На пазар във Варна - 34

• 46 225
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Извинявам се много за невежеството,но искам да питам:Има ли на пазара пресни лозови листа?Сега ли им е  времето,или трябва да търся  в буркан? Embarassed

Има. Бабите отдавна продават  Peace

Благодаря! Peace

# 631
  • Варна
Има - "Персей" - такса за вход басейн: 2.00 лв. за дете; 5.00 лв. за възрастен. Peace

Благодаря! Как по-точно се стига до него? Пише само, че е по пътя за Златни пясъци  Rolling Eyes
Веднага след кръговото на Почивка с камъчетата се завива надясно и веднага наляво до края на улицата. Има табели.

# 632
  • Варна
sunche,
хотел Димят има закрит басейн. Пише, че цената е 7 лв.

Не съм го ползвала, но когато прочувах за тренировки по плуване за сина ми, това беше едно от местата.

За сравнение - цената за ползване на басейн в х-л Азалия беше 10лв пролетта.

# 633
Димят нали бил фалирал  newsm78

# 634
За Димят и аз се сетих,но там басейна е затворен а и sunche не е уточнила за вътрешен или външен говори.За Персей и аз се сетих,за това и писла след почивка ,че има такива басейно,но помислих,че ще и е далеч щом и Дом Младост и е далеч...  newsm78

# 635
Момичета трябва ми сервиз да боядисване на три детайла от колата, ще ми препоръчате ли някой Praynig,може и на лични. Аз звъннах на няколко места имат много работа и могат да я започнат след месец Cry.

# 636
Къде мога да разгледам бански за голям бюст, ако може на прилични цени?
Има едно магазинче, намира се в пресечката срещу входа на Окръжна болница, който е от към Ген.Колев. Магазинчето е за бельо и бански тяхно производство, имаше всякакви размери Peace Миналогодишните им модели са на цени от 10 лв.

# 637
  • Варна
Къде мога да разгледам бански за голям бюст, ако може на прилични цени?
Има едно магазинче, намира се в пресечката срещу входа на Окръжна болница, който е от към Ген.Колев. Магазинчето е за бельо и бански тяхно производство, имаше всякакви размери Peace Миналогодишните им модели са на цени от 10 лв.
Как се казва магазинчето?

# 638
Утре като минавам за работа ще видя името Peace

# 639
  • Варна
Утре като минавам за работа ще видя името Peace
Благодаря  bouquet

# 640
  • ...на безопасно
Къде продават хубави ученически раници / за първокласничка/ ?

# 641
  • Deutschland/HE

книжарница Жар птица, ул. Шипка, много богат избор и цените са нормални.

# 642
  • гр.Варна
Вече бях отговорила на такъв въпрос,но пак да напиша.Като тръгнеш от центъра по Пискюлиев,първата пресечка в ляво и след 10 м има книжарница,май се казваше Пингвин.Преди имаше много хубави раници,на Габол и други марки,но скоро не съм влизала.Но като минавам от там с колата сутрин ,има изложени хубави модели на витрината.

# 643
  • ...на безопасно
Благодаря

# 644
  • Там където има любов
На Владислав под пилетата-до Райфайзен банк има една книжарница. Там има доста раници.  От там си купихме на Херлитц.

Общи условия

Активация на акаунт