Русия 1

• 1 132 835
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 21 405
О, ще я срутят, в това няма никакво съмнение. Ако не в близко бъдеще, то в средносрочен план. Няма начин държавите от G7 да се окажат по-слаби икономически от една Русия, която е с икономическата мощ на щата Тексъс.
Има известни трусове по "разкачването", но те ще се преодолеят.
А през това време руснаците ги чака изключително весел живот по сталински почин.

# 21 406
Като говорим за парите на Русия.
Защо им е да засекретяват данни за бюджета ?
Rolling Eyes
https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2022/06/14/435786 … udjeta_na_rusiia/

# 21 407
О, ще я срутят, в това няма никакво съмнение. Ако не в близко бъдеще, то в средносрочен план.

Балтийските държави са с по-висока инфлация от Русия. Полша е с инфлация колкото Русия. Да се чудиш кой е санкционираният и кои са санкциониращите...

Инфлацията в Европа е вече над 8%. Ако Путин реши тотално да врътне кранчето за газа, не ми се мисли за какво срутване ще иде реч в Европа.

# 21 408
  • София
Идеална държава и общество няма и не може да има, но да се оневинява варварщината, тоталната липса на свобода на словото, масовото убийство на цивилно население и какви ли още не престъпления, извършени от Руската федерация е грозно и неубедително.
Отвращение. Това е чувството, което изпитвам към тази държава и населението и.
Поздравления, грантаджиите от нпота и  медии добре са си изпълнили дълга и са оправдали всеки цент, който са похарчили техните спонсори, за да промият подопечните им мозъци в територията.
Това е едно добро начало, която ще позволи утре да се насъска целокупното европейско население да се впусне с ентусиазъм в една касапница, за да унищожи варварите, които пречат на нашето развитие и да се чувстваме щастливи и доволни.
Тотална липса на свобода на словото наистина има, но е тук. Тъжното е, че Русия е вече по-свободна страна, в сравнение със Западна Европа. Начина по който мислите е доказателство за това.

Цензурата явно, когато я налагат демократи, е нещо прекрасно. Нали важното е да се насажда омраза към другата страна. Право да съществува има само една гледна точка. Случайно да сте разбрали, че това се случва в момента, навсякъде в западния свят?
Джулиан Асанж, които се осмели да разкрие ужасяващите престъпления на САЩ в Ирак и Афганистан, преднамереното убийство на цивилно население, мъченията и издевателствата на армията, е със съсипано здраве и пред екстрадиция, напълно безоснователна, в САЩ, където никой не се съмнява че ще бъде физически унищожен. За сплашване на всеки, който се осмели да разкрие истината.
"Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила. "
А в Русия има свобода на словото.Laughing
Искрено ме развесели.
Колко лесно е да обърнеш всичко с краката нагоре, но просто няма кой от нормалните хора да се хване.

# 21 409
  • Русия
Да, ако вярваш, че само тия, които споделят мнението ти, са нормални.

# 21 410
Ами не е много нормално да си на страната на насилника и да обвиняваш жертвата, че "сама си го е изпросила".

Русия доста ще има да почака, преди германците да почнат да гладуват.

# 21 411
О, ще я срутят, в това няма никакво съмнение. Ако не в близко бъдеще, то в средносрочен план.

Балтийските държави са с по-висока инфлация от Русия. Полша е с инфлация колкото Русия. Да се чудиш кой е санкционираният и кои са санкциониращите...

Инфлацията в Европа е вече над 8%. Ако Путин реши тотално да врътне кранчето за газа, не ми се мисли за какво срутване ще иде реч в Европа.
Инфлацията е ЕС е т.нар. Ковид инфлация, нещо , което се очакваще в резултат на нарушените вериги на доставки и увеличаване на паричната маса в обращение.
В момента наистина ЕС е също в неизгодна позиция.
Но ако не излизаха през ден през два руските лица да ни  се обясняват за техния газ, щях да се колебая за кого е по-важно да продължава търговията с него..
В дългосрочен план Русия финишира с господството си.

# 21 412

По принцип какво му е толкова лошото във военно-патриотичното възпитание? Всяка държава си има вътрешна идеология, Русия също.

Ааа, нищо! Стига да си стоите зад бодливата тел и да не ни налагате вашите ценности навън.
Виж, обаче, ако нападате съседите е проблем и то голям!
На никого не е сменен полът против волята му. И все пак тези, които го желаят са малцинство. Само че руската пропаганда не спира да раздухва, че са повече от нормалните. Е, ще те разочаровам - не са! Дори и не се забелязват.
Ами странно е, да. Всички върли русофоби все или са родени в Русия/СССР, щото родителите им нали случайно били партийна номенклатура, или насила са ги пратили после там да учат, или насила са ги пратили да работят, някои и посланици са били даже, или чат-пат ходят насила на екскурзии и командировки, други насила са се оженили за някоя от така омразните рускини...
Въх, недей! Поболя ме! Аз явно съм някакво изключение. Не съм била в Русия и не смятам да я посещавам. Руски и пари да ми даваш не можеш да ме накараш да говоря. А за рускините мнението си няма да казвам, че пак ще ми затрият поста.
Последното фиаско беше с американската баскетболистка, която разхождат като мечка на синджир и използват за политически цели.
Така че във варварски бантустани не стъпвам.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 18:35 от Ravenna

# 21 413
  • София
Какво стана със закриването на посолството на Руската федерация в София? Де тоз късмет да го закрият, ама едва ли ще ни огрее...

# 21 414

Скрит текст:
Нормално е Русия да засили търговията с Китай. Но от това почти всичко остава за Китай. Русия е в положение от което не може да поставя условия. Каквото им отпуснат китайците, това е.
Това с евтината енергия са пълни глупости и част от русофилските измислици. Такъв филм няма. Какво сме предлагали на руския пазар, че да го загубим? Следващата русофилска измислица. Естествено, че Европа ще е в криза. Има война. Или не си разбрал, че точно Русия започна войната?!
Най-голямата грешка на Европа е, че не се вслуша в предупрежденията, че руският газ ще излезе скъпо, защото това е средство за шантаж и изнудване. В крайна сметка точно така се оказа.
Няма да те питам, защо не отиваш в Русия, където има много евтин газ и рубли. Отговорът го знаем.

Стига с това отиване в Русия.
Отишли сме на запад, защото запада окраде България, парите, труда и потта на България, на баща ми, на дядо ми.
По същата схема, по която крадоха Африка от 16-ти век насам, Азия от 17-ти и изобщо от всякъде когато и колкото са могли и от позицията на силата.
Естествено, че ще дойда тук да се опитам да си върна поне малка част от краденото. Не съм германец, за да почвам през 30-40 години от нулата и да опъвам жили за благото на нюйоркските паразити.
Руснаците от мен не са крали, защо да ходя при тях?

# 21 415

Отишли сме на запад, защото запада окраде България, парите, труда и потта на България, на баща ми, на дядо ми.
По същата схема, по която крадоха Африка от 16-ти век насам, Азия от 17-ти и изобщо от всякъде когато и колкото са могли и от позицията на силата.
Естествено, че ще дойда тук да се опитам да си върна поне малка част от краденото. Не съм германец, за да почвам през 30-40 години от нулата и да опъвам жили за благото на нюйоркските паразити.
Ъъъъ, кво? Какво е крал западът от България? Иначе от Африка и Азия са крали, вярно е, но това няма никаква връзка с България.
Руснаците доста са крали от всички ни, обаче не ни го казваха в социалистическото училище.

# 21 416
  • In the land of Never Never
Ами не е много нормално да си на страната на насилника и да обвиняваш жертвата, че "сама си го е изпросила".

Русия доста ще има да почака, преди германците да почнат да гладуват.
Точно, когато имаш различна позиция по случващото се, веднага ти пришиват епитети.
Да анализираш и да търсиш причините, не е позволено.
Ние сме добрите, вие сте лошите.
Колко просто и удобно.

Предполагам и аз, че германците няма го докарат до там. Но другаде може и да се случи.

# 21 417
Точно, когато имаш различна позиция по случващото се, веднага ти пришиват епитети.

Ами каква различна позиция да имаш, като видиш някой мъжага да пребива жена на улицата? Да, може да има предистория - тежко детство, лоши родители, тя му е изневерила и т. н. - обаче в такива случаи няма "различна гледна точка". Освен ако не си с доста сбъркана ценностна система.

# 21 418
Отишли сме на запад, защото запада окраде България, парите, труда и потта на България,.. Руснаците от мен не са крали, защо да ходя при тях?
Твоите постинги са много забавни, дано не се разсърдиш, но моят прадядо е убит в Белене, та направо ти се радвам, като те чета. Душичка! Ти не беше ли в Канада, какъв Запад? Иначе болшевишките движения са си точно руски, ако случайно не си разбрал какво се е случило на България - виж тях.

В Канада руската диаспора е толкова голяма, никакъв контакт ли нямаш с тях - да ти разкажат малко от първо ръка?

# 21 419

Скрит текст:
Нормално е Русия да засили търговията с Китай. Но от това почти всичко остава за Китай. Русия е в положение от което не може да поставя условия. Каквото им отпуснат китайците, това е.
Това с евтината енергия са пълни глупости и част от русофилските измислици. Такъв филм няма. Какво сме предлагали на руския пазар, че да го загубим? Следващата русофилска измислица. Естествено, че Европа ще е в криза. Има война. Или не си разбрал, че точно Русия започна войната?!
Най-голямата грешка на Европа е, че не се вслуша в предупрежденията, че руският газ ще излезе скъпо, защото това е средство за шантаж и изнудване. В крайна сметка точно така се оказа.
Няма да те питам, защо не отиваш в Русия, където има много евтин газ и рубли. Отговорът го знаем.

Канада е окрала България?

Според твоя пост излиза, че си отишъл при тия, дето са окрали баща ти и дядо ти да си върнеш окраденото, тоест да окрадеш тях, а руснаците, понеже не са ти окрали нищо, следователно там работа нямаш.

Малко е странно, не мислиш ли?

Общи условия

Активация на акаунт