На пазар във Варна - 34

• 46 233
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • София
здравейте,

не мога се сетя името на магазина, който се намира с/у Община "Варна", от дясната страна на "Уникредит Булбанк" в посока Севастопол. Там преди беше една разрушена сграда, а от години е магазин.

Някой да се сеща името на магазина?  Blush

Благодаря предварително.

# 616
  • Deutschland/HE
здравейте,

не мога се сетя името на магазина, който се намира с/у Община "Варна", от дясната страна на "Уникредит Булбанк" в посока Севастопол. Там преди беше една разрушена сграда, а от години е магазин.

Някой да се сеща името на магазина?  Blush

Благодаря предварително.

Public?
От десетина дни вече е дрогерия ДМ.

# 617
  • София
colibri, мерси за информацията.  Peace

# 618
  • Varna, Bulgaria
Къде се продават пуфове?
Не искаме по интернет да поръчваме, че не сме запознати с всички модели и не можем да си изберем Simple Smile
Виждала съм в Алфа Мебел на последния етаж в Гранд Мол Варна.

# 619
  • Варна
Public?
От десетина дни вече е дрогерия ДМ.

Сериозно? В сайта им нищо не пише... Иначе би ми бил удобен като място.

Малко по-надолу от дрогерия Лили са отворили наскоро едно магазинче за бижутерия в подземно помещение. Някой да е влизал вътре?
Търся си червена гривна, къде мога да намеря?
Нещо подобно:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 09:41 от Киса

# 620
  • Варна
Къде мога да разгледам бански за голям бюст, ако може на прилични цени?

# 621
Къде мога да разгледам бански за голям бюст, ако може на прилични цени?
В H&M  има, долници по 5-10 лв, горници по 10-15 Simple Smile

# 622
Някой знае ли къде преместиха магазина за дрехи втора употреба на ул.Пирин , който беше по реда на Айсберга? Имаше много хубави стоки там newsm78 newsm78

# 623
Извинявам се много за невежеството,но искам да питам:Има ли на пазара пресни лозови листа?Сега ли им е  времето,или трябва да търся  в буркан? Embarassed

# 624
  • Варна
Откъде мога да купя пълнеж за възглавници на диван? От тоя тип, големите:
http://www.como.bg/media/catalog/product/cache/1/image/1440x/17f … 0-07_406-43_f.jpg

# 625
Можете ли да ми кажете къде във Варна мога да отида на нормален басейн? Да не е от типа на Приморски, а като тези в хотелите  Rolling Eyes Видях, че има в Дом Младост, но ми е малко далеч.
Възможно ли е да се ползва басейна на някой хотел  newsm78

# 626
Можете ли да ми кажете къде във Варна мога да отида на нормален басейн? Да не е от типа на Приморски, а като тези в хотелите  Rolling Eyes Видях, че има в Дом Младост, но ми е малко далеч.
Възможно ли е да се ползва басейна на някой хотел  newsm78

Би трябвало да не е проблем като си платиш и да ползваш басейна на хотела,но аз лично не се сещам във Варна да има такъв хотел с басейн.Този тип хотели започват от почивка нататък...

# 627
  • Варна
Има - "Персей" - такса за вход басейн: 2.00 лв. за дете; 5.00 лв. за възрастен. Peace

# 628
Извинявам се много за невежеството,но искам да питам:Има ли на пазара пресни лозови листа?Сега ли им е  времето,или трябва да търся  в буркан? Embarassed

Има. Бабите отдавна продават  Peace

# 629
Има - "Персей" - такса за вход басейн: 2.00 лв. за дете; 5.00 лв. за възрастен. Peace

Благодаря! Как по-точно се стига до него? Пише само, че е по пътя за Златни пясъци  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт