Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 117
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Надявам се ,че се шегуваш Thinking

# 361
Напротив, сериозна съм. На Пещерско шосе, до Лидл построиха Кауфланд. Когато го правеха ММ попита уж на шега какво се очаква до Лидл в Тракия и му отговориха 'каквото и тук'.  Peace За справка, фирмата на ММ е един от подизпълнителите на Кауфланд.

# 362
Аз пък знам,че строят някакъв магазин за спортни стоки,ама така подучух де,като минавам,ще прочета по-обстойно табелата!

# 363
Напротив, сериозна съм. На Пещерско шосе, до Лидл построиха Кауфланд. Когато го правеха ММ попита уж на шега какво се очаква до Лидл в Тракия и му отговориха 'каквото и тук'.  Peace За справка, фирмата на ММ е един от подизпълнителите на Кауфланд.

Няма никаква логика да строят Кауфланд Whistling Че другият такъв е отсреща, от другата страна на булеварда Crazy

# 364
  • Пловдив
Аз пък знам,че строят някакъв магазин за спортни стоки,ама така подучух де,като минавам,ще прочета по-обстойно табелата!
Такова   ще е да е   PeaceРазбрах

# 365
  • Пловдив
Няма да построят някаква детска площадка или нещо смислено, ами поредното ламаринено хали...

# 366
  • Пловдив
Такова   ще е да е   PeaceРазбрах
И аз така разбрах - "Декатлон"

Здравейте ,
може ли да ми дадете кординати на майстор- дърволедец , който работи масив и
от който сте доволни.
Благодаря.
И аз търся.

# 367
То всяка година има подобни питания, ама аз пак да питам-някъде по-наблизо  /до около 100км макс/ хотел, къща за гости, бунгало с басейн да препоръчате? Става дума за три нощувки с дете на 4г, като държа на басейна и ако може цената за нощувка на човек да не е повече от 20тина лв. /Ако дядо беше баба, но все пак може да има и попадения?/

# 368
  • Пловдив
То всяка година има подобни питания, ама аз пак да питам-някъде по-наблизо  /до около 100км макс/ хотел, къща за гости, бунгало с басейн да препоръчате? Става дума за три нощувки с дете на 4г, като държа на басейна и ако може цената за нощувка на човек да не е повече от 20тина лв. /Ако дядо беше баба, но все пак може да има и попадения?/

Равнища...доста по-близо е, но пък си е спокойствие и свеж въздух.

# 369
Читав детски ортопед?  Thinking Без Янакиев и Хазбун?

# 370
  • Пловдив
Ортопед- Д-р Арнаудов http://arnaudov.eu/

# 371
  • Точно където трябва

Здравейте ,
може ли да ми дадете кординати на майстор- дърволедец , който работи масив и
от който сте доволни.
Благодаря.
И аз търся.

Ако ви върши работа, но не е в Пловдив ще препоръчам http://www.debarbg.com/ Даже в сайта им не изглеждат да са нещо особено, но скоро ми направиха страхотен скрин и още подскачам около него.

# 372
  • Пловдив
Който питаше за дърводелец,за масив...питах ММ,че той прави разни неща,но не масив и каза,че неговите познати вече не се занимават с масив.Сети се за тая фирма...http://giakomfort.com/index.php?lang=bg
Ако ви върши работа. Peace

# 373
Момичета помагайте къде мога да занеса цифров фотоапарат за ремонт?

фото УЧИ - Тракия, до училище Черноризец Храбър, срещу 10 блок.
Благодаря ти!  smile3525

# 374
  • Пловдив
У нас всичко е от масив, но не мога с чиста съвест да препоръчам майсторите.
Там просто трябва да се има не едно а 100 на ум, и ръчкане нон-стоп.

Общи условия

Активация на акаунт