Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 101
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Хубави и истински хартиени (не примесени с найлон и гланцирани)  пликове къде мога да купя на бройка. Знам, че в Метро има, но там са на по-големи пакети.

# 376
# 377

То всяка година има подобни питания, ама аз пак да питам-някъде по-наблизо  /до около 100км макс/ хотел, къща за гости, бунгало с басейн да препоръчате? Става дума за три нощувки с дете на 4г, като държа на басейна и ако може цената за нощувка на човек да не е повече от 20тина лв. /Ако дядо беше баба, но все пак може да има и попадения?/

Виж за ваучери  във http://new.vsichkioferti.bg/tourism - има добри предложения по някои селца.

# 378
Хисаря евентуално ...

То всяка година има подобни питания, ама аз пак да питам-някъде по-наблизо  /до около 100км макс/ хотел, къща за гости, бунгало с басейн да препоръчате? Става дума за три нощувки с дете на 4г, като държа на басейна и ако може цената за нощувка на човек да не е повече от 20тина лв. /Ако дядо беше баба, но все пак може да има и попадения?/

Виж за ваучери  във http://new.vsichkioferti.bg/tourism - има добри предложения по някои селца.

# 379
  • Пловдив
Знае ли някой какво се строи до Лидал в Тракия?
магазин за спортни стоки 

# 380
  • Балчик
Благодаря на всички за отговорите за майстор-дърводелец   bouquet, за сега намерих,
похвален ми е от доста претенциозна личност. Ще му се доверя... пък да видим.
Дразни ме единствено, че бавно работят , лъжат ме за срокове , чакам и т.н., а си
плащам.  Mr. Green
У дома ММ също ми майстори разни декоративни масиви , но тук става въпрос за
доста тежки стелажи и си трябват машини.  Peace

# 381
  • Пловдив
Читав детски ортопед?  Thinking Без Янакиев и Хазбун?
При Арнаудов водих баткото - ами не останах очарована...
Малката заведох при Димов (в МЦ, който е в двора на бившето Сани в Тракия) - пропоръчвам с две ръце

# 382

Равнища...доста по-близо е, но пък си е спокойствие и свеж въздух.

Мерси, това ми допадна, сега чакам шефското мнение за отпуската.

Виж за ваучери  във http://new.vsichkioferti.bg/tourism - има добри предложения по някои селца.

Отивам да гледам, благодаря!

# 383
Миналата година имаше мнение за нощували в Равнища, че умрели от студ, т. к. вратите изобщо не са уплътнени. Ставаше дума за август, към края.

# 384
Препоръчайте ми жена масажист Peace.

# 385
Препоръчайте ми жена масажист Peace.
До нас, на ул.Розова долина(не знам кой номер беше)има фризьорски салон/студио-Рошла,има и масажистка,но не съм ходила да я "изпробвам" Peace

# 386
  • Пловдив
Миналата година имаше мнение за нощували в Равнища, че умрели от студ, т. к. вратите изобщо не са уплътнени. Ставаше дума за август, към края.

Не съм нощувала там, но често ходя на плаж, кухнята ми харесва, къщичките изглеждат прекрасни, постоянно има нещо ново там за децата. Миналата година, на моя приятелка родителите ходиха с ваучер от Грабо, казаха че са доволни.

# 387
  • Пловдив
Искам да ходя на фитнес, но ми препоръчайте сериозен инструктор или инструкторка - да си разбира от работата.  Получих дискова херния и искам  да се възстановявам чрез фитнес, но имам нужда от добър професионалист. Живея в Кичука и сигурно ще ме улесните в намиране на подходящия човек.

# 388
Дайте координати на някоя добра агенция за недвижими имоти  Praynig Искам да продам два парцела за къщи (вили) в две села, но от толкова имана на агенции на пазара, не знам към коя да се обърна  newsm78

# 389
  • Пловдив
Дайте координати на някоя добра агенция за недвижими имоти  Praynig Искам да продам два парцела за къщи (вили) в две села, но от толкова имана на агенции на пазара, не знам към коя да се обърна  newsm78
ЕСТЕЙТ 07

Телефони- 0887484572, 0898573681
e-mail:   estate_07@abv.bg 
Жоро се казва момчето,предимно с парцели се занимава.Препоръчвам Peace Ако искаш подробности,питай ме.

Общи условия

Активация на акаунт