Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 190
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  bouquet
Моят съвет е да попиташ когато подаваш документите. Нашите паспорти станаха за 20 дена нормална поръчка.

# 181
  • о`майна лунна нощ е
Подадохме заявленията за паспорти на хлапетата на 31.05. Днес трябва да отида да ги взема. Поръчката беше нормална - тази, за която срокът по принцип е 30 дни.
Зимата паспортите става дори по-бързо - със заявление, подадено на 17 януари, на 28.01 си получих документа.

# 182
Принципно да спестя 40 лв. да неми изгори отпуската и да не мога да отида никъде накрая ми е притеснението  Blush , дали да рискувам се чудя. Те ли ви се обадиха , че са готови или вие проверявате ?

# 183
  • о`майна лунна нощ е
Не се обаждат. При пускане на поръчката дават лист с вхосящ номер и дата за получаване. Винаги са готови по-рано, но аз не бих рискувала в твоята ситуация. През лятото винаги има малко повече поръчки. 30-дневният срок ще го спазят, но за по-кратък ..... Вариант е да питаш на място кога излизат паспортите, подадени в деня и да прецениш каква поръчка  да пуснеш.

# 184
  • Пловдив
Може ли да ме насочите къде да търся шнорхел и очила за гмуркане, но хубави, не от рода на Джъбмо.
Проверих в Метро и няколко спорни магазина, но нямаше никакъв избор Confused.

# 185
Интересува ме ако пусна нормална поръчка ,за колко време ще излезе? . Ако пусна бърза и експрес , за какво време излизат и какви пари са ? Благодаря предварително .   bouquet

Обикновената предполагам няма да ти свърши работа

Паспорт на лица от 14г. до 58 г.

40лв.-обикновена 30 дни

80 лв.-бърза 3 раб дни

200 лв.-експресна 8 раб часа

След 12 юли-ти ми трябва, дали няма да го направят по-рано и да мина с нормална поръчка  Blush Tired
100% ще стане дотогава, гаранция!
Сега нямат никаква работа почти. Ще ти е готов още към края на месеца. Wink

# 186
To с познати и за 1 ден ще го изкарат, освен да питам там наистина. А бързата поръчка от 2-ро РПУ ли ги изкарваха ?

# 187
To с познати и за 1 ден ще го изкарат, освен да питам там наистина. А бързата поръчка от 2-ро РПУ ли ги изкарваха ?
Тц, няма да ти го изкарат за 1 ден ако си платила обикновена поръчка Wink.

# 188
Тц, няма да ти го изкарат за 1 ден ако си платила обикновена поръчка Wink.

Изкарвали са ни с познати  Wink

# 189
За 1 ден без да си платила за бърза или експрес? Силно се съмнявам.
Може да ти направят документа за 4 дена, (с връзки, разбира се), а да си платила за обикновена, но да чакаш да ти я направят за 1 ден - абсурд.
То зависи и кой е бил шеф на паспортна, но при сегашната - няма шанс Wink.

# 190
  • Пловдив
На 20 май дадохме да правят на малката паспорт. Казаха да го вземем след 2 седмици. На мен ми трябва за утре (както и банския, ще ходим да се къпем в Алексадруполис  Mr. Green ) и отидох да го взема в понеделник. Датата на издаване е 28 май. Така че е бил готов за 8 дни.

# 191
Здравейте, момичета!Открих , че има вече подобна тема, но тя е много от отдавна....та така:преобръщах гардероба, в търсене на летни дрехи, и открих, че трябва да си напазарувам бельо.Казвайте за магазинчета в Пловдив и да хуквам! Wink

# 192
  • Майна Сити
Форума в Тракия на 1 етаж  Peace

# 193
Къде има тапицерски плат?
Викиват дали предлагат?

# 194
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте, момичета!Открих , че има вече подобна тема, но тя е много от отдавна....та така:преобръщах гардероба, в търсене на летни дрехи, и открих, че трябва да си напазарувам бельо.Казвайте за магазинчета в Пловдив и да хуквам! Wink

Върни се страница-две назад. Обяснила съм мястото на такъв магазин в основата на Пешеходния мост

Общи условия

Активация на акаунт