Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 089
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Момичета,коментирало се е и преди- Къде има евтини( но разбира се много качествени  Mr. Green ) дунапрени,които да се ползват вместо матрак.
Благодаря предварително  Hug

# 571
  • Пловдив
...Къде има евтини( но разбира се много качествени  Mr. Green ) дунапрени,които да се ползват вместо матрак.
...

В "Нани" на Коматевско шосе, мисля, има.

# 572
Аз съм изключително доволна от д-р Таня Васева Дипчикова. Нямам никакви оплаквания. Лекува ни цялото семейство вече 3 години. Имали сме всякакви проблеми, дъщеря ми често беше с кофти кашлица, лекувана е без АБ, слуша внимателно, ходили сме и по 3 пъти в седмица, за да я слуша, да се увери, че не е за АБ, лекува със сиропи, хомеопатия (но не е класически хомеопат), дава и съвети за лечение с чай, чесън и тн, когато не е сериозен проблемът. Разбира се, изписва и АБ, когато се налага - гнойна ангина, отит и тн. Но за щастие, се случва много, много рядко. До сега никога не се е случвало да има усложнение след нейно лечение.
Диагностицира свекърва ми, реши мой проблем с гръбнака и гастрит. Много добър диагностик е.
Препоръчвам.

# 573
  • Пловдив
Аз съм на същото мнение като вас,щото здравето на децата ни е незаменимо!И аз ходя на частно,няма как.Против методите и арогантното поведение на Миленков съм...особено ме е яд и като си плащам,някой да се прави на велик и плюе останалите Crazy Някак грозно е,ако си наистина професионалист! Peace

Искам и аз последно да кажа, че това не съм го забелязала като отношение, въпреки ясната некадърност на тези, които ни лекуваха и той ги знаеше. Нищо не каза. Но е похвално, ако вече лекарите започнат да "плюят" колегите си, да излезе наяве некадърността на мнозина, да има осъдени, да не се защитава гилдията по този начин при явните грешки. Даже ми се издигна в очите, ако говори така, разбира се заслужено. Има прекалено много "лекари" , които го заслужават!  Crossing Arms #2gunfire
Днес четох за починала родилка и пак ми стана супер гадно, че реално никой няма да пострада...А трябва.  Sad

# 574
Аз пък съм недоволна от клиника Вела.

Такива диадеми има НМ.

# 575
Ние също сме клиенти на Вела, доволна съм. Никога не са ни отказвали домашно посещение, нямаме грешна диагноза, човешко и професионално отношение, не рекламират скъпите лекарства на фармацевтичните компании с които работят и за сега нямам оплаквания.

# 576
  • Пловдив
Аз съм на същото мнение като вас,щото здравето на децата ни е незаменимо!И аз ходя на частно,няма как.Против методите и арогантното поведение на Миленков съм...особено ме е яд и като си плащам,някой да се прави на велик и плюе останалите Crazy Някак грозно е,ако си наистина професионалист! Peace

Искам и аз последно да кажа, че това не съм го забелязала като отношение, въпреки ясната некадърност на тези, които ни лекуваха и той ги знаеше. Нищо не каза. Но е похвално, ако вече лекарите започнат да "плюят" колегите си, да излезе наяве некадърността на мнозина, да има осъдени, да не се защитава гилдията по този начин при явните грешки. Даже ми се издигна в очите, ако говори така, разбира се заслужено. Има прекалено много "лекари" , които го заслужават!  Crossing Arms #2gunfire
Днес четох за починала родилка и пак ми стана супер гадно, че реално никой няма да пострада...А трябва.  Sad

Абсолютно подкрепям! Няма да се уморя да повтарям негативния си опит с д-р Лучия Стайкова.. първата алергична реакция на сина ми на 2 месеца можеше да бъде фатална.. единственото, което ни спаси, беше, че прекратих разговора с нея и се изстреляхме към Спешния център... Все на някой ще му е от помощ, ако лекар/приятел/познат го насочи да не се доверя на тази "лекарка".

Мога да препоръчам д-р Диана Милчева - не може да е личен лекар, посещава се или платено, или с направление за педиатър.

За алерголог - в Пловдив сме посещавали д-р Маркова и д-р Стефка Евтимова - не бих казала, че съм въодушевена от някоя от двете. Д-р Маркова ме посрещна в кабинета си... пушейки.. Да не говорим, че двете ми дадоха коренно различни препоръки за хранене на сина ми с хранителна алергия.. При Вас има съмнения за алергия или вече е потвърдена такава? Хранителна или?

# 577
Здравейте,
прегледах старите теми и има отговор на въпроса ми, но мненията са стари и предпочитам да попитам и аз.Ако можете да ми препоръчате дерматолог, става дума за преглед на акне и да ми кажете ориентировъчна цена на прегледа, без направление.
Благодаря ви.

# 578
Здравейте,
прегледах старите теми и има отговор на въпроса ми, но мненията са стари и предпочитам да попитам и аз.Ако можете да ми препоръчате дерматолог, става дума за преглед на акне и да ми кажете ориентировъчна цена на прегледа, без направление.
Благодаря ви.

Д-р Матева, около 50 лв. взима за преглед.

# 579
  • В полето, под тепето.
Здравейте,
някой да знае от къде да си купя козметика Enliven-шампоани, душ гелове newsm78

# 580
  • Пловдив
Здравейте!
Моля за помощ, че съм много притеснена! Имам син на две годинки. Забелязах топченце на коремчето, малко над пъпчето, което според педиатърката е херния и трябва да се оперира. Моля ви, препоръчайте ми добър детски хирург (имаме направление), за консултация и евентуално операция (все се надявам да ни се размине операцията). И ако някой е запознат как се случва всичко, т.е. колко време е престоя и самата операция, майката остава ли при детето, след колко време се възстановява и всякакви подробности, моля да сподели, може и на ЛС.
Благодаря предварително и се извинявам за дългия пост!

# 581
Някой ползвал ли е услугите на фирма Преместване бг в Пловдив?
Интересуват ме цените. На сайта им няма обявени цени.

Или да препоръчате от къде може да се наеме транспорт + хамалски услуги на разумна цена в Пловдив. Става дума за местене на багаж - обичайния при смяна на жилище - тежките неща (диван, пералня, хладилник и т.н.)

Или в коя друга тема има повече информация за това

# 582
  • Пловдив
Позволявам си да дам координатите.Аз ги имам от Only  Peace Изпитани са.
0889774618,0899107527-Александър,фирмата май се казваше Атлант.

# 583
Момичета влизам с едно по-особено питане, рано сутринта е починало кучето на родителите ми /голяма немска овчарка/ и те не знаят сега как се процедира, на кого да се обадят за да бъде взето кучето? Те сами ли трябва да го закарат някъде, екарисажа най-вероятно?

Благодаря предварително.

# 584
Здравейте, трябва ми магазин за бяла техника-втора употреба. Виждала съм, но сега като ми трябва не се сещам. Мои близки имат нужда от хладилник и фризер. Благодаря предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт