Къде в Пловдив? - 51 тема

• 57 989
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • plovdiv
На "Хр. Ботев" ли имаше турски магазин?Не си спомням в коя тема се коментираше.
Има, да - за хранителни стоки.
Благодаря,пише,че няма да работи до края на август.

# 631
Видях,че се е коментирало за д-р Боян Костов-знае ли се до кога е в отпуск,че и на мен ми трябва newsm78

# 632
Здравейте, мами! Искам да Ви попитам за магазини в Пловдив за официални рокли(не абитуриентски)Simple Smile може да сте обсъждали тази тема вече, но все пак ви моля конкретно да ми дадете насока за някои магазини, които да са в района около главната и центъра, защото не познавам добре града, знам само магазините по главната и Гранда Simple Smile Благодаря предварително и лек ден! :*

# 633
  • Sunshine state
В Гранда има много такива магазини.  Peace

# 634
  • Пловдив
Къде да занеса на ремонт една Нокия Е51, на която копчето за включванеотгоре потъна на вътре и не мога да я включа, а не мога да я отворя.

# 635
  • Пловдив
Здравейте, мами! Искам да Ви попитам за магазини в Пловдив за официални рокли(не абитуриентски)Simple Smile може да сте обсъждали тази тема вече, но все пак ви моля конкретно да ми дадете насока за някои магазини, които да са в района около главната и центъра, защото не познавам добре града, знам само магазините по главната и Гранда Simple Smile Благодаря предварително и лек ден! :*

ако бюджета е по-голям - Максмара и Марела на центъра, до кенвело, едно малко магазинче с приятни неща  Laughing
Сега има намаление.

редактирам се след днешните обиколки - иди в МОЛА. Има много фирми, голям избор - като тръгнеш от Дафне (рокли от 60 и нещо лв), после Стилна жена (бг производство) и пак до максмара/Марела на втория етаж (приятни намаления, намират се неща и за по 200 и нещо лв).

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 00:43 от Josefin

# 636
Вчера в друга тема писах къде може да се намерят хубави рокли на добри цени, а именно:

VIVEL - срещу Новотела.
РЕВЮ - в "Гранд", в МОЛ Галерия и на Райко Даскалов.
Ния и Дорадо - на ул. "Орловец".

# 637
Къде да занеса на ремонт една Нокия Е51, на която копчето за включванеотгоре потъна на вътре и не мога да я включа, а не мога да я отворя.

Бенджи, мога да ти дам елефон на сервиз - 0898863384. Носила съм там няколко телефона. Намира се по стълбите нагоре под безистена на Римския стадион. Или поне преди 7-8 месеца бяха там. От тогава не съм ползвала услугите им, затова давам телефон за връзка.

# 638

На Руски е пълно с магазини и сервизи , има и един в пресечна до Сандина мисля че беше, не съм носила но ми ги хвалиха и ми вдъхват доверия. Аз съм носила на Руски в случаен магазин , но останах доволна.

# 639

Бенджи, мога да ти дам елефон на сервиз - 0898863384. Носила съм там няколко телефона. Намира се по стълбите нагоре под безистена на Римския стадион. Или поне преди 7-8 месеца бяха там. От тогава не съм ползвала услугите им, затова давам телефон за връзка.
И аз съм много доволна от тези момчета, ползвам услугите им от няколко години.

# 640
  • Пловдив
Благодаря на всички!   bouquet

Препоръчаха ми един сервиз до кортовете на Новотела, ще мина първо през тях и после ще проверя и останалите, които сте препоръчали... Peace

# 641
  • Пловдив
Къде в Пловдив луксозни чинии и чаши  newsm78

# 642
  • Пловдив
MAMA GALQ, в мол Галерия и в мол Пловдив има магазини за луксозни чаши, чинии, прибори и всичко останало.
Може да погледнеш и в More Selection.

# 643
малко встрани от темата, ама с тая нова версия не намирам откъде да си направя лентичка, помощ Simple Smile

# 644
Здравейте! Някой ходил ли е или има ли някакви отзиви от готварския курс в Новотел (към Учебен център на Синергон Хотели)? Обадих се днес казаха ми първо ниво 250лв а второ 300лв. Мой познат ми беше казал че е минал този курс и е доволен, след курса си спомням че започна и работа в Хепи, но повече не знам. Някой може ли да ми даде допълнително инфо?
 Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт