Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 065
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Аз Миленков Не го препоръчвам,а и не е педиатър.Той е машина за пари Tired

не е педиатър ли? Ами каква му е специалността?  Whistling

И какво не е успял да направи за вашето дете, защото за моето и още 4, които познавам, редовно ги оправя от грешки на други лекари, от посещения в градини и насложени вируси...Единствен той предположи нашето заболяване (без да ни вижда) на фона на всички именити лекари, които бяха неотлъчно до детето и не успяха да помогнат 15 дни. Или може би ви дразни, че голяма част от пациентите му са хора с възможности?! И че въпреки, че е пенсионер все ден работи в кабинета си и има посещаемост!?

Това за "машина на пари" -  всеки отговаря за себе си дали ще посещава на частно или по ЗК лекари.  Тук говорехме за лекар на частно, но то всички, които работят така биха спаднали в категорията "машина за пари".

# 556
  • Пловдив
Аз Миленков Не го препоръчвам,а и не е педиатър.Той е машина за пари Tired

не е педиатър ли? Ами каква му е специалността?  Whistling

И какво не е успял да направи за вашето дете, защото за моето и още 4, които познавам, редовно ги оправя от грешки на други лекари, от посещения в градини и насложени вируси...Единствен той предположи нашето заболяване (без да ни вижда) на фона на всички именити лекари, които бяха неотлъчно до детето и не успяха да помогнат 15 дни. Или може би ви дразни, че голяма част от пациентите му са хора с възможности?! И че въпреки, че е пенсионер все ден работи в кабинета си и има посещаемост!?

Това за "машина на пари" -  всеки отговаря за себе си дали ще посещава на частно или по ЗК лекари.  Тук говорехме за лекар на частно, но то всички, които работят така биха спаднали в категорията "машина за пари".

Ти сама каза...предположи.То и другите предполагат само,че с направление  Laughing

Виж,не искам да се заяждам,това е просто Моето Мнение!Така,че...да не спорим
Скрит текст:
.Хич не ми пука какви са му пациентите.Лежали сме в болницата,той водеше студенти да се учат над сина ми Crazy щото така пневмония не бяха виждали.После сме го посещавали 1-2 пъти...Освен да плюе др. доктори и да се хвали,друго не направи.Ама и други го благословят...та може и да е светило...а аз да не го виждам Wink

# 557
E, mystic, в Университетска болница няма как да избегнеш да се учат върху тебе Peace. Това е естеството на подобна болница. Ако имаш нещо против това , просто избираш друга болница.

# 558
  • Пловдив
Или може би ви дразни, че голяма част от пациентите му са хора с възможности?!

Извинявам се за отклонението.
Не го познавам въпросния д-р, не съм ползвала никога услугите му(Слава Богу), но това изречение ми прозвуча като някакво парадиране.  Sunglasses

# 559
  • в колонките

Или може би ви дразни, че голяма част от пациентите му са хора с възможности?! И че въпреки, че е пенсионер все ден работи в кабинета си и има посещаемост!?

Или може би ви дразни, че голяма част от пациентите му са хора с възможности?!

Извинявам се за отклонението.
Не го познавам въпросния д-р, не съм ползвала никога услугите му(Слава Богу), но това изречение ми прозвуча като някакво парадиране.  Sunglasses

И с кое парадира Josefin  ???  Изказва си мнението,  Peace. Търсиш добър частен специалист, имаш възможности - плащаш повече. Не е ли дошло най-сетне времето всяка жаба да си знае гьола? Моля за извинение, ако съм прозвучала грубо.

# 560
Здравейте, виждали ли сте някъде венчета за коса от този тип

bouquet

# 561
Fishy в Панда,но са с по-малки цветета!

# 562
  • Пловдив
Ох, мистик уман, написала си в червено две думи, но предполагам не съм написала достатъчно ясно - ние бяхме вече в болница 15 дни, какво направление, какви глупости - стоим си в университетска болница, със съвети от ВМА и Исул и НИЩО. Имахме бактерия в главата, за която сме ваксинирани нашия набор. И лекуващият ни доктор четеше учебника, водеше също по 20 човека, но какво...Предполагам вашата пневмония ви е отвела в къщи (нас не ни отведе вкъщи лечението от 15 дни и многото специалисти), т.е оправили сте се, тогава не разбрах кое не те радва - че е имало студенти ли? Аз като раждах във ВМИ имаше не студенти, ами тълпи с хора да гледат полуумрялото ми аз  Laughing  (таласемик с 60 хемоглобин...)

Миленков за мен е единственият педиатър,който съм срещала (чувала съм добри неща и за Молева) с поглед върху нещата, той самия се лекува извън нашия град, за съжаление това е бъдещето за децата ни тук, да ги изведем по-бързо някъде на по-качествено и щадящо живота място! И да вметна, който решава да го посещава - не е хомеопат и не признава алтернативна медицина с билки, хомеопатични лекарства и средства за лекуването на сериозни заболявания. Нарича ги плява.Който има проблем или друго мнение, не е за там.

sivila - благодаря. Аз наистина не съм имала предвид нищо за жабите и възможностите. Напротив коментирала съм "машина за пари" ,спомената от мистик, за детето абсолютно всеки (с възможност или без) може да отдели 30 лв еднократно или на няколко месеца, изобщо за какви пари иде реч, аз не знам някой да ходи всеки ден на частен лекар по кабинети...И факт е, че при Миленков хората, които ходят си го знаят от едно време, самите те са лекари, поколения на лекари и подобни. На мен това ми прави добро впечатление, не лошо.

# 563
И аз се включвам в търсенето на такива диадеми с цветя.Някъде другаде има ли? Rolling Eyes

# 564
  • Пловдив
ако диадемите не ви трябват точно със същите цветя, вижте в магазинчето "123", на отец паисии, близо до чешмичката на джумаята. Там има кариоките на рошла, има и фейсбук рошлата, не разбрах за дете ли трябват, но предполагам може да ви направи и за вас. Ние имаме много нейни неща и ми е любима за кариоки, ленти, фиби, ластици - облича ги да не драскат на главата и са много ефектни.

# 565
Ох,нямаше да се намесвам,но като препатила,с почти нон-стоп болно дете през първите 2 години на ДГ,направо ме жегна,като ви чета!Трудно се намира вече добър педиатър,който да е през ЗК,така започва да става и с останалите специалисти за съжаление!Моята теза е,че по-добре да дам 30-35лв за преглед,отколкото да ги дам за поредното погрешното лечение!Имахме случка,кашлица,ама ужасна,през минута,чак ни бяха изписали някакви лекарства за астма,сиропи 3 вида,АБ естествено,минахме през УНГ,през всички педиатри в Димед,които също изписваха на свой ред най-различни лекарства,естествено през личния,но кашлицата се задълбочи,вечерта заведохме малката във Вела,дежурен беше д-р Янчев,човека я прегледа,и О чудо,единствен той  видя,че ни е възпалена трахеята,изписа ни само Коларгол,купихме,прибрахме се вкъщи,сложихме и се приключи!Тааа идеята ми беше,че някой път наистина е по-добре да си на частно,но при наистина разбиращ лекар,а не някъде,където ще те подмятат! Hug В този ред на мисли,пожелавам ви,да не ви се налага,да ходите по доктори,нека дечицата ви,а и вие да сте много,ама много здрави newsm51

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 16:49 от Liliq_Zlatna

# 566
  • Пловдив
Моята теза е,че по-добре да дам 30-35лв за преглед,отколкото да ги дам за поредното погрешното лечение!

и моето продължение на твоето изречение "или да ги давам за такова в чужбина" От една година ние не се лекуваме тук, поради "сложността", която възникна за нашите квалифицирани лекари, аз да не съм на лотария, че да рискувам кой ще ни умори, кой оправи...

bouquet  И аз пожелавам да бъдете здрави!

# 567
# 568
  • Пловдив
Аз съм на същото мнение като вас,щото здравето на децата ни е незаменимо!И аз ходя на частно,няма как.Против методите и арогантното поведение на Миленков съм...особено ме е яд и като си плащам,някой да се прави на велик и плюе останалите Crazy Някак грозно е,ако си наистина професионалист! Peace

# 569
  • Пловдив
Магнитни буквички взехме от Хеликон на центъра този комплект е с магнитна дъска и е на комсед.
Mystic woman на алерголог съм водила сина ми при д-р Бакалова и д-р Новакова. За тях какво и за д-р Маркова бях чувала добри отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт