Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 180
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Рожденните дни на моите деца ги празнувахме в Акваленд или Новотела

# 196
Силве,аз наскоро открих магазинче в Капана, нали питаше за бельото ,има и след моста ,но от това магазинче си взех Триумф за 19 лв Rolling Eyes

# 197
Силве,аз наскоро открих магазинче в Капана, нали питаше за бельото ,има и след моста ,но от това магазинче си взех Триумф за 19 лв Rolling Eyes

Само на Триумф ли е магазинчето ? Къде в капана по точно , там има не малко магазини за бельо ?

# 198
Къде има тапицерски плат?
Викиват дали предлагат?
в Баумакс съм виждала преди,но не се сещам за друго място Thinking

# 199

Само на Триумф ли е магазинчето ? Къде в капана по точно , там има не малко магазини за бельо ?
Някъде срещу писоарите, не мога да ти кажа адреса, че не го знам точно.Има и на други марки не само на триумфа,ама са някакви американски......добри са цените,стават Thinking

# 200
Аз на Триумф съм голяма фенка , струват всяка стотинка дадена за тях , особено с намалението , защото като са на редовна цена са ми скъпи  . Мерси за инфото .

# 201
  • о`майна лунна нощ е
Може ли да ми дадете идея къде да намеря Aries етерично масло от цитронела. Продават го в шишенце 50 мл.

Дрогерията, която ползвах, я затвориха и съм в задънена улица къде да търся.

# 202
  • Пловдив
Да питам и аз нещо - къде да търся калъф за гладачна маса ?

# 203
  • Точно където трябва

Кауфланд.

# 204

В Лидл имат някакви пуснати от този четвъртък:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-C9966187-9C0F95DB/www_lidl_bg/hs. … etail&id=7694

# 205
  • Пловдив
От Лидъл купих в четвъртък и в петък  го върнах  Naughty
Представляваха само парче плат, а аз искам да има ластик или връзки...нещо с което да го закрепя на масата

# 206
  • Пловдив
Не ми се рови назад в темата,но искам искрено да благодаря на момичетата,които препоръчаха оптиката до Полиграфия.  bouquet По принцип не мога да си избера слънчеви очила с години,а онзи ден успях да си купя разкошни такива само за 10-тина минути.Точно каквито искам и търсех,модерни,поляризирани,маркови,но не скъпи! Харесах си даже и втори модел,за който ще се върна напролет,когато намалят всички слънчеви очила на половина/ако още го има,разбира се/.Жената ми направи и 20% отстъпка допълнително,подари ми две кърпички за почистване към оригиналния твърд калъф,както и специална течност за същата цел.Повече от доволна съм,препоръчвам ги с две ръце! newsm10

# 207
  • о`майна лунна нощ е
Балли, развам се, че сме ти били полезни   bouquet
При мен изборът на слънчеви очила беше силно ограничен от това, че съм с астигматични стъкла. За това трябваше да се съобразявам с рамките в много голяма степен. Налагаше се да са максимално прави, за да може като ми слагат стъклата, да не се оскъпяват прекалено. Момичето там ми предложи страхотна рамка на Пума, намалена от 130 лв. наполовина. Оказа се перфектен вариант за слагане на астигматичните стъкла. Всяко от тях ми излезе по 25 лева, което е смешно, на фона на това, че имаше вариант да се оскъпи едното стъкло до 80-100 лева. В крайна сметка теглихме чертата на 110 лева за слънчевите ми очила и съм ужасно щастлива, че за първи път от 5 години мога да нося такива.

# 208
  • Пловдив
Наистина са професионалисти и добри търговци в тази оптика.Станаха ми любими. Сега съм с друго питане.Виждали ли сте някъде по аптеките тази промоционална опаковка на Eucerin слънцезащитно мляко 50-ти фактор с подарък пончо? Аз я открих в една аптека,но срока на годност не ме устройваше,затова търся на друго място.Малкия е с атопична кожа,а само на това слънчезащитно изрично пише,че е подходящо за такава.Устройва ме количеството,подаръка пончо,изобщо всичко освен срока на годност.
http://multipharm.eu/product/1289/eucerin-yuserin-promo-paket-sl … lieno-poncho.html

# 209
Бихте ли казали как се казва тази Оптика до Полиграфията?

Общи условия

Активация на акаунт