Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 219
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Споменаха ми за някакво магазинче за подправки в Пловдив, продавали и насипно. Някой знае ли нещо по въпроса?

# 136
  • о`майна лунна нощ е
Подправки насипно има на сергиите на Четвъртък пазара. Предполагам и по другит еголеми тържища също могат да се намерят.

# 137
Къде продават платове за спално бельо, освен магазина на Свежен?

На понеделник пазара има магазин на Слепите. Там има хубави, нескъпи, истински материи  Peace Тензухът там е най-евтин в целия град-2 лв.

# 138
  • Точно където трябва
Благодаря на всички, ще пообиколя, но е добре да знам къде отивам.

# 139
Може ли да препоръчате добър телевизионен техник за LED телевизор около ДКЦ 2 или района.

# 140
  • Пловдив
Откъде да купя сутиен за дъщеря ми - трябва да е със свалящи се презрамки, бял, малка чашка А и неголеми подплънки, просто оформена чашка...Не мога да намеря по магазините нищо- всичко започва от чашка B и й е огромно...или цветно... ooooh!

# 141
В Мола на Братската могила - в H&M и Ню Йоркър има най-различни и може да се мери без притеснения.

# 142
  • Пловдив
Благодаря!   bouquet

И аз си помислих за МОЛа, явно ще тряя да се замъкнем до там утре...

# 143
Откъде да купя сутиен за дъщеря ми - трябва да е със свалящи се презрамки, бял, малка чашка А и неголеми подплънки, просто оформена чашка...Не мога да намеря по магазините нищо- всичко започва от чашка B и й е огромно...или цветно... ooooh!

Също можеш да погледнеш в магазина за италианско бельо зад Халите.

# 144
  • Пловдив
 Можеш да видиш и в магазина за бельо от южната страна на бившия дом за мода и красота.Много са любезни, мерила съм буквално с часове, вадят десетки сутиени без проблем.Винаги има качествени неща на цени 15-20 лв.

# 145
  • Пловдив
Можеш да видиш и в магазина за бельо от южната страна на бившия дом за мода и красота.Много са любезни, мерила съм буквално с часове, вадят десетки сутиени без проблем.Винаги има качествени неща на цени 15-20 лв.
Ха! Днес минах оттам и нали всичко е разкопано, заобикаляйки съвсем забравих за него...а го знам.
Благодаря!

# 146
  • о`майна лунна нощ е

От този магазин за бельо пазарувам много често. Наистина са готини. Накупих детски комплекти на синковеца преди старта на учебната година /септември 2013 г./ и не са мръднали. Нито са се развлачили, нито са избеляли. На дребната редовно й взимам чорапогащници. Хубаво е, че предлагат наситени цветове, че като ме застрелят в градината "Искаме червен", знам, че наистина ще си купя такъв.

# 147
  • Пловдив
Може ли по-точно местоположението,че... Blush нищо не ми говори тоя дом за красота.

# 148
  • о`майна лунна нощ е
Голямата сграда вдясно точно преди Пешеходния мост, ако идваш посока главната към Новотела. В основата й има магазин за детски дрехи на една русенска фирма /Руен по спомен/, магазин за млечни произведения, палачинки .... магазини за платове /всички тези са по пътя за пешеходния/. Отгоре има множество кантори на адвокати, нотариуси и салонът за красота Харем. А от дясната страна на сградата, ако тръгнеш в посока джамията и съда е този магазин за бельо, чорапи, чорапогащници, бански и пр.

# 149
Здравейте,
Интересува ме в Пловдив има ли кафене или сладкарница с детски кът към тях и ако има къде.

Общи условия

Активация на акаунт