Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 039
  • 755
  •   2
Отговори
# 420
  • Пловдив
Магазин Ivis има в МОЛ Пловдив (не е гаранция, че като го има на сайта го има в магазина).
И дано не те подвеждам, но мисля, че Bourjois съм виждала в Кауфланд и Лекси.

# 421
  • Пловдив
 Peace ще проверя.

# 422
Здравейте, да знаете магазин за бяла техника с транспортни дефекти или 2ра употреба( за които да се гарантира някакво качество) ?

# 423
  • Пловдив
Да сте виждали някъде този рол-он или дезодоранта от тази серия Rolling Eyes
http://www.ivis.bg/bourjois-mineral-respect-%D1%80%D0%BE%D0%BB-% … %D0%BD-p7677.html
В Лили вече го няма този вид.
  И DM предлагат тези рол-они,въпреки че не съм сигурна точно за тази разновидност дали го има.

# 424
Мистик, аз си го купувам от Кауфланд, любимият дезодорант ми е  Mr. Green
Фрейда, ние си купихме сушилня и съдомиялна от един такъв магазин, изключително сме доволни и от цената и качеството  Peace
http://bialatehnikavtoraupotreba.com/

# 425
  • Пловдив
Някой знае ли къде се премести д-р Петрова от Медлайн? Обясняваше ми някъде до Била на ул Македония, не мога да я намеря, а ми е важно.
 Praynig  bouquet

На Македония 2 има новооткрита клиника. От бариерата на автогара Родопи, продължаваш навътре по павираната улица  към бившата леярна. От дясно има сграда за издаване на автобусни карти, вътре в нея е и клиниката.

# 426

Явно са го затворили, не знаех.

# 427
Здравейте, да знаете магазин за бяла техника с транспортни дефекти или 2ра употреба( за които да се гарантира някакво качество) ?

В Кючука мога да ти кажа за няколко магазина - единият магазин е до заведението Екстрийм - там се водят refurbished уредите от Англия имат гаранция мисля 6 месеца; има също друг до магазин Рая мисля се казваше (за бебешки пюрета и стоки, близо до парка Белите брези) - в него гаранцията май е година; на ъгъла на Македония и Скопие също има някакъв магазин, но него само съм го мярвала като минавам; има още един на Димитър Талев, в близост до автогара Родопи е - и там дават някаква гаранция, но не помня колко месеца беше; на Димитър Талев съм виждала още един магазин, малко преди кръстовището със Скопие. В повечето от тези магазини уредите са от Германия или Англия и са все хубави марки.
Ние сушилнята си я взехме от едно магазинче в Смирненски, близо до комплекс Райски кът, но него не го препоръчвам, че въпросната сушилня се развали малко след като ѝ изтече гаранцията (там е 1 година).
Знам също, че има в Тракия магазин за уреди с транспортни дефекти, където съм чувала, че изскачат много хубави неща, но трябва да се реагира бързо. Имах някъде записан сайта, но не помня къде (мисля този беше магазина http://www.relaxbg.org/ ).

# 428
  • Варна
здравейте,
Къде в Пловдив (в района на Кичука) мога да си купя качествен истински билков мед?

# 429
Има ли директен автобусен или ЖП транспорт от Пловдив за Дряново?
Ако е автобус, откъде тръгва?
Досега гледах разписанията и на трите автогари - и не успях да се ориентирам...
Благодаря!
Бенджи,има автобус и бусче от автогара Север за Велико ТЪрново. Принципно минават през Прохода на Републиката,но нали сега е в ремонт,предполагам,че минава през Шипка. Би трябвало да минава и през Дряново.
Автобусът е сутрин,( имаше и един на обед преди)и следобед-бусче.
Справки-на Автогара Филипово ( Север) -  032 95 37 05
Винаги са минавали през Шипка, автобуси или бусчета. Доста отдавна не съм пътувала с автобус Пловдив/В.Търново, но по спомен не минава през Дряново, ако минава ще е покрай и обикновено оставят хората на някоя отбивка... Не препоръчвам бусче  Naughty

# 430
Hris80, много ти благодаря!  bouquet

# 431
  • Пловдив
За автобуса за Дряново - автобус няма! Не пътува от 4г! Така ми казаха днес на автогарата. има бусче, което е за Горна и минава през Дряново, но на автогарата нито продават билети за него, нито имат някакво инфо...Дадоха ми тел. да питам. Ще им звънна и ще звънна и на тел., който ми даде Трапезица тук. А може за едно и също бусче да става дума. Simple Smile
Благодаря на всички, които се включиха!   bouquet

# 432
Благодаря Simple Smile

# 433
  • Пловдив
Аз да питам къде да търся плочки за баня на сносни цени,може и БГ да са...Снощи минахме през Нова баня,Рила,Бриколаж...Не се сещам къде има по-голям избор Rolling Eyes
Също и за паркет.Бяхме в Дани 96.
Мерси!

# 434
  • Sunshine state
Аз да питам къде да търся плочки за баня на сносни цени,може и БГ да са...Снощи минахме през Нова баня,Рила,Бриколаж...Не се сещам къде има по-голям избор Rolling Eyes
Също и за паркет.Бяхме в Дани 96.
Мерси!
На 6ти септември около Бриколажа има много магазини за плочки и изобщо за бани. Има и нещо като складова база на пътя за Войводиново.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт