Къде в Пловдив? - 51 тема

• 57 993
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • ПЛОВДИВ
Момичета, къде мога да занеса цифров фото апарат за ремон с изтекла гаранция и някоя от вас била ли е на безплатните гинекологични прегледи в МБАЛ "Пловдив"?

# 61
Момичета, къде мога да занеса цифров фото апарат за ремон с изтекла гаранция и някоя от вас била ли е на безплатните гинекологични прегледи в МБАЛ "Пловдив"?
Аз ползвам чейнчбюрото на Джумаята, на ъгъла между двата офиса на Пощенска. Имат избор на валута и са коректни.
Също съм много доволна от това чейндж бюро  Peace

# 62
Момичета, от къде в Пловдив мога да купя сръбски динари?

Тавекс на Джумаята  Peace

# 63
  • Пловдив
Благодаря момичета   bouquet, следобед ще отскоча до там.

# 64
Здравейте, дами, бихте ли ми препоръчали фирма, която провежда обучения и сте доволни, интересуват ме следните курсове:
- офис пакет Microsoft
- графичен дизайн
- офис секретар / бизнес администрация

Сестра ми има желание да подобри квалификацията си.

Благодаря Ви   bouquet

# 65
  • Пловдив
Здравейте! Някой знае ли от къде мога да си закупя формалин?
Проверих в агроаптеката до четвъртък пазара, но там имаше само от 5 л, за 12 лв, което ми се вижда доста скъпо. На мен ми трябва 1-1,5 л най - много.
В Капана имаше един магазин всичко за химична лаборатория, преди година си бях купила от там, но вече са се преместили на Кукленско шосе, което ми идва твърде далече, а и нямам и кола.
Някой ако знае агроаптека в следните райони - Тракия, центъра, Кършака или друго място, от което мога да купя формалин, нека сподели. Ще съм ви много благодарна!

# 66
  • Варна, Пловдив
Здравейте, някой може ли да сподели откъде мога да купя гофрирана хартия (освен книжарница Дали тази ,която е там е много ситна) .Трябва ми като тази,която използват за букетите с цветя.  newsm78

В цветарски магазин , или склад ?

Здравей, предполагам имаш предвид креп хартия?
Точно от този магазин не съм търсила такава хартия, но той е за цветарски материали и предполагам, че ще има http://www.digi84.com/index.php?lang=bg , намира се  на ул.Душо Хаджидеков 1, точно преди магазина има една пицария, да не те излъжа, май беше Originale  newsm78

Другият е много богат и там има това, което търсиш, във Варна е, но може да се поръча онлайн и ролката е към 2лв. Много богат избор,купувала съм от там http://www.rakhiva.com/%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B … y.29,item.2743/bg

# 67
http://hobbysvqt.com/index.php?route=common%2Fhome и от тук можеш да намериш  такава хартия

# 68
  • Пловдив
Някой ако знае агроаптека в следните райони - Тракия, центъра, Кършака или друго място, от което мога да купя формалин, нека сподели. Ще съм ви много благодарна!

Агроаптека има зад сладкарница Неделя на Сточна гара,в затворената улица
Тракия-до районното.Но дали има формалин,не знам

# 69
  • Пловдив

Агроаптека има зад сладкарница Неделя на Сточна гара,в затворената улица
Тракия-до районното.Но дали има формалин,не знам
Благодаря! Ще проверя.

# 70
Здравейте!
Някой да знае къде (и дали) мога да намеря сандалки Fisher Price от моделите със затворени пръсти (освен в Хиполенд)?

# 71
  • Пловдив
Момичета предложете ми кафе с детски кът за игра    bouquet

# 72
Момичета предложете ми кафе с детски кът за игра    bouquet
Район кажи и колко е голямо детето.

Клуб 7.62 има детски кът,за малки деца.

# 73
  • Пловдив
Района няма значение, е най-добре северен. На 3.5 е но има на прители децата са и на 2 и на 4 и 5г.

# 74
Района няма значение, е най-добре северен. На 3.5 е но има на прители децата са и на 2 и на 4 и 5г.
Ленинград кафето, Тон-Бонбон в Ривър Център

Общи условия

Активация на акаунт