Русия 1

• 1 142 862
  • 23 566
  •   1
Отговори
# 8 700
Интересно кой все сочи Русия като враг и постоянно се въоръжава, дрънка оръжие по границите й във вид на учения и ако тя извърши нещо реципрочно, вдига вой до небесата от световния агресор.

# 8 701
НАТО е прозрачно, канят представители на Русия и Беларус да наблюдават ученията. Русия никой не кани.

# 8 702
НАТО е прозрачно, канят представители на Русия и Беларус да наблюдават ученията. Русия никой не кани.

Мисля, че нито една от страните не прави нищо повече от това, което е подписала да прави, като и двете гледат по възможност да го заобиколят.

# 8 703
Абе ти да не мислиш,че сме в предучилищна ,та да ти вярваме на тъпотии от рода за прозрачното НАТО?
Направо ми е обидно да чета подобни изказвания,та това дори не мога да го нарека наивно твърдение.
Ай стига бе,темата съвсем изпростя.

# 8 704
  • The QC to be!!!
...
Мисля, че нито една от страните не прави нищо повече от това, което е подписала да прави, като и двете гледат по възможност да го заобиколят.
Мне, грешка! нато подписа договор за не-разширение по времето на горби. Никога не го спазиха този договор. Това е само 1 пример!  Wink

# 8 705
Съвсем прозрачно НАТО си прави ученията все до границите на Русия, няма нужда да я канят да ги наблюдава, те са й под носа.

# 8 706
  • The QC to be!!!
Колективното им чувство на превъзходство, основаващо се на имперски народ с вековни традиции, с богато минало, най-голямата страна по територия, богата на какви ли не природни ресурси - всичко това ако не е подплатено с реална сила и самочувствие на горд, силен и велик народ и държане здраво и изкъсо от управляващите - отдавна да са заминали като държава, лапнати от западните или каквито и да било други апетити.

Русия е сила, винаги е била сила. Покорявала е народи, и нея искат да покорят. Това е. Борба за надмощие между големите, които си приличат, но и се различават по мислене, действия, методика. Защото без противопоставяне и равноправие на сили, нещата в нашия свят биха били по-лоши. При опонирането има някакво равновесие и съобразяване с останалите.
Относно подчертаното - точни както стана и все още става с африканския континент, нали!  Sick

# 8 707
Абе ти да не мислиш,че сме в предучилищна ,та да ти вярваме на тъпотии от рода за прозрачното НАТО?
Направо ми е обидно да чета подобни изказвания,та това дори не мога да го нарека наивно твърдение.
Ай стига бе,темата съвсем изпростя.

Изгледай последния репортаж на Габриела Наплатанова в БТВ репортерите (миналата   събота или неделя). Беше за последното учение на НАТО. Интервюира някакъв началник. Човекът каза, че канят наблюдатели от Русия и Белорус, да видят че правят учения, да не се страхуват. Каза, че имало 4 батальона. Каза, че Русия като казва, че прави учения по границите струпва цели дивизии и не кани никой. Ако той е излъгал, значи лъжа и аз.

До анексията на Крим НАТО играеше ли някаква роля в тези държави? Защо се стигна до тази политика на възпиране? Не НАТО, а Кремъл окупира Крим. Не НАТО, а Кремъл води война в Източна Украйна. Да не рговорим, че любимия ти Путин, поради липса на други успехи се съсредоточи върху военния аспект.

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 22:19 от lu_lu

# 8 708
От какъв зор суверенна държава ще кани някой да гледа ученията и.

# 8 709

Не знам. Сигурно за да му дадат знак, че Западът няма още веднъж да се остави да бъде изненадан както се случи в Крим.

# 8 710
Мне, грешка! нато подписа договор за не-разширение по времето на горби. Никога не го спазиха този договор. Това е само 1 пример!  Wink

В интерес на истината, мисля, че такъв договор няма. Всичко е устни уговорки, които според едни ги имало, според други ги нямало.

Не НАТО, а Кремъл води война в Източна Украйна.

Като се абстрахираме от въпроса кой спретна преврата в Украйна, досега няма доказателства, че Кремъл води война в Източна Украйна.  В тази връзка - руснаците като казват, че правят учения, да не би да правят нещо друго, та някой да се страхува? Значи както руснаците не бива  да се страхуват от ученията на НАТО, така е редно и НАТО да не се страхува от руските.  Всъщност не мисля, че руснаците определят точно ученията като заплаха за сигурността си.

ПП Мисля, че с преврата голямата изненада беше за руснаците, не за Запада. Интересно кой западен теоретик си е мислел, че руснаците ще оставят основната си военноморска база и то в Крим на превратаджиите.

# 8 711

Не знам. Сигурно за да му дадат знак, че Западът няма още веднъж да се остави да бъде изненадан както се случи в Крим.
А запада какво го засяга Крим?
Пък и след прецедента Косово, никой не би трябвало да се изненадва от подобни отцепвания.

# 8 712

Крим си е там където трябва,а на щатите  ,това е просто удобния повод да разбута поредната държава.Украйнцте хем нищо не получиха ,хем са на дъното.Американците обичат да си нарочат някой,и после стой та гледай измислени протестъри,революции,следва марионетно правителство и воала-"демокрация"😁

# 8 713
Пък и след прецедента Косово, никой не би трябвало да се изненадва от подобни отцепвания.

Всъщност големият проблем на НАТО е, че при цялото си добро желание не успява да убеди Русия, че и разширението, и Косово, и цветните революции, и превратът в Украина, който на практика води към НАТО,  са насочени единствено към мироопазващи цели и запазване на баланса, а цялата противоракетна отбрана също е изключително "отбранителна" и то спрямо съвсем трети страни. Русия всичко тълкува неправилно.

# 8 714

Aaa, в Косово отцепниците сепаратистите бяха от добрите и международната общност беше логично да застане на тяхна страна!
Виж, в Крим нещата са съвсем различни- там скапаните руснаци отцепиха територия, която стотици години (образно казано Simple Smile ) е била украиснка територия.

Някой да не си помисли, че има двойни стандарти за т.нар. Запад и САЩ?
НИКОГА!

Общи условия

Активация на акаунт