Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 052
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Дайте координати на някоя добра агенция за недвижими имоти  Praynig Искам да продам два парцела за къщи (вили) в две села, но от толкова имана на агенции на пазара, не знам към коя да се обърна  newsm78
АДВЕКС
Офисът им се намира на пл. Кочо Честименски. Работят само двама брокери - Тони Колева и Петко. Родителите ми продадоха чрез тях два парцела, а после купиха и апартамент /за офис/. Много са доволни! Телефоните им са: 0878 745 290, 0878 745 291.

# 391
  • Пловдив
момичета кажете знаете ли къде мога да занеса да ми залепят два спукани надуваеми зъмъка и един басейн  newsm78

трябва ми и тапицер - искам на долните възглавници на холовата да се подмени дунапрена и да се сложи цип на калъфките, да ги свалям за пране......

# 392
  • Пловдив
трябва ми и тапицер - искам на долните възглавници на холовата да се подмени дунапрена и да се сложи цип на калъфките, да ги свалям за пране......

Пращам координати на лични!

# 393
  • пловдив
Здравейте,искам да направя подарък за сватба кошница с бутилки вино,украсена с цветя.Преди няколко месеца на един повод видях такава,супер украсена ,но за съжаление няма как да се свържа с хората и да разбера от къде са я направили.И дали знаете,цена -ориентировъчно.

# 394
  • Пловдив
Момичета магазин Мечо Пух в Кичука работи ли? По назад прочетох че са в отпуск, докога някой знае ли?
За ортопед препоръчвам д-р Димов в Мц Димед с две ръце. Ходила съм и при Хасбун , Янакиев , Белев и Чолаков. Най много ми допада Димов.

# 395
  • Пловдив
Здравейте,искам да направя подарък за сватба кошница с бутилки вино,украсена с цветя.Преди няколко месеца на един повод видях такава,супер украсена ,но за съжаление няма как да се свържа с хората и да разбера от къде са я направили.И дали знаете,цена -ориентировъчно.
http://www.podaraci.bg/podaraci-povodi/svatba/
http://www.vanillabg.com/подаръци-към-букети-доставка
http://e-cvete.com/bg/content/131-dostavka-na-koshnici-s-cvetia-plovdiv

попитай тук

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 15:10 от Tatti

# 396
И тук да попитам - някой да има впечатления за добър невролог за възрастен човек?

# 397
  • Пловдив
mimata14, магазин Мечо Пух от днес работи, ходих преди обед.

# 398
И тук да попитам - някой да има впечатления за добър невролог за възрастен човек?

Др Милвена Коева,работи и с РЗОК  Peace

# 399

Др Милвена Коева,работи и с РЗОК  Peace

Благодаря   bouquet прочетох и други добри отзиви за нея Simple Smile

# 400
Здравейте,искам увеличаване на  устни с Хиалуронова киселина .Моля да препоръчате къде сте ги правили и разбира се да сте доволни.Аз 2-пъти слагах филър,но прекалено бързо ми се разгражда и искам да сменя този път да видя как ще бъде на друго място

# 401
  • Пловдив
Има ли директен автобусен или ЖП транспорт от Пловдив за Дряново?
Ако е автобус, откъде тръгва?
Досега гледах разписанията и на трите автогари - и не успях да се ориентирам...
Благодаря!

# 402
В Пловдив  няма ли магазин за паралелен внос на английски прахове за пране? Трябва ми бебешки.

Шушулче, на бул. Никола Вапцаров 95 има магазинче, в което се предлагали и английски прахове. Не знам дали има бебешки, но можеш да провериш. Peace

# 403
Има ли директен автобусен или ЖП транспорт от Пловдив за Дряново?
Ако е автобус, откъде тръгва?
Досега гледах разписанията и на трите автогари - и не успях да се ориентирам...
Благодаря!
Бенджи,има автобус и бусче от автогара Север за Велико ТЪрново. Принципно минават през Прохода на Републиката,но нали сега е в ремонт,предполагам,че минава през Шипка. Би трябвало да минава и през Дряново.
Автобусът е сутрин,( имаше и един на обед преди)и следобед-бусче.
Справки-на Автогара Филипово ( Север) -  032 95 37 05

# 404
  • Пловдив
Благодаря!
А дали ще влезе в Дряново или минава само покрай него?

А влак директен?

Ще пращам щерката на лагер и ще пътува сама нататък... Confused

Общи условия

Активация на акаунт