Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 191
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • Точно където трябва
Къде има кинкалерия, но да е някъде на булевард и с възм. за спиране. Примерно на Пещерско, на Мария Луиза?

# 166
Моля , за добър кожен лекар , за бенка става въпрос  Simple Smile
Препоръчвам доц. Янкова,работи в клиника Медидерма.Посещавала съм я при проблеми с акне и белези .Не работи по Здравна каса за съжаление.
За бенките май е по-добре онколог-хирург да ги гледа. Тук са препоръчвани Д-р Парашкев Цветков и Д-р Ваня Балева от Онкодиспансера.

# 167
  • Пловдив
Здравейте,препоръчайте ми добър гримьор в Пловдив от който сте останали доволни. Разбира се да не работи на мн. високи цени от сорта на 80-100 лв.

https://www.facebook.com/pages/Gigi-Bo-Makeup-Profesional-Makeup … 51410?ref=profile

# 168
Здравейте,препоръчайте ми добър гримьор в Пловдив от който сте останали доволни. Разбира се да не работи на мн. високи цени от сорта на 80-100 лв.

едно момиче с ник Фоксита , иначе се казва Вержи и работи в Инглот Peace

# 169
  • Пловдив

https://www.facebook.com/verji.gancheva?fref=ts
Да,и аз я препоръчвам.Гримира в Инглот на Халите

# 170
  • Пловдив
Момичета, детски бански, за 8-9 годишна девойка може ли да ми кажете от къде мога да купя. Да не е скъп и по възможност Кършияка, центъра да е. Утре трябва да го купя Simple Smile

# 171
  • пловдив

https://www.facebook.com/verji.gancheva?fref=ts
Да,и аз я препоръчвам.Гримира в Инглот на Халите

Благодаря ви за препоръката,разгледах снимките и,много ми допаднаха .

# 172
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, детски бански, за 8-9 годишна девойка може ли да ми кажете от къде мога да купя. Да не е скъп и по възможност Кършияка, центъра да е. Утре трябва да го купя Simple Smile

Кауфланда на Брезовска? Взимала съм от там бански, но дали сега имат и за какви възрасти ... не знам.

# 173
момичета знам ,че не по -темата но някой да е доволен от психолог в града ще ми е полезна информацията  bouquet благодаря.
Манол Манолов препоръчвам

# 174
Здравейте,
Интересува ме в Пловдив има ли кафене или сладкарница с детски кът към тях и ако има къде.
Аз харесвам Гладиатори, допада ми, че има отделна площадка за деца до 3 години. Спокойно пускам дъщеря си там, а тя изключително се забавлява на батута, вероятно като повечето деца Simple Smile

# 175
Моля , за добър кожен лекар , за бенка става въпрос  Simple Smile
Препоръчвам доц. Янкова,работи в клиника Медидерма.Посещавала съм я при проблеми с акне и белези .Не работи по Здравна каса за съжаление.
За бенките май е по-добре онколог-хирург да ги гледа. Тук са препоръчвани Д-р Парашкев Цветков и Д-р Ваня Балева от Онкодиспансера.

Благодаря ! А работят ли с направление ? Предварително ли си записваш час ?

# 176
Момичета , каня се да ходя  чужбина , не се сещам Blush ,че нямам червен паспорт . Интересува ме ако пусна нормална поръчка ,за колко време ще излезе? . Ако пусна бърза и експрес , за какво време излизат и какви пари са ? Благодаря предварително .   bouquet

# 177
  • Пловдив
Интересува ме ако пусна нормална поръчка ,за колко време ще излезе? . Ако пусна бърза и експрес , за какво време излизат и какви пари са ? Благодаря предварително .   bouquet

Обикновената предполагам няма да ти свърши работа

Паспорт на лица от 14г. до 58 г.

40лв.-обикновена 30 дни

80 лв.-бърза 3 раб дни

200 лв.-експресна 8 раб часа

# 178
Интересува ме ако пусна нормална поръчка ,за колко време ще излезе? . Ако пусна бърза и експрес , за какво време излизат и какви пари са ? Благодаря предварително .   bouquet

Обикновената предполагам няма да ти свърши работа

Паспорт на лица от 14г. до 58 г.

40лв.-обикновена 30 дни

80 лв.-бърза 3 раб дни

200 лв.-експресна 8 раб часа

След 12 юли-ти ми трябва, дали няма да го направят по-рано и да мина с нормална поръчка  Blush Tired

# 179
Моят съвет е да попиташ когато подаваш документите. Нашите паспорти станаха за 20 дена нормална поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт