На пазар във Варна - 34

• 46 226
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
A има ли избор на модели на Херлитц  в тази книжарница на Владислав? Аз освен в Метро не знам къде другаде продават от тях, но ще отида да погледна и там  bouquet

# 646
  • Там където има любов
Имаше доста модели Simple Smile

# 647
  • ...на безопасно
А цените как са? Под/над 100 лв?

# 648
  • Там където има любов
Честно казано не знам от колко започват, имаше и Габол и Белмил които са под 100лв. А Херлитц са над 100.

# 649
  • Варна
Къде продават по-нестандартни флашки, подходящи за жени? Може и флашка бижу.

# 650
Здравейте! бихте ли ми препоръчали добър карикатурист за картина ?

# 651
Здравейте! бихте ли ми препоръчали добър карикатурист за картина ?

Аз съм поръчвала карикатура от художника в МОЛ Варна. Скоро не съм ходила там и не знам дали все още се намира до Интерсервиз Узунови. Останах доволна, направи я за 3 дни Simple Smile

# 652
  • Варна
Здравейте,някой да знае на коя фирма са тортите и сладките от едно малко магазинче на реда на централна поща в посока бившата рибна борса преди клас Пиле.Ама и аз едно го обясних,дано някой ме е разбрал.Благодаря ви.

# 653
Здравейте,някой да знае на коя фирма са тортите и сладките от едно малко магазинче на реда на централна поща в посока бившата рибна борса преди клас Пиле.Ама и аз едно го обясних,дано някой ме е разбрал.Благодаря ви.

Мисля,че са на Дилайт Peace

# 654
  • Варна
izgarq6tata, благодаря ти.

# 655
  • Варна

Мисля,че са на Дилайт Peace
Техни са  Peace
Невисоко качество според мен.

# 656
Moмичета, от къде мога да купя хартиени фенери? Заминаваме в понеделник на планина и искам някоя вечер да пуснем 2,3 за децата там....

# 657
Прочети мааалко по-назад за фенерите, има посочени 2-3 места  Wink

# 658
Къде мога да разгледам бански за голям бюст, ако може на прилични цени?
Има едно магазинче, намира се в пресечката срещу входа на Окръжна болница, който е от към Ген.Колев. Магазинчето е за бельо и бански тяхно производство, имаше всякакви размери Peace Миналогодишните им модели са на цени от 10 лв.
Как се казва магазинчето?

Магазинчето се казва "Авангард"

# 659
  • ВАРНА
Moмичета, от къде мога да купя хартиени фенери? Заминаваме в понеделник на планина и искам някоя вечер да пуснем 2,3 за децата там....

Не ви ли се струва малко не на място да се пускат запалени фенери над гори  Tired Пускат се над водни повърхности по принцип  Peace

Общи условия

Активация на акаунт