Русия 1

• 1 143 417
  • 23 566
  •   1
Отговори
# 23 490
Да бе... Вярно. Какво стана с биолабораториите и чипираните патки? Още ли ги търсят?          Satisfied
По горе сум дала линк.Ама четете  преди да се опитвате да оригиналничите.Русия р предложила нещо по този въпрос.Чакаме да видим😂

# 23 491
Предложила е проекторезолюция и е внесла жалба.
 А ние питаме какво стана с доказателствата, които бяха намерили под Азовстал, или където и да било в Украйна, нали в началото на войната бяха намерили нещо си, нещо публикувано по въпроса има ли.

# 23 492
Предложила е проекторезолюция и е внесла жалба.
 А ние питаме какво стана с доказателствата, които бяха намерили под Азовстал, или където и да било в Украйна, нали в началото на войната бяха намерили нещо си, нещо публикувано по въпроса има ли.
Щом е предложено значи има доказателства

# 23 493
...

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 13:19 от Тигър.

# 23 494
Ако имаха доказателства, досега да са ги разнесли по света и у тях.

# 23 495
Ако имаха доказателства, досега да са ги разнесли по света и у тях.
И защо да го правят? Доказателствата са все пак за да послужат пред някакви там компетентни органи. Не всеки изгаря от желание да разлая кучетата в такива моменти.

# 23 496
Аз мисля, че биха ги разлаяли с удоволствие, но щом казваш, ще изчакаме за доказателствата.

# 23 497
Истината е, че руснаците са много зле с пропагандата, ама много зле. При все, че и руснаци, и американци правят едно и също, т.е. където могат да си налагат интересите, едните са бели и добри, другите е напредничаво да ги мразиш. А разликата е само в опаковката.

# 23 498
Аз мисля, че биха ги разлаяли с удоволствие, но щом казваш, ще изчакаме за доказателствата.
Охххх
,Когато е необходимо се вади доказателство,в точния момент!
Не се действа първично.Виждаме,че информационното затъмнение ,което се опитаха да наложат в началото работеше.После не съвсем😂Всичко си идва  на място,в точното време и точния момент.Имат каквото трябва.Помня ,че когато се разшумя ,че има заловени чужди офицери Макрон счупи телефона на Путин.Ама бъдете търпеливи!

# 23 499
Истината е, че руснаците са много зле с пропагандата, ама много зле. При все, че и руснаци, и американци правят едно и също, т.е. където могат да си налагат интересите, едните са бели и добри, другите е напредничаво да ги мразиш. А разликата е само в опаковката.
  Англосаксонският свят винаги е бил добър в манипулацията . Затова така добре им се отдава завоевателната политика . Страшно умело са усвоили и прилагат “ Разделяй и владей “. Не напразно Джеймс Джойс е написал в “ Одисей” - “ Пази се от рогата на бик, ритника на кон и усмивката на англичанин” .

# 23 500

Англосаксонският свят винаги е бил добър в манипулацията .
Ама само в манипулацията ли? Аз мисля, че в повечето неща е по-добър. А руската манипулация доста добре действа на някои индивиди, така че и "славянското братство" се отчита.

# 23 501

Дали? Като гледам от Русия се изнасят стотици хиляди, а темата за Зелената карта откакто съм във форума не е мръднала от първата страница. Но щом казвате...

# 23 502
Скрит текст:

Дали? Като гледам от Русия се изнасят стотици хиляди, а темата за Зелената карта откакто съм във форума не е мръднала от първата страница. Но щом казвате...
Това какво общо има с действията им на геополитическата сцена и за това как влияят на хората, които не са на нито едното от двете места?

# 23 503
Совите днес не са това, което бяха. Днес некадърните и продажни политици са болшинството на запад и се увеличават. А в Русия тече обратният процес - все повече намаляват. Продажниците напускат и отиват на запад, където винаги им е бил интереса и откъдето са ги захранвали с илюзии и голи обещания през всичките изминали години след перестройката.

# 23 504
Совите днес не са това, което бяха. Днес некадърните и продажни политици са болшинството на запад и се увеличават. А в Русия тече обратният процес - все повече намаляват. Продажниците напускат и отиват на запад, където винаги им е бил интереса и откъдето са ги захранвали с илюзии и голи обещания през всичките изминали години след перестройката.
Thinking
Какво значи продажни политици в твоя контекст?

Общи условия

Активация на акаунт