Русия 1

• 1 132 713
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 21 600
Simple Smile
Братущките яко са я закършили, щом останахте без опорки и трябва да изтупвате праха от Хирошима!
Да, използването на атомни оръжия срещу агресора, за да се прекрати световна война преди 80 години е същото като да плашиш  днес света с тях заради болните амбиции на един джуджак, опитващ се да съживи мъртвородения ссср

Боже, Тоте мислиш ли, че братушките са чували за теб/нас и за този форум. Все едно да спориш с телевизора е.
Самочувствие зад клавиатура.

# 21 601

То в главата на Путин никой не знае какво е, още повече че не ползва интернет и му дават едни папочки, в които избрани хора филтрират информация. Та този същият може и налагането на санкции да възприеме за застрашаване на Русия и айде готово! И да, въобще няма имперски амбиции да завладява чужди територии, моля ви се!

И както видяхме путин и старчоците от кликата му 
се “допитаха” до руския народ преди да изпратят частната си армия от наемници на чужда територия. Демокрация по путинистки, по-ужасна и от сталинистката такава.

# 21 602
Ирак беше ударен като отмъщение за "11-ти септември".

Ако Хрушчов не беше толкова цапнат в устата и не беше заплашвал да погребе САЩ,американците са щели да "преглътнат" разполагането на ядрини ракети в Куба.
Свещенна простота,значи наказват Ирак,за нещо извършено от саудитец?Аман от глупости,не е срамно да не знаеш срамно е да предендираш,че знаеш?

# 21 603
Вьй севте в Маскве? https://www.facebook.com/watch/?comment_id=613194693336611&v … ion&ref=notif
Сравнете изказа и смисловото значение на тези, и онези в Скопие. Като под индиго, нали?

# 21 604
Не цялото човечество само цивилизованото такова.
Благосклонно ще оставят страните от Третия свят, които обслужват интересите на Русия и са главно в Африка + Китай и Северна Корея. Ще еволюираме назад към маймуните. Извънземните ще са ''доволни'' от експеримента си. Laughing
Кой определя значението на думата "цивилизация" ?И не, нямам нужда от справка в Гугъл.Smirk

# 21 605
Кой определя значението на думата "цивилизация" ?
Открай време - емигрантският поток. Не, не е насочен към Русия, доказват го дори повечето пишещи русофили в темата. Даже "освободените " рускоговорещи украинци хукнаха към ЕС, вместо към "освободителката".

Ако някой има основание да мрази САЩ, това са самите японци. Те обаче по някаква необяснима причина смятат САЩ за свои най-близки съюзници. Може би защото не са обработвани от руска пропаганда 100 години и повече.

# 21 606
Открай време - емигрантският поток. Не, не е насочен към Русия, доказват го дори повечето пишещи русофили в темата. Даже "освободените " рускоговорещи украинци хукнаха към ЕС, вместо към "освободителката".

Ако някой има основание да мрази САЩ, това са самите японци. Те обаче по някаква необяснима причина смятат САЩ за свои най-близки съюзници. Може би защото не са обработвани от руска пропаганда 100 години и повече.

Коментарът ми не беше  за посоката на "емигрантския поток", а за значението на думата  "цивилизация".
Разликата е огромна.

# 21 607

Коментарът ми не беше  за посоката на "емигрантския поток", а за значението на думата  "цивилизация".
Разликата е огромна.

Тълковен речник:

1. Степен на общественото развитие и материалната култура, характерни за обществено-политическа формация. Древногръцка цивилизация. В търсене на извънземни цивилизации.
2. Висока степен на развитие и материална култура.

https://rechnik.chitanka.info/w/%D1%86%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D … D1%86%D0%B8%D1%8F

# 21 608
Коментарът ми не беше  за посоката на "емигрантския поток", а за значението на думата  "цивилизация".
Разликата е огромна.
Още от създаването на първите градове, посоката на емигрантския поток показва къде е цивилизацията. Разбирам, че за почитателите на руския мир това не е приятно, но е факт.

Не мога да не споделя тази новина. В Пермска обл. на Русия от 2010 г. насам се провежда състезание "Веселият кравар". Съревнованието е по мятане на изсушени кравешки екскременти Rolling Eyes Рекордът е 67 метра. Има и видео.
https://ren.tv/longread/998684-v-prikame-vozrodili-turnir-metate … -veselyi-koroviak

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 13:50 от Анонимен

# 21 609
Коментарът ми не беше  за посоката на "емигрантския поток", а за значението на думата  "цивилизация".
Разликата е огромна.
Още от създаването на първите градове, посоката на емигрантския поток показва къде е цивилизацията. Разбирам, че за почитателите на руския мир това не е приятно, но е факт.

Не мога да не споделя тази новина. В Пермска обл. на Русия от 2010 г. насам се провежда състезание "Веселият кравар". Съревнованието е по мятане на изсушени кравешки екскременти Rolling Eyes Рекордът е 67 метра. Има и видео.
https://ren.tv/longread/998684-v-prikame-vozrodili-turnir-metate … -veselyi-koroviak
Хюмън, баш за кравешки лай*а ли ще си говорим?Rolling Eyes
Ми то всички знаем чие прозвище е "краварите"/cow-boy/  изтъркаха се "опорките" , нали това беше чуждицата , за която фобите във форума си умират. Аз използвам думи като -теза, становище, факти и т.н.
Та дай нещо по същество, лай*а и кравари има навсякъде .

# 21 610
Wink Дотук ли опряхме. Интересно колко дечица са си мечтали да бъдат каубои и колко ...съветско пушечно месо.

# 21 611
Simple Smile
Братущките яко са я закършили, щом останахте без опорки и трябва да изтупвате праха от Хирошима!
Да, използването на атомни оръжия срещу агресора, за да се прекрати световна война преди 80 години е същото като да плашиш  днес света с тях заради болните амбиции на един джуджак, опитващ се да съживи мъртвородения ссср
Американската атомна бомба същност е за мирни цели и не трябва да се бърка с руската

# 21 612
САЩ няма защо да заплашват, все пак те са единствената държава в света, използвала ядрено оръжие, и то срещу мирни граждани. Досега са ненадминати.
Пък руснаците изстреляха Цар Бомба и за малко да разцепят Земята, добре че им дойде разум да намалят разрушителната сила.
И за това ще кажа - беше интересно първите 30 пъти. И в темата "колко са лоши САЩ", която е крайно време да откриеш.
Истината боли.Права е Нина за използването  на ядреното оръжие
И това по какъв начин санира зверствата на Русия в момента?
Аз отговарям на въпроса кога САЩ са ползвали такова унищожително оръжие😂
По-кротко с нервите
Защо, имаш проблем с нервите и не обичаш неудобните въпроси? Просто попитах нещо. А отговор не получих, странна работа.
Ти винаги влизаш остро и за това те призовах да се успокоиш.Вече съм обяснила ,защо съм написала поста!аИ съжалявам ,но не видях неудобният ти въпрос?Помислих ,че отново се заяждаш😂

# 21 613
Ми то всички знаем чие прозвище е "краварите"/cow-boy/  изтъркаха се "опорките" , нали това беше чуждицата , за която фобите във форума си умират. Аз използвам думи като -теза, становище, факти и т.н.
Та дай нещо по същество, лай*а и кравари има навсякъде .
Само дето няма нищо срамно в това да си каубой. А освен това е сто пъти за предпочитане да си свободен каубой пред това да си потомък на крепостни селяни и да си пазиш робския манталитет и до днес.

# 21 614
Как срамно, поколения соц деца са израснали, мечтаейки да са каубои и играейки на такива, един съученик в трети клас имаше каубойски костюм, с яке с ресни и шапка, донесени от ГДР-то и събираше махалата с тях, а пък соц филмите за каубои колко бяха.... Дивия Запад  увличаше  хората, а не Великата социалистическа ревюлюция. 

Намери пък и тоз обида.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 16:34 от Iris04

Общи условия

Активация на акаунт