Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 086
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Здравейте!
Търся голям размер дамски бански-половинки?! newsm78
Видях в Пандата в Тракия имаше .Успех !

# 346
  • Пловдив
Скоро бяхме в Кичука в пицария -ресторант Хелиос.Бяхме с ваучер ,но видях менюто има доста неща .Кухнята е на ниво ,яденето беше вкусно ,а и бързо ни обслужиха .Нищо ,че живея Тракия пак бих повторила .

# 347
За преиздаване на паспорт, в коя банка ще ми е най изгодно за превод на таксата?

най-евтино излиза в български пощи - пускаш пощенски запис, има образци в самите пощи, там таксата ти е под 2 лева, ако помня добре

# 348
За преиздаване на паспорт, в коя банка ще ми е най изгодно за превод на таксата?

най-евтино излиза в български пощи - пускаш пощенски запис, има образци в самите пощи, там таксата ти е под 2 лева, ако помня добре
Изипей и уникредит, понеже сметката им е в тази банка.

# 349
Благодаря   bouquet

# 350
  • Пловдив
Дайте мнение за хубав ресторант(че) за обикновена вечеря , с реални цени и добра кухня. Разчитам повече на споделен опит (посещение), отколкото на реклами  Peace, затова искам мнението ви. През тези летни горещини хапваме по-често навън, та ни омръзна все в почти едни и същи кръчмета да ходим. Та затова и цените да са поносими, че при това често излизане Wink

В Кухнята на Рая е хубаво.Имат и летни промоции. Намира се зад Тримонциум.

ресторант финес, смирненски (приятелка ни заведе, ние сме далеч от там, по-скоро сме близо до рая-та) ,супер непретенциозен, квартален, евтин, с катерушки за деца, риба, скара, салати...абе идеален за квартална среща

# 351
Момичета, трябва ми спешно ксерокс, за преснимане на учебници, който работи и днес, неделя. Около ПУ дали има такива?  Hug

# 352
Преди доста време бях ходила на зъболекар някъде срещу кожния диспансер. Зъболекарката беше много добра и внимателна. Обаче излезе в майчинство и не знам дали още работи, даже името й не помня. Ще съм много благодарна, ако някой се сети как се казва и по възможност да ми даде някакви координати.  Peace

# 353
Момичета, трябва ми спешно ксерокс, за преснимане на учебници, който работи и днес, неделя. Около ПУ дали има такива?  Hug

До Техническия има един, който работи и в неделя. И на Васил Априлов, до кино Гео Милев има една книжарница, в която има ксерокс, който работи в неделя до някое време (мисля цените са им прилични).

# 354
Михи,   bouquet

# 355
  • Пловдив
Моля, някой има ли координати на читав хладилен техник, който прави ремонти по домовете?

# 356
Момичета помагайте къде мога да занеса цифров фотоапарат за ремонт?

# 357
  • Пловдив
Момичета помагайте къде мога да занеса цифров фотоапарат за ремонт?

фото УЧИ - Тракия, до училище Черноризец Храбър, срещу 10 блок.

# 358
  • Пловдив
Знае ли някой какво се строи до Лидал в Тракия?

# 359
Кауфланд Wink

Общи условия

Активация на акаунт