СЕДМОКЛАСНИЦИ - борба със статистиките - седмична (06.06-12.06)

• 66 419
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia, Bulgaria
Някой  би ли проверил как се образува бала за НТБГ, тъй като Справочника от миналата година сме го подарили на някого, а в интернет не мога да открия тази информация? Благодаря!

# 646
  • София - Рим и обратно
Образува се както за останалите гимназии в общото класиране - мат+бел от дипломата + 2хмат+2хбел от НВО.

# 647
Някой  би ли проверил как се образува бала за НТБГ, тъй като Справочника от миналата година сме го подарили на някого, а в интернет не мога да открия тази информация? Благодаря!

Eто тук за НТБГ
http://www.ntbg.bg/bg/message/priem-2014-2015-1

Оценката от теста по БЕЛ+ 3х оценка от теста по МАТ+ БЕЛ от удостоверението+МАТ от удостоверението.
Дано съм била полезна.

# 648
  • Sofia, Bulgaria
Аха, защото имам някакъв спомен, че за професионалните гимназии участваше и оценката по физика, но това май беше само за СГСАГ. Както и да е, благодаря!  Simple Smile

# 649
  • София - Рим и обратно

Eто тук за НТБГ
http://www.ntbg.bg/bg/message/priem-2014-2015-1

Оценката от теста по БЕЛ+ 3х оценка от теста по МАТ+ БЕЛ от удостоверението+МАТ от удостоверението.
Дано съм била полезна.
А, наистина... Подвела съм явно с горния си пост Embarassed.

# 650
  • София
Говорейки с колеги и познати, минали по нашия път, разбирам че има елитни училища, в които положението не е никак розово. Чух за френската, че няма дисциплина, че в други има наркотици (не ги споделям, защото не вярвам).

Има ли наистина училища (бал 32-35), които трябва да избягваме?

# 651
  • Пловдив

Готови сме с желанията, остава бумащината  и "ласката от Фортуна"  baby_neutral   newsm74

И ние сме готови с желанията-7 броя.
Остава само девойката да си вземе медицинско от ЛЛ,че последните ни 2 желания са в Проф.гимназия.

# 652
Пълно преписване на матурите в Кърджали. В частност - езиковата им гимназия.

# 653
Говорейки с колеги и познати, минали по нашия път, разбирам че има елитни училища, в които положението не е никак розово. Чух за френската, че няма дисциплина, че в други има наркотици (не ги споделям, защото не вярвам).

Има ли наистина училища (бал 32-35), които трябва да избягвам?

Идеални училища няма,но легенди винаги съществуват.
Скрит текст:
За наркотиците  в 1АЕГ,лично още не съм видяла,но пияни заляни от 9ФЕГ и 91НЕГ -да.
Това не означава ,че положението не е розово.Зависи и от конкретната паралелка във всяко едно училища.

# 654
Пълно преписване на матурите в Кърджали. В частност - езиковата им гимназия.

Laughing то там останаха ли дечица?

# 655
  • София
На пресконференцията министЕрката на образованието е споменала, че най-добри резултати от ДЗИ  имат Американски колеж и Испанската гимназия.

# 656
# 657
На пресконференцията министЕрката на образованието е споменала, че най-добри резултати от ДЗИ  имат Американски колеж и Испанската гимназия.

Това е частното класиране за София, по новините говореха за първенци по области за цяла България...

# 658
Привет в днешния горещ юнски ден! Моят младеж обърна палачинката и сега твърдо иска на първо желание ЕГ "Иван Вазов". Трудно ми е да реша, дали да го послушам или да си наложа майчината воля и да пишем първо ЕГ "Пловдив", пък след това Руската. Не знам за вас, но нас отвсякъде ни заливат със суперлативи за там, то не са учителки, то не са близки и познати, какъв е тоя ПР, какво е това нещо?! А и ще изпадна в някакъв нонсенс, ако наредя първо Руската, пък после Английската, в която традиционно се влиза с по-висок бал! Може ли някой с първо желание Руската с немски да сподели как е наредил желанията след това, че съм в голяма чуденка?  newsm78

# 659
Привет момичета! Hug

Току що в новините на БТВ съобщиха, че най- добрите резултати на ДЗИ имат зрелостниците в областите:
1. КЪРДЖАЛИ / за цялата област говореха, не само за ЕГ/

Не знам, но преди няколко години, когато ходих за последно там, нямаше човек, който да ми обясни на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК къде се намира автогарата...  newsm78

Може и да са се правили на интересни, ама...

Общи условия

Активация на акаунт