Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 116
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Мерси, DanyV, и на мен ми казаха за магазина в халите, ще отида първо там, не ми се обикаля в тези 30 градусови жеги, които ни чакат  Sunglasses

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 21:05 от ketival

# 286
Ние имаме и капачка за чаша, и за тениска от Кока кола.

# 287
  • Пловдив
да попитам в тази тема също - за кученце лабрадор в нашия град/регион къде да търся? искам малко, чистокръвно, ако трябва да е специализиран развъдник или ...човек, който отглежда у дома, но с паспорти

# 288
Някой знае ли кои са необходимите документи за КАТ при промяна на собственост, без смяна на рег. номера? И колко пари да си приготвя за там?
Задължително с колата ли се минава?

# 289
  • Пловдив
И аз за КАТ да питам - за смяна на книжка - като я сменят ти вземат старата и ти дават докумнет, че в момента я правят ли? И може да се кара с него?
Имам спомен, че книжки се правят и в районните - дали помня правилно или само в КАТ може?

# 290
  • Пловдив
Май е само в КАТ...Да,ако не ти е изтекла ти дават някакъв документ да шофираш с него.

# 291
за смяна на собственост на колата без рег-номер мисля, че беше лична карта, договора за покупка, около 30лв беше 2012
ама ако имаш други бележки като платени данъци, преглед,  гражданска ги носи, че не помня кое от тях искаха

# 292
И аз за КАТ да питам - за смяна на книжка - като я сменят ти вземат старата и ти дават докумнет, че в момента я правят ли? И може да се кара с него?
Имам спомен, че книжки се правят и в районните - дали помня правилно или само в КАТ може?
Ще ти върнат старата, но разбира се, че не можеш да караш с изтекла шоф. книжка, а това, че не си си я подновила навреме си е лично твой проблем Peace.

# 293
  • Пловдив
Май е само в КАТ...Да,ако не ти е изтекла ти дават някакъв документ да шофираш с него.
А ако ти е изтекла?

Сега прочетох Шушулче и не разбрах съвсем.
Значи книжката ми е изтекла. Какво ще стане ако дам да се сменя?

# 294
Ще ти приемат документите, но няма да ти дадат никакъв документ, с който да шофираш, докато се прави новата.

# 295
  • Пловдив
Мерси за отговора   bouquet

Пък аз смятах да шофирам с чиста съвест  Laughing Сега ще трябва да си карам със старата , изтекла преди година и половина книжка  Embarassed

# 296
  • Пловдив
От днес до 6.07 има благотворителен базар в помощ на БЕТИ, в шатра до Сладоледена къща Авредо /Централна поща/ - нека всеки, който има желание, мине и помогне на това прекрасно дете да живее.

# 297
  bouquet
Хавлия тип Пончо гледах много в магазин Панда,и аз се присъединявам в търсенето на детски сандалки за момиче Simple Smile

# 298
  • Пловдив
И една въпросче - от къде да купя хубав сребърен синджир и обеци?
Аз си взимам от едно ателие до ТЕТ Ленин.
Това е сайта им

# 299
  • Пловдив
Момичета,
Къде има най-голям избор на халки? Ходихме в магазина на Джумаята, както и във Фортуна.

Общи условия

Активация на акаунт