Русия 1

• 1 132 661
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 21 750
Какво е това зомбиране да зяпате всякакви канали,телевизии и пр.манипулации,които съпровождат всяка война?
Аз не гледам нищо свързано с това.Я ми мине нещо през ушите случайно,я не.Аз нося друг линк от съседна тема.Идеализмът е хубаво нещо,но е до време.Копирах част от статията,която е сложила PURE.Безсилието на европ.политици и настроението на германците.
Цитат
Дори уж ястребово настроеният външен министър на Зелените Анелена Баербок сега просто кърши ръце, казвайки, че „няма какво да се направи“. Перспективата за нормиране вече доведе до намаляване на обществената подкрепа за подкрепата на Украйна: тъй като цените на храните и енергията продължават да растат, 38% от германците вече не искат наказателни действия срещу Русия.
Шолц се опитва да успокои както съюзниците си от НАТО, така и Путин, но не е заслужил уважението на нито един от тях. В същото време в Източна, Централна и Северна Европа Германия под ръководството на Шолц е по-презирана и недоверчива, отколкото когато и да било от 1945 г. насам.
Или предстоят огромни сътресения в Берлин, като съществува реална възможност управляващата коалиция на "светофара" да се разпадне; или Берлин, начело с Шолц ще капитулира пред Путин.
Някога възхищавана и завиждана, Германия сега е учебникарският пример за това колко щети може да причини една погрешна външна и енергийна политика.
https://www.telegraph.co.uk/news/2022/07/13/hypocritical-germany-brought-knees/

# 21 751
От новините:

"Бразилският президент Болсонаро знаел как да спре войната срещу Украйна,но ще го каже само на Зеленски"

# 21 752
От новините:

"Бразилският президент Болсонаро знаел как да спре войната срещу Украйна,но ще го каже само на Зеленски"
Да се смееш ли, да плачеш ли ...

# 21 753
Според Болсонаро Бразилия е спечелила Фолклъндските острови при войната с ОК.

# 21 754

Обратното е, Аржентина е капитулирала заради липса на военно оборудване и навярно ще предложи това решение на Зеленски.

През 1982 г. Аржентина и Великобритания водиха кратък конфликт за суверенитета над Фолклендските острови, които в Аржентина са известни като Малвински острови. Конфликтът започна през април 1982 г., когато аржентински войски слязоха на контролираните от Великобритания острови, а Лондон изпрати военноморски сили, за да си ги върне. Зле екипираните аржентински войски нямаха особени шансове и Буенос Айрес обяви капитулация два месеца по-късно, припомня Ройтерс.

https://www.standartnews.com/voynata-v-ukrayna/brazilskiyat-prez … ynata-498214.html

# 21 755
Рогозин уволнен.
https://www.vesti.bg/sviat/iznenadvashto-putin-uvolni-shefa-na-roskosmos-6147408
Чакаме да видим  дали нвма да го излекуват от махмурлук ,главоболие  или друго  веднъж  и завинаги.

# 21 756
Какво е това зомбиране да зяпате всякакви канали,телевизии и пр.манипулации,които съпровождат всяка война?
Скрит текст:
Аз не гледам нищо свързано с това.Я ми мине нещо през ушите случайно,я не.Аз нося друг линк от съседна тема.Идеализмът е хубаво нещо,но е до време.Копирах част от статията,която е сложила PURE.Безсилието на европ.политици и настроението на германците.
Цитат
Дори уж ястребово настроеният външен министър на Зелените Анелена Баербок сега просто кърши ръце, казвайки, че „няма какво да се направи“. Перспективата за нормиране вече доведе до намаляване на обществената подкрепа за подкрепата на Украйна: тъй като цените на храните и енергията продължават да растат, 38% от германците вече не искат наказателни действия срещу Русия.
Шолц се опитва да успокои както съюзниците си от НАТО, така и Путин, но не е заслужил уважението на нито един от тях. В същото време в Източна, Централна и Северна Европа Германия под ръководството на Шолц е по-презирана и недоверчива, отколкото когато и да било от 1945 г. насам.
Или предстоят огромни сътресения в Берлин, като съществува реална възможност управляващата коалиция на "светофара" да се разпадне; или Берлин, начело с Шолц ще капитулира пред Путин.
Някога възхищавана и завиждана, Германия сега е учебникарският пример за това колко щети може да причини една погрешна външна и енергийна политика.
https://www.telegraph.co.uk/news/2022/07/13/hypocritical-germany-brought-knees/

Ми кат не може вече да бие негрите по Флорида, Тотето се е ориентирал да громи руснаци по каналите.
Че то на една заплата живее ли се?

# 21 757

Обратното е, Аржентина е капитулирала заради липса на военно оборудване и навярно ще предложи това решение на Зеленски.

През 1982 г. Аржентина и Великобритания водиха кратък конфликт за суверенитета над Фолклендските острови, които в Аржентина са известни като Малвински острови. Конфликтът започна през април 1982 г., когато аржентински войски слязоха на контролираните от Великобритания острови, а Лондон изпрати военноморски сили, за да си ги върне. Зле екипираните аржентински войски нямаха особени шансове и Буенос Айрес обяви капитулация два месеца по-късно, припомня Ройтерс.

https://www.standartnews.com/voynata-v-ukrayna/brazilskiyat-prez … ynata-498214.html
Именно.
Тогава Аржентина беше сама срещу Англия, и наистина нямаше шанс.
За сметка на това с Украйна е огромната част от световната индустрия, и както виждаме, четири месеца по-късно докара Русия до патова ситуация.

# 21 758
Любопитен факт - можем нагледно и наживо да наблюдаваме как скоро в Казахстан ще се появи угнетено руско малцинство, което със сълзи на очи ше замоли Путин за помощ.
Попадна ми този пост от руска девойка, която страда в Казахстан, и която скромно предлага помощта си за организиране на съпротивително движение.

Доколкото знам, Китай смята Казахстан за свой протекторат, ще е интересно да следим динамиката на събитията там, и докъде ще стигне борбата за права и свободи на руското малцинство в страната.
Дали и там ще се появят зелени човечета в отпуска, или Китай ще скръцне със зъби и конспираторите ще предпочетат да живеят в мир?

https:-spam302-/s/drema_dllllll
Ама това е просто супер! Още един фронт подпомаган с оръжие от Запада и режимът на Путин ще цъфне и върже като майски налъм.Laughing
Go Kazakhstan, go!

# 21 759
Токаев наистина е "трън в ....(където решите)" за Путин.
Президентът на Азербайджан Илхам Алиев е обвинил Русия, че не си е изтеглила войските от Нагорни Карабах съгласно сключеното споразумение. Явно и Азербайджан ще трябва да се денацифицира.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 00:59 от Анонимен

# 21 760
Токаев наистина е "трън в ....(където решите)" за Путин.
Президентът на Азербайджан Илхам Алиев е обвинил Русия, че не си е изтеглила войските от Армения съгласно сключеното споразумение. Явно и Азербайджан ще трябва да се денацифицира.
Това как успя да го прозреш?Ти не ми отговори,какво се случи 8 год  назад в Украйна.Нормалният и безпристрастният наблюдател,а вече има много такива и те не са тролове (ще ме прощаваш) ,доста добре обясняват защо се случва това Сега в Украйна.Какво направи Украйна !Какво поискаха,какво се случваше години наред в Донбас ?Ей тези неща !А глупостите за казахтан и Азърбейджан ,ще ги пропусна.

# 21 761
В поста ми не пише нищо друго, освен за Казахстан и Азербайджан, което според теб са глупости. Кое смяташ, че успях да прозра? Нещо ти се къса нишката, и не за пръв път. Ако си трол, не си от най-талантливите. Ако пък го правиш по убеждение, се нареждаш до онези психопати, които се радват на убийствата на цивилни украинци.

Години наред в Донбас се случваше същото, което и сега: Русия или финансирани от Русия сепаратисти тероризираха местните и се опитваха да лепнат престъпленията си на Украйна.

# 21 762
В поста ми не пише нищо друго, освен за Казахстан и Азербайджан, което според теб са глупости. Кое смяташ, че успях да прозра? Нещо ти се къса нишката, и не за пръв път. Ако си трол, не си от най-талантливите. Ако пък го правиш по убеждение, се нареждаш до онези психопати, които се радват на убийствата на цивилни украинци.

Години наред в Донбас се случваше същото, което и сега: Русия или финансирани от Русия сепаратисти тероризираха местните и се опитваха да лепнат престъпленията си на Украйна.
😂цинизъм!Както винаги!Ок,не виждам смисъл да коментирам лъжите ти.Има достатъчно инфо в мрежата.Никаква нишка не ми се къса.На теб ти се къса нищката и избирателно пишеш .Но както и да е.войната в Украйна започна заради геополитическите мераци на една държава с три букви,която използва ЕС за целта.Към момента както винаги се оказва трибуквената държава ни лук яла ,ни лук мирисала,а сметката ще я плаща ЕС,по точно хората живеещи на територията.Това е реалноста.Тролските ти глупости наистина нямат значени😂

# 21 763

MG18, кое не е така от подчертаното !

# 21 764

MG18, кое не е така от подчертаното !
Ми подчертаното е една измислица
https://glasove.com/na-fokus/donbas-kadeto-zapochna-vsichko-razk … stka-an-lor-bonel

Или пък от тук да започнем

https://news.bg/int-politics/putin-chete-istoriyata-sasht-organi … -prez-2014-g.html

Общи условия

Активация на акаунт