Русия 1

• 1 132 314
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 22 125
  • София
Нормално е в западната преса да има всякакви мнения и гледни точки, това не ти е Русия, където има жестока цензура, закрити телевизии, сайтове, вестници. Интересното е, че ако се погледне процентно, мненията, в които се изразява съмнение дали да се помага на Украйна и да се върви към преговори с Путлер са доста малко, но рупорите на Кремълска пропаганда като въпросните Гласове ги изнамират и превеждат.
Така доста невежи, но вдъхновени от великите идеи на кремълския джуджак хора ги четат и получават изкривена представа за нещата.
Явор Дачков с голяма вероятност е един от "четирихилядниците"...

# 22 126
Гласове е сериозен сайт и ще че прощаваш,но на тях вярвам!
Smile..Няма проблем чети и си вярвай, но със сигурност Гласове и другите от списъка публикуват основно материали по кремълския наратив, а това няма как да се нарече сериозно...Всеки си избира в какво да вярва, но да се твърди че са сериозни е смешно, това са си проруски пропагандни сайтове..

# 22 127
  • София
Направих си труда да прочета статията и ми е трудно да направя някакви изводи като МГ относно глупостта и провала на Европа и други подобни щуротии.
То е ясно, че в момента тече яростна война и Газпром не е търговска фирма, а военно подразделение на Кремъл. Това обаче не значи, че Европа трябва да клекне и да се предаде на онзи изрод, избиващ мирни граждани.

# 22 128
Официално и окончателно: ЕС намалява потреблението на газ с 15% до март 2023 г.
https://fakti.bg/world/699200-oficialno-i-okonchatelno-es-namala … 15-do-mart-2023-g

"Тази задължителна мярка беше предназначена да защити мощната икономика на Германия, която е зависима от руския газ за голяма част от енергийното си производство и може да се нуждае от помощ от своите съседи."
Сега ще има "да го духат бедните", но провали в ЕС не може да има. Единни сме, в добро и зло докато ..........

# 22 129
Нормално е в западната преса да има всякакви мнения и гледни точки, това не ти е Русия, където има жестока цензура, закрити телевизии, сайтове, вестници. Интересното е, че ако се погледне процентно, мненията, в които се изразява съмнение дали да се помага на Украйна и да се върви към преговори с Путлер са доста малко, но рупорите на Кремълска пропаганда като въпросните Гласове ги изнамират и превеждат.
Така доста невежи, но вдъхновени от великите идеи на кремълския джуджак хора ги четат и получават изкривена представа за нещата.
Явор Дачков с голяма вероятност е един от "четирихилядниците"...
Много голямо самочуствие демонстрираш.Обиждаш.Толква  пренебрежително и хай се държиш ,чак си ми смешна.Зимата ще те приземи😂
Дали имаш доказателства за тия така наречени 4000 хиляди за ,които една мустаката женица излъга.Щото тя така и не каза кой ги получава,но успешно така небрежно подхвърли лъжата ,която вие с охота продължавате да разпространявате.Ми тези нпо в България американските ,те какво правят?Те не обработват обществено мнение ,нали😂!Те работят с доя дето клати хората

# 22 130
  • София
Много малко емотикончета този път, явно не е достатъчно забавно. Не разбрах, мен лично ли нещо ме грози през зимата?
А Газпром няма да го мислим, той си намери нови пазари:

# 22 131
  • София
Смешното и жалкото е въз основа на тази статия да се правят някакви безумни изводи и заключения за глупостта на запада и да се тръби как той едва ли не загива.

# 22 132
Отдавна не бях чела интервю на Кончаловски и с изненада открих, че звучи разочарован от Европа.

И една новина от Китай, защото малко или много нещата са свързани - след публикацията, че китайците са предупредули неофициално американците, че на визитата на Нанси Пелоси в тайван ще има военен отговор, сега и говорителя на тяхното външно го е заявил.
Аналогията с карибската криза вече не става, нещата все повече се закучват.

# 22 133
Смешното и жалкото е въз основа на тази статия да се правят някакви безумни изводи и заключения за глупостта на запада и да се тръби как той едва ли не загива.
Атаката не беше към съдържанието на статията, а към източника.
Първо - в Гласове е написано, че статията е по материали от ..... , а не превод от ....
Второ - Гласове са ненадежден източник.
Трето - търсят се всякакви поводи за заяждане.
А глупостта на Европа все още набира сила. Не е стигнала кулминацията си.

# 22 134
Цитат
Прочетете "Премълчаната история на Америка"  на Оливър Стоун и Питър Кузник, който е преподавател в Харвард. Да разберете кой е започнал Студената война , която е дала повече жертви от гореща, как се манипулират избори и се слагат удобни правителства . А когато не се получи , се правят въоръжени преврати, локални войни, без значение за жертвите и разрушенията. Колкото повече ,толкова  по-добре за милитаризма и неговото лоби. Украинците , на които сега уж много се съчувства , нищо , че доскоро много не знаеха на картата къде се намират , са в момента жертвеният агнец  на Запада.
Най-гротесткното е,че самите укайнци не могат да вдянат чия жертва са.Тук писах преди две седмица,но го изметоха.Говорихме две жени с една бежанка.Тя така пламенно ни обясняваше,че иска в сащ,че чак беше смешна.Ама защо точно иска въобще не можа да отговори.Може да е гледала готини ам.филми.Накрая с другата жена и казахме,че страната и е жертва на нейните любимци и тогава мигаше много озадачено и безпомощно.Все пак аз и пожелах да емигрира в щатите. SmileМежду другото както при вълната от БИ те и сега не съм чула да приемат украинци.Ето,те масово не са доволни от посрещането в Европа.Няма ли начин да им организират емиграция отвъд океана?Канада също не я чувам никаква.

# 22 135
Да, изключително несхватливи са. Месеци наред им обяснявате кой всъщност е виновника, а те упорито обвиняват Русия за сринатите си градове.

# 22 136
Ами тази конкретно нищо не каза и не обвиняваше.Аз писах 3-4 пъти,но не знам защо беше изтрито.Тя каза,че има сестра и племеници в Русия-Москва.И на двете страни им е много,много тежко.

# 22 137
Много малко емотикончета този път, явно не е достатъчно забавно. Не разбрах, мен лично ли нещо ме грози през зимата?
А Газпром няма да го мислим, той си намери нови пазари:

А ти си имаш газ,ток,кво те бърка случващото се и факта ,че евролидерите призовават да се готвим за спестяване

# 22 138
# 22 139
Скрит текст:
Руското или по-точно съветското влияние си го има. Промити и болни мозъци въздишащи по Сталин, Ленин и прочие масови убийци и изроди има на всяка крачка. Хора с фанелки с мечка и Путин, с петолъчки и съветски знамена. Хора призоваващи за концлагери и разправа с демократично и свободно мислещите също не липсват. Даже се увеличават.
По странното е, че тия които въздишат по Сталин и Ленин нямат нищо против да се възползват от благата, които евроатлантическите ценности осигуряват, нали? И тук има много такива работещи и живеещи в ЕС, САЩ и Канада, но в същото време въздишащи по "руский мир". Значи им е много добре да пътуват и работят свободно в Запада, докато се обясняват в любов към Русия. И никой от тия паркетни русофили и за секунда не си помисля да замени удобното апартаментче с добри условия за мизерията в руски град или село. Уж не приемате безрезервно евроценностите, ама не щете рубли. Не знам как се получава това разминаване. Можеш ли да го обясниш?
Тавариш, забравяш, че русофобите, които се мъчите да громите Русия и злия Путин,
сте бивши кадри от времето на социализма.
По онова време сте бълвали лозунги със злоба против Злия Запад, и сте громили гнилия капитализъм.
Но сте се провалили и не сте могли да разгромите Злия Запад и гнилия капитализъм.
Защо си мислиш, че сега, намирайки се от другата страна, ще успеете да разгромите Руската федерация?
По абсолютно същата причина както първия път не са успели - изостанал икономически, научно, технически, оръжейно и т.н. блок не е успял да победи блока, който създава технологии, наука, производство.
Сега историята ще се повтори. Оказа се, че всичките пари от суровини не са вложени в наука и развойна дейност, производство, а в яхти на олигарси.

Общи условия

Активация на акаунт