Русия 1

• 1 132 827
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 21 915
Докато чета вайкането за отсвирвснето на европейския клиент  се сетих за последните публични изяви на Путин.... Бая правоверни и християнски търговски контакти- Афганистан,  Иран  ,Турция ...Бякак желани изглеждат.
Това какво общо има.Вероятно ти не знаеш,но връзките м/у Иран и Русия са традиционно добри .Ще бъдеш ли изненадана от факта ,че в Русия има много мюсюлмани ?
САЩ също отидоха в арабския свят да преговарят,не им се получи

# 21 916
Не знам кой ги е отсвирил, ама има достатъчно, дето ги искат за клиенти.
Никой не ги е отсвирил - поне западноевропейците не, вижте новините днес. Газта си тече вече по обичайния начин. Е, бедните източни държави ще "духат супата", това е соц-любов.

# 21 917
Докато чета вайкането за отсвирвснето на европейския клиент  се сетих за последните публични изяви на Путин.... Бая правоверни и християнски търговски контакти- Афганистан,  Иран  ,Турция ...Бякак желани изглеждат.
Това какво общо има.Вероятно ти не знаеш,но връзките м/у Иран и Русия са традиционно добри .Ще бъдеш ли изненадана от факта ,че в Русия има много мюсюлмани ?
Мислиш ли, че съм изненадана... само дето на Путин вижда заплахата за етническия руснак  и православните ценности в Украйна, и ги опазва чрез унищожаването  осветена военна техника с благоприлични имена като Сатана Wink

# 21 918
Не знам кой ги е отсвирил, ама има достатъчно, дето ги искат за клиенти.
Никой не ги е отсвирил - поне западноевропейците не, вижте новините днес. Газта си тече вече по обичайния начин. Е, бедните източни държави ще "духат супата", това е соц-любов.

Не , това е пазарна икономика.
Западна Европа "се пречупи" и плаща с рубли за удоволствието да получава газ.
Ние сме "по католици от папата" и затова ще "духаме супата".

# 21 919
Пазарна икономика? Късат ги от санкции, плюят и ограничават, пращат оръжия на Украйна, но Русия им храни икономиката с газ. Не знам кой какво е счупил и пречупил, звучи ми малко.. няма да кажа как Joy

# 21 920
Плащат си както Русия иска и Русия не им спира газта. Ние отказваме да плащаме и казахме на следващия ден  - "Никога повече руски газ" и няма газ , просто е. Както винаги двойни стандарти, лицемерие от страна Европа и нашенско слагачество . Наистина не мога да проумея как може да са ни толкова глупави политиците - и преди , и сега. А народът да го водят толкова лесно за носа.
  И тук като чета - ще студуват, ще гладуват , но без руски газ . Може , само ако е с доставчици, ще замижим и ще платим по-скъпо. Ако трябва Ленинградската блокада ще преживеем, дано е без война поне, но да прекараме Путин. Да загуби такъв ценен клиент като наша милост, вместо да продава на едномилиардна Индия или Иран. Ама те не били бели , нито християни. Горкият той!

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 10:33 от Анонимен

# 21 921
Както винаги двойни стандарти, лицемерие от страна Европа и нашенско слагачество .
А на руската политика поведението какво е? Не знам колко руснаци познаваш, но аз контактувам редовно с няколко и за разлика от пишещите в тази тема на тях абсолютно не им е ясно защо кранът не е спрян. И въобще няма значение фенове ли са или не. Те просто се чудят как може да се храни икономиката на този, който въоръжава врага ти. Съвсем без емоции говорят, трезво. И нямаше да погледна тази тема, ако точно вчера не обядвах в такава компания и това беше тема едно.

ПП Добавям, че хората не са фенове на Путин, а са избягали даже от Русия. Просто са очаквали нещо друго, нещо логично.

# 21 922
  • инфантилно и разглезено хлапе
Плащат си както Русия иска и Русия не им спира газта. Ние отказваме да плащаме и казахме на следващия ден  - "Никога повече руски газ" и няма газ , просто е. Както винаги двойни стандарти, лицемерие от страна Европа и нашенско слагачество . Наистина не мога да проумея как може да са ни толкова глупави политиците - и преди , и сега. А народът да го водят толкова лесно за носа.
  И тук като чета - ще студуват, ще гладуват , но без руски газ . Може , само ако е с доставчици, ще замижим и ще платим по-скъпо. Ако трябва Ленинградската блокада ще преживеем, дано е без война поне, но да прекараме Путин. Да загуби такъв ценен клиент като наша милост, вместо да продава на едномилиардна Индия или Иран. Ама те не били бели , нито християни. Горкият той!

Лоялността и слагачеството на българите към новите западни господари са безпрекословни.
Заповедите им се изпълняват с чупка в кръста. В замяна получават само потупване по рамото.

# 21 923
Пазарна икономика? Късат ги от санкции, плюят и ограничават, пращат оръжия на Украйна, но Русия им храни икономиката с газ. Не знам кой какво е счупил и пречупил, звучи ми малко.. няма да кажа как Joy
Що бе, кажи си какво ти е на душицата.
Купува ли западна Европа газ от Русия?  - Купува.
Плаща ли в рубли ? - Плаща.
Нашите управляващи искат да плащат в долари, да ама не.
Ако си платим в рубли ще има ли газ и за нашата миниатюрна държавица? Как мислиш?
Ще направя едно сравнение.Ние /България/ сме малкото кученце  - пинчерче, дето се пъне да лае в защита на едно от двете големи кучета, дето се "давят" . Те така, малко ма гласовито. Не му пука, че нечии ботуш /често срещано определение в тези теми/ може да го подритне на няколко метра, примерно.

# 21 924
Цитат
Не знам колко руснаци познаваш, но аз контактувам редовно с няколко и за разлика от пишещите в тази тема на тях абсолютно не им е ясно защо кранът не е спрян. И въобще няма значение фенове ли са или не. Те просто се чудят как може да се храни икономиката на този, който въоръжава врага ти. Съвсем без емоции говорят, трезво. И нямаше да погледна тази тема, ако точно вчера не обядвах в такава компания и това беше тема едн
Аз познавам такива , които не са избягали и си живеят в Русия.  Някои от тях са дори в смесени бракове с украинци. Писала съм, че и аз съм живяла там две години. Разни хора , разни идеали. Това  не променя политиците и държавната политика, както се вижда.
А и както се вижда този враг има кой да го храни. Да дойдат тези руснаци в България. Тук сме последователни .

# 21 925
Докато чета вайкането за отсвирвснето на европейския клиент  се сетих за последните публични изяви на Путин.... Бая правоверни и християнски търговски контакти- Афганистан,  Иран  ,Турция ...Бякак желани изглеждат.
Мислиш ли, че съм изненадана... само дето на Путин вижда заплахата за етническия руснак  и православните ценности в Украйна, и ги опазва чрез унищожаването  осветена военна техника с благоприлични имена като Сатана Wink
Къде пък е казал ,че вижда заплахи за православните ценности.Вече съвсем почнахте да си измисляте .Денацификация не значи заплаха за православни ценности

# 21 926
Чак пък на душицата Grinning В Австрия живея, канцлерът ходи при Путин даже, Австрия даже не е в НАТО. На мен нищо не ми е на душицата. За душицата на семейството ми в България само се притеснявам, но ще избутат. Те не са на газ. Пък германците, нидерландците, испанците.. Те винаги ще падат на лапи, защото Русия не смее да им разруши икономиките. А може.

# 21 927
Чак пък на душицата Grinning В Австрия живея, канцлерът ходи при Путин даже, Австрия даже не е в НАТО. На мен нищо не ми е на душицата. За душицата на семейството ми в България само се притеснявам, но ще избутат. Те не са на газ. Пък германците, нидерландците, испанците.. Те винаги ще падат на лапи, защото Русия не смее да им разруши икономиките. А може.
Русия си гледа интереса, не е като нашите баламурници. Като й купуват стоката на Запад, защото да не я продава? Нея не интересува Вуте да е зле като нас, ами тя да е добре.

А вие няма ли да влизате в НАТО? Ако Русия ви нападне и анексира, не ви ли е страх като Швеция и Финландия? Много безотговорни политици това австрийските.

# 21 928
Докато чета вайкането за отсвирвснето на европейския клиент  се сетих за последните публични изяви на Путин.... Бая правоверни и християнски търговски контакти- Афганистан,  Иран  ,Турция ...Бякак желани изглеждат.
Мислиш ли, че съм изненадана... само дето на Путин вижда заплахата за етническия руснак  и православните ценности в Украйна, и ги опазва чрез унищожаването  осветена военна техника с благоприлични имена като Сатана Wink
Къде пък е казал ,че вижда заплахи за православните ценности.Вече съвсем почнахте да си измисляте .Денацификация не значи заплаха за православни ценности

Yum Питаш - получава
 В деня за прошка главата на руската православна църква оправда войната, като ѝ намери библейска причина
https://www.segabg.com/node/208631[

И тука парадокси на руското православие
https://www.168chasa.bg/article/6750874

# 21 929

Yum Питаш - получава
 В деня за прошка главата на руската православна църква оправда войната, като ѝ намери библейска причина
https://www.segabg.com/node/208631[

И тука парадокси на руското православие
https://www.168chasa.bg/article/6750874
Няма да отварям парцалите ,на които си дала линк.Аз чух какво се каза в началото на военна операция и не ми се занимава с глупости.Ако не си разбрала потърси в нета и ще видиш причината ,тя няма нищо общо с това което говориш
И много моля просто мислете преди да пишете

Общи условия

Активация на акаунт