СЕДМОКЛАСНИЦИ - борба със статистиките - седмична (06.06-12.06)

• 66 419
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 825
  • София,Младост 3
миналата година ми поискаха телефоните на двамата родители
мерси  bouquet

# 826
И ние за там...Simple Smile))
Щерката иска ОМГ -комп. графика, аз като че ли клоня към езиковите, ама детето си е решило и това е. Тя ще си го учи, не аз.

Бал: 33,338... newsm78

Този БАЛ би стигнал и за ЕГ Пловдив и за ЕГ Иван Вазов за английските паралелки. За немските не знам. Балът не е падал под 33.40 в последните 3 години.
Ние сме твърдо за ЕГ Пловдив немска паралелка с бал 35.102

е, хайде сега....лично аз смятам, че баловете ше паднат защото натрупването в сегмент 11,50-12 е много по-малко в сравнение с миналата година. Пък и Бенджи  може да прецени  с помощта на подробната статистика

# 827
  • Пловдив
Бал 33,338 за компютърна графика си е ОК, спрямо класирането от миналата година, детето ще е прието.
Балът за ЕГ е друг, все пак се формира по друг начин.  Peace

# 828
  • София
Детенце, с 34,80, иска да учи френски /София/.
По всичките ми калкулации, дори с една единица да се качи бала в 9 ФЕГ, пак е вътре, но за всеки случай пишем и разни други гимназии. И понеже френският е водещ, е писала и френската паралелка на 133-то.  Изредила е II АЕГ, Испанската, останалите паралелки на 133то и за всеки случай - 32ро, поради положителни отзиви и близост.
Та сега сме малко в положение на "богатите също плачат"  Laughing и се чудя и се мая - има ли смисъл да пишем още или цялото това втренчване е безпредметно при този бал?  Thinking

# 829
По всичките ми калкулации, дори с една единица да се качи бала в 9 ФЕГ, пак е вътре, но за всеки случай пишем и разни други гимназии. И понеже френският е водещ, е писала и френската паралелка на 133-то.  Изредила е II АЕГ, Испанската, останалите паралелки на 133то и за всеки случай - 32ро, поради положителни отзиви и близост.
Та сега сме малко в положение на "богатите също плачат"  Laughing и се чудя и се мая - има ли смисъл да пишем още или цялото това втренчване е безпредметно при този бал?  Thinking

Детето ще го примат на първо класиране по първо желание - вервайте ми!

# 830

9 ФЕГ  Peace

# 831
  • София

Детето ще го примат на първо класиране по първо желание - вервайте ми!

Благодаря за успокоението!
И аз така мисля, ама да не вземе да се случи всички дето до сега са се тъпкали в немската (слава богу - немски не желае да помирише  Rolling Eyes) изведнъж да решат, че френския е по-як... Не че има голям шанс това да се случи, ама знае ли човек...  Crazy

# 832
  • София
Swetulka2000, и вие ли натам сте се насочили?

# 833
  • София
Е, хайде сега, химикалката ли ще се изхаби, ако напишете няколко желания?

# 834
  • София
Малко е гаден глаголът "тъпкали се" до момента... тези, които са се отправили към немски училища просто искат да учат немски - така както други искат френски. Въпрос на предпочитания.

# 835
  • София
Права сте, извинявам се.

# 836
  • София
Писах по горе така, че моля да ме извините за повторението.

Статистически погледнато би следвало да ни приемат още по първо желание, НО ако предпочитанията не са като минали години картинката може да стане много различна. Затова току що с щерката попълнихме в заявлението 40 позиции. Може вероятността да е нищожна, но ако се случи след това няма да може да се допише желание. Затова заради малко повече писане не бих рискувала бъдещето на детето.

# 837
Писах по горе така, че моля да ме извините за повторението.

Статистически погледнато би следвало да ни приемат още по първо желание, НО ако предпочитанията не са като минали години картинката може да стане много различна. Затова току що с щерката попълнихме в заявлението 40 позиции. Може вероятността да е нищожна, но ако се случи след това няма да може да се допише желание. Затова заради малко повече писане не бих рискувала бъдещето на детето.

Ау как измислихте 40 позиции, при нас е голяма мъка, само 20 и то със зор. Но девойката ми не иска да учи немски, нито испански, не иска НТБГ и НФСГ, мъка, мъка. Балът е 34.388 и силно се надявам да стигне за първите желания. Какъв е бала на детето та чак 40?

# 838
http://www.riobg.com/news/read/id/989

Статистиката от изпита по рисуване за Пловдив   Wink

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 13:37 от minimo

# 839
  • виртуално
И аз не мога да измисля 40 паралелки, където да иска да учи  newsm78
Пишем задължителните ЕГ (без немската) и след това още около 10 паралелки.
По мой сметки ще ни приемат на 5-6 желания

Общи условия

Активация на акаунт