Русия 1

• 1 132 623
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 21 720
Ужас! Направо нямам думи! Ама путилите ще речат сега, че това са предрешени американци върху холивуудски декор.

# 21 721
Тези глупости какво са?За какво ни информират.Или просто пускате най-гнусните опорки

# 21 722
Е как никой да не ги нарича малки държави? Точно малки са, от които нищо не зависи. И Чехия има повече население от нас, повече европейска култура и достижения, ама не се дърви така на Русия, макар че чехите никак не обичат руснаците, много повече не ги обичат от нас, но не са направили такава дързост. Няма и да направят. А са много по-напред от нас. Навремето Хитлер като завладява Чехия, е казал - на мен не ми трябва чешката територия, тя е една шепа. На мен ми трябва чешкият техник! Той е като немският техник.
Падна ми батерията и не съм се включил навреме, моля за извинение, че този пост е може би неадекватен като място. Но така си е.

Колкото до прибалтийските републики, те си се дървят на Русия по дифолт. Ама наистина са малки. Около 2 милиона население, кой изобщо ги взема насериозно? Не мога да понеса, че и ние вървим натам, и ние вървим към 2-3 милиона население. И затова не ни е виновна Русия.

# 21 723
Ако се беше случила диверсификацията, щеше да поевтинее, да.
То и сега ни е по-евтино, отколкото на договора с Газпром.

Освен и аз да питам, Копейка, ти ли си?
Е бива наглост ама чак пък толкова не бива.Газта поскъпна не помня колко пъти ,и ти наглееш и обясняваш,че сега ни е по -евтино?С радиоточката спорим.
Когато беше договора с Газпром ,газта за месец излизаше за 100 кв жилище в най-студените дни 200/220 лв.Април хората плащаха по 600 лв.Но вече няма руски газ,американски доставиха и веднага след доставката  той скочи с 15%
Нямам вина, че не четеш редовно темата, нито следиш какво се случва с цената на газа на борсите.

# 21 724
Днес си слушам любима музика и понеже  много харесвам Accept, та слушам си и тях и се присетих за един стар техен албум -" Russian Roulette". После се замислих, че хора/ нация/ , която може да си измисли подобно забавление, ами това не са хора с които да се шегуваш, да пренебрегваш и най-малкото да не приемаш на сериозно. Ей такива мисли ми минават тази вечер.
Колкото повече се напъват официозите да ми "насаждат" новини от " по света и у нас " , толкова по ме отказват да гледам телевизия.
Айде лека вечер, че много се разприказвах. Wink

# 21 725
  • София
Днес си слушам любима музика и понеже  много харесвам Accept, та слушам си и тях и се присетих за един стар техен албум -" Russian Roulette". После се замислих, че хора/ нация/ , която може да си измисли подобно забавление, ами това не са хора с които да се шегуваш, да пренебрегваш и най-малкото да не приемаш на сериозно. Ей такива мисли ми минават тази вечер.
Колкото повече се напъват официозите да ми "насаждат" новини от " по света и у нас " , толкова по ме отказват да гледам телевизия.
Айде лека вечер, че много се разприказвах. Wink

То така е с психясали,гледат да ги успокоят,защото имат или пистолет или някоя бомба.

# 21 726
Доста ги митологизирате. И германците бяха най-великите на света, но научиха по трудния начин, че не става со кютек. Руснаците също ще го научат.

# 21 727
Сравнението е нелепо. Германците нито са искали да завладяват света,нито да налагат комунизъм.

# 21 728
О, искаха и още как. Но си счупиха зъбите - частично в безпощадната руска зима, а окончателно в технологичното превъзходство на така омразните на някои САЩ. Русия повтаря сценария, само че в много по-малък и съкратен във времето мащаб, защото нито икономиката ѝ, нито въоръжението ѝ дори се доближават до германските такива.

# 21 729
Нападението на Германия над СССР е акт на самоотбрана...

Технологичните открития и изобретения в САЩ се дължат на германските (нацистки) учени като Фон Браун,създателя на американската космическа програма.

# 21 730
О, искаха и още как. Но си счупиха зъбите - частично в безпощадната руска зима, а окончателно в технологичното превъзходство на така омразните на някои САЩ. Русия повтаря сценария, само че в много по-малък и съкратен във времето мащаб, защото нито икономиката ѝ, нито въоръжението ѝ дори се доближават до германските такива.
Да говориш за скапаната руска икономика ,на фона на инфлацията в Европа и на фона на маратона от подаване на оставки на европейските лидери е смешно.Точно  със санкциите срещу Русия Европа успя сама да се прецака,но каква изненада,долара мина еврото,защо ли?

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 08:40 от MG18

# 21 731
Явно Путин добре обслужва интересите на САЩ.

# 21 732
Явно Путин добре обслужва интересите на САЩ.
Явно Европа добре обслужва интересите на САЩ?
Нещо против ,друга гледна точка?
😊
Кой допуска да бъде ръководен и да изпълнява заповеди?На кого заповядват какви санкции и др подобни да се приемат .Кой е инструктиран кои дипломати да гони

# 21 733
За Европа ясно, ама Путин защо?

# 21 734
За Европа ясно, ама Путин защо?
Моята гледна точка я казах и не разбирач защо към мен е този въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт