Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 033
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Аз да питам къде да търся плочки за баня на сносни цени,може и БГ да са...Снощи минахме през Нова баня,Рила,Бриколаж...Не се сещам къде има по-голям избор Rolling Eyes
Също и за паркет.Бяхме в Дани 96.
Мерси!
За плочки и Баумакс, Алати.Ние нашите ги взехме от един магазин на края на бул.Пещерско шосе,пада се отдясно и е на самия булевард,ако не лъжа след него няма постройки.Магазин има и на последното кръстовище на Пещерско шосе,като се завие в дясно,май имаше бензиностанция Еко. Thinking

# 436
Здравейте!От къде да купя качествена раница за градина и чаршафи с Маккуин?Благодаря предварително!  bouquet

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 10:05 от vily

# 437
Момиче помагайте,до вторник трябва да купя комплект тениска и къси гащи и пижама лятна с Бен Тен,идеи от къде newsm78

# 438
За плочки - Тулс, на края на ул. "Братя Бъкстон"

http://www.tulsbath.com/bg

# 439
  • Пловдив
Благодаря зо отговорите! Peace

# 440
Момичета, днес си взех паспорта . Бил е готов още за седмица  Heart Eyes

# 441
  • Пловдив
Здравейте!От къде да купя качествена раница за градина и чаршафи с Маккуин?Благодаря предварително!  bouquet
   Цял комплект спално бельо с Маккуин съм купувала от магазинчето на кръстовището на "Гладстон" и "Преслав", но беше отдавна.

# 442
Здравейте, дъщеря ми от 2 месеца ми мрънка за маратонки nike air force 1 high white, но не мога да и намеря. Аз съм от Пловдив и обиколих всички магазини, в които може да има но нищо . newsm78
За това ви моля да ми помогнете, ако знаете сайт или магазин в близост до Пловдив от където мога да и ги поръчам, обаче цената да е в левове ще ви бъда много благодарна.

# 443
  • Пловдив
Момиче помагайте,до вторник трябва да купя комплект тениска и къси гащи и пижама лятна с Бен Тен,идеи от къде newsm78

Във Форума /Тракия/ има магазин, където съм виждала. В съседство е на магазините за платове и детски играчки.

# 444
Деси,баш там видях и аз пижама,но нещо изпълнението не ме грабна,днес ще проверя и в Сани Центъра,ако някой се сети къде,да свирка,за момичета лесно се намират нещата,ама за момчета труднооо Simple Smile

# 445
  • Пловдив
Момичета,  удостоверение от психодиспансера лично ли трябва да се поиска? Синът ми замина да работи на морето, аз трябва да го записвам в университета (дай боже Simple Smile ) и сега видях, че искат и такова. Дали ще мога да му го извадя аз?

# 446
# 447
  • Пловдив
здравейте,
Къде в Пловдив (в района на Кичука) мога да си купя качествен истински билков мед?

Ние купуваме от сергиите на пазарчето до Лидъл и Кауфланд в Кичук париж, на самата улица преди да се завие в ляво към магазините, доволна съм.  Peace

Да попитам и аз нещо - някой да знае в някой от Макдоналдс ресторантите в Плавдив да има останали дракони с изстрелвачките, от тези с четирите крила изстрелващи се от изстрелвачка с формата на айсберг??? Малкия много иска такъв, а няма вече в Мол Пловдив... иска ми се да го зарадвам , ще съм благодарна ако сте го виждали някъде и споделите  Hug

# 448
Можете ли да ми препоръчате добър алерголог за възрастен човек, няма нижда да работи със здравната каса?

# 449
Момичета,  удостоверение от психодиспансера лично ли трябва да се поиска? Синът ми замина да работи на морето, аз трябва да го записвам в университета (дай боже Simple Smile ) и сега видях, че искат и такова. Дали ще мога да му го извадя аз?
Да, но срока за записването на студенти е до септември Simple Smile Дано да ви приемат, успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт