Русия 1

• 1 143 424
  • 23 566
  •   1
Отговори
# 8 490
и Беларус не иска да седи изолиран от Европа...
Февруари им отмениха санкциите, естествено е да вървят към нормализация на отношенията. Беларус е единствената страна от Източното партньорство, която няма с ЕС договор за стратегическо партньорство. Русия, разбира се, също има. ЕС навремето отказа да ратифицира беларуския заради Лукашенко. Явно от липсата му няма особен смисъл. Така или иначе, 30 % процента от износа им е за ЕС, както и 20% от вноса им е оттам.

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 18:51 от Vapor

# 8 491
Лукашенко е доказан шизофреник, мисля тук няма спор! Какво значи да "нормализира" отношенията?

# 8 492
Лукашенко е доказан шизофреник, мисля тук няма спор! Какво значи да "нормализира" отношенията?

Да подпишат най-после този договор за партньорство, доколкото разбирам. Не е нормално  ЕС и Беларус през 2016-та да работят по договора между СССР и Европа от 1989 год.

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 19:46 от Vapor

# 8 493
Аха, ми хайде...  Peace

# 8 494
  • София
Русия планира да предостави открит достъп до каталога си с обекти в околоземна орбита. В него ще има данни не само за гражданските спътници и космическият боклук, но и данни за военните спътници на САЩ и съюзниците им.

# 8 495
И какви биха били последствията?

# 8 496
  • The QC to be!!!
Русия планира да предостави открит достъп до каталога си с обекти в околоземна орбита. В него ще има данни не само за гражданските спътници и космическият боклук, но и данни за военните спътници на САЩ и съюзниците им.
Казаха ли защо го правят това?

нищо хубаво не ми идва на ум.  Confused  Но на война като на война. Добре, че този ход не засяга гърменето на хора или свалянето на режими - видяхме това до какво води в световен мащаб.

# 8 497
  • София

всеки ще може да провери дали в момента големия брат го гледа. ще намали ефективноста на спътниковото разузнаване. но пък от доста време НОРАД дават орбитите на руските и китайските спътници, така че това е по-скоро реципрочна мярка.

# 8 498
Благодаря, всеки с проблемите си Sunglasses.

# 8 499

всеки ще може да провери дали в момента големия брат го гледа. ще намали ефективноста на спътниковото разузнаване. но пък от доста време НОРАД дават орбитите на руските и китайските спътници, така че това е по-скоро реципрочна мярка.

То да беше само големият брат, с мед да го намажеш. Всеки гледа и следи, а сега с новите технологии, направо и преди да си се родил ще знаят за теб кой си, какъв си и що си.

# 8 500

То да беше само големият брат, с мед да го намажеш. Всеки гледа и следи, а сега с новите технологии, направо и преди да си се родил ще знаят за теб кой си, какъв си и що си.
Точно като в Приключенията на Лукчо. Дон Домат следи Дон Портокал, който следи Дон Мандарина, който следи графините Череши, които следят Черешко, който внимателно следи къде ходи Дон Домат!

# 8 501
Точно гледам по господари  на ефира  как  посрещат вчехия и полша некви рокери спонсорирани от путин - със среден пръст. Щели да минат и през нас

Егати тъпаците.

# 8 502
да, имаше ги наскоро, в Грузия удрят една жена, която ги пита какво правятв нейната държава,
в Чехия ''радостно'' посрещане със средни пръсти :

https://www.youtube.com/watch?v=bCxWqe7BIgc

# 8 503
Тамън го гледах и аз, Марчето да се гръмне, аман!

# 8 504
  • Galaxy 13197853088
Лапешка работа това с размахването
на среден пръст.Но толкова си могат.

Общи условия

Активация на акаунт