява от друг, а трябва да бъде научен, да се спасява сам.

Както и да е, мнението ми си остава същото. Нещата няма да се променят. Или съжителство без секс, или раздяла, така стоят нещата. Поне още нямате деца, а и не могат да станат, по гореописания начин на правене на секс (то и двамата знаете ли как стават бебетата изобщо?).

# 258
Аз пак да питам, ти ли я издържаш?

# 259
Прекалено много я обгрижваш, както ти казват по-горе, в една връзка трябва да има равнопоставеност - т.е. всеки да допринася с нещо за общото благо. При тебе ти я носиш на ръце, тя не прави нищо в замяна, а и май по принцип както казваш. Но пак основния проблем е в слабата или почти липсваща сексуалност, но не е само това. Да те остави подгрял си е е*ати гаврата, аз с такава не бих могъл да бъда, подобно отношение (като оставим настрани, че дори само това трябва да си го прося с месеци) не бих могъл да изтърпя.

# 260
  • Другата България
И се чудя, и се мая, как има хора, които се вързаха на тази история, че и съвети раздават.
Те съветите са ок, ама историята е толкова нереално сладникава и измислена, че любимият ми мармот ще трябва да ходи при д-р Емилова за терапия, ще се наложи рЕзко да отслабне.
Топло, топло.....

# 261
  • София

Цялата история е малко авторът да се саморекламира. Друго няма. Grinning

# 262
Мисля, че трябва да посетите специалист - психолог, сексолог, семеен терапевт. И при мен ситуацията беше много сходна. Към днешна дата и двамата сме с нови партньори.

# 263
  • София
Мисля, че трябва да посетите специалист - психолог, сексолог, семеен терапевт. И при мен ситуацията беше много сходна. Към днешна дата и двамата сме с нови партньори.
Това след като посетихте сексолог, психолог, семеен терапевт или….!😮

# 264
Чудно ми е как създаде семейство, с човек, с който имате толкова различия по толкова важен въпрос?

# 265
Това след като посетихте сексолог, психолог, семеен терапевт или….!😮
. Неее. Не стигнахме дотам. Но защо да не опитат.

# 266
  • София

В крайна сметка, какъв беше проблемът?

# 267
  • София
Чудно ми е как създаде семейство, с човек, с който имате толкова различия по толкова важен въпрос?
Той е написал как-в началото тя е правила повече секс с него, после му признала…

# 268
Проблемите бяха много. Един от тях беше неуспешна инвитро процедура. То моето е за нова тема. Grinning

В крайна сметка, какъв беше проблемът?

# 269
  • София
А сега, с новите партньори, старите проблеми ги няма?

(може да си пуснеш отделна тема, ама да знаеш, че трябва дебела кожа Satisfied)

Общи условия

Активация на акаунт